Vážená Polícia SR, prestaňte sa už podieľať na Covid propagande. Nadišiel čas postaviť sa na stranu zákona, ľudí a pravdy

01.11.2020 | 18:50
  54
My chceme byť hrdí na mužov a ženy zákona, ktorí chránia vlastnými životmi bezpečnosť a právo v tomto štáte a nasadzujú každý deň svoje sily a schopnosti.

Rád by som so Vás touto cestou vážená Polícia SR opýtal, na základe čoho vyžadujete od ľudí plnenie nezákonných nariadení? Pretože toto,  je už zjavne cez čiaru.

Štvete občanov proti vám aj proti sebe navzájom (viď statusy admina Polície na Facebooku) tým, ako dehonestujete a zosmiešňujete ľudí, ktorí nechcú, aby sa zo zákonov SR a Ústavy SR robil trhací kalendár. Ľudí, ktorí majú iný názor na celý mediálno-vládny naratív o Covide označujete za šíriteľov hoaxov a dezinformácií, zdieľate ich statusy, nálepkujete ich pečiatkou Hoax a verejne pranierujete.

Polícia musí chrániť právo ľudí na názor a presvedčenie, tak ako tomu vyplýva zo zákonov a Ústavy SR. A teda aj v prípade, ak majú občania iný názor na tzv. protipandemické opatrenia vlády. Je spomenutý spôsob komunikačnej stratégie Policajného zboru SR smerom k verejnosti prostredníctvom príspevkov admina toho dôkazom? Nie je náležité pre políciu zamyslieť sa nad spôsobom komunikácie voči veľkej časti slovenskej verejnosti, ktorá si dovolí ten luxus, že myslí a hľadá pravdu?

Myslím si, že už stačilo a nadišiel čas postaviť sa na stranu zákona, pravdy a práv ľudí tejto republiky. Nie na stranu paaktov, klamstva, dezinformácií, sociopatov v oblekoch a skorumpovaných prospechárov farmaceutických firiem, z ktorých majú profit ďalší grázli na globálnej úrovni.

Obrovské množstvo lekárov a expertov doma aj v zahraničí upozorňuje na manipulácie ohľadne informovania o ochorení na Covid-19 a varuje pred šírením strachu a paniky u ľudí. Považuje polícia ich názor za dezinformáciu?


MUDr. Igor Bukovský pred nedávnom vyhlásil, že slovenské médiá prispievajú k všeobecnej panike, neinformujú objektívne, nálepkujú a zosmiešňujú ľudí s iným názorom, ktorý je podložený a slušne prezentovaný, odmietajú polemiku a objektívnu diskusiu v priamom prenose. 


Dr. Bukovský minulý týždeň vyzval odborníkov, aby sa postavili proti celoplošnému testovaniu. Slovensku podľa neho hrozí ešte väčší vnútorný rozkol a medzinárodné fiasko.

Prednosta Onkologickej kliniky Fakultnej nemocnice FD Roosvelta v Banskej Bystrici MUDr. Vladimír Malec poukazuje na nezmyselnosť hystérie, väčšiny opatrení a vyhlásení epidemiológov a infektológov.

„Prečo klameme ľudí, že situácia je zlá a že nezmyselné „opatrenia“ môžu zastaviť šírenia vírusu, keď je niečo také absolútne nemožné?,“ pýta sa najnovšie vo svojom článku Dr. Malec.

„To že naši odborníci napomáhajú šíreniu strachu a navrhujú prísnejšie „opatrenia“ znamená že nepochopili problém. A prv než sa na mňa za toto vyhlásenie vrhnú rozzúrení hejteri a neuvažujúci, ale zato nesmierne snaživí redaktori niektorých médií, im odporúčam prečítať si deklaráciu z Great Barrington, ktorú 4. októbra 2020 publikovali svetovo uznávaní experti na virológiu a infektológiu z Harvardu, Stamfordu, Oxfordu, Cambridgu, Univerzity v Edinburgu a ďalších významných vedeckých inštitúcií. Napriek tomu že je zverejnená ešte len 7 dní, podpísalo ju už viac ako 7 600 vedeckých pracovníkov, vyše 17 800 lekárov a zdravotníckych pracovníkov a vyše 281 000 verejne činných osôb. Signatári deklarácie vyjadrili vážne obavy z dopadu prevládajúcich protzikovidových opatrení na fyzické a psychické zdravie,“ dodáva Prednosta Onkologickej kliniky FN FD Roosvelta v Banskej Bystrici.

"Zastavte to šialenstvo! Ako lekár konajúci podľa Hippokratovej prísahy v prospech pacienta, nemôžem v žiadnom prípade súhlasiť s plošným testovaním, ako nám ho prezentuje vláda," uviedol v reakcii na plošné testovanie obyvateľov internista MUDr. Slavomír Šuch.

Vystúpenie nemeckých lekárov si môžete pozrieť TU.

Naštudujte si, o čom je táto Plandémia  a ako sa vyjadrujú ľudia od fachu TU.

Vážne znepokojenie v súvislosti s neprimeranými korona-opatreniami vyjadrili aj belgickí lekári. Viac v článku TU.

Sú vyhlásenia všetkých týchto ľudí podľa polície dezinformácia?

 Namiesto žiadúceho zamyslenia sa a odpovedania však zacyklene opakujete svoje PR, že "facebooková stránka Hoaxy a podvody – Polícia SR má kontinuálny nárast počtu fanúšikov a sledovateľov je nielen dôkazom pozitívnej spätnej väzby od verejnosti, ale aj číselným ukazovateľom, podľa ktorého ide o najsledovanejšiu stránku zameranú na dezinformácie v celoeurópskom ponímaní."

Toto je pre vás ukazovateľom spokojnosti a správnosti vášho konania? Sledovanosť? To naozaj? Lebo mne to viac ako políciu pripomína Ministerstvo propagandy, ktorého cieľom je udržiavať v ľuďoch len určený a dovolený spôsob myslenia. Pretože ten neurčený a nedovolený spôsob ohrozuje samotnú podstatu mediálno-vládneho naratívu. Vy chránite ľudí alebo spomenutý naratív?

Najnovšia metaštúdia WHO hovorí, že smrtnosť je na úrovni bežných viróz ...

Testy nevyjadrujú infekčnosť a úmrtnosť na COVID-19 je na úrovni chrípky, uviedla najnovšie Slovenská lekárska komora.

Spoločnosť všeobecných lekárov v liste predsedovi Vlády SR Igorovi Matovičovi a ministrovi zdravotníctva Marekovi Krajčímu odsúdila stupňujúce sa napätie, neodbornú diskusiu o testovaní na Covid-19 a polarizáciu spoločnosti.

Ústav lekárskej mikrobiológie a FN Motol zverejnil svoju štúdiu pod názvom Antigénove testy nie sú spoľahlivé. Výsledky štúdie sú plne v súlade s Odborným stanoviskom Spoločnosti pre lekársku mikrobiológiu a Laboratórnu skupinu COVID MZČR, ktoré upozorňujú na riziko falošne negatívnych výsledkov pri užití antigénnych testov.

Lekársky odoborný časopis The Lancet vo vo svojom článku upozornil, že vedci spochybňujú použitie antigénových testov, ktoré podľa WHO nie sú vhodné na hromadné testovania.

Kardiológ profesor MUDr. Viliam Fischer vo svojom liste prezidentke Čaputovej napísal, že „koronavírus rozdeľuje našu spoločnosť takmer na každej úrovni. Od spoločensko-politickej, a čo je už naozaj veľmi zlé, názorová rozdielnosť na koronavírus negatívne zasahuje a „rozbíja“ už aj mnohé rodiny slovenských občanov. Negatívne vplýva na vzťahy, nielen pracovné, ale aj rodinné, negatívne ovplyvňuje aj zdravý vývoj a aj výchovu detí.“ Zároveň varoval, že situácia dospela na hranicu únosnosti.

Poprední slovenskí vedci a odborníci vydali spoločné vyhlásenie k aktuálnej situácii. Apelujú na premiéra a členov vlády, členov ústredného krízového štábu a členov pandemickej komisie a vyzývajú na zomknutie síl, za efektívne kroky považujú komunikovať s verejnosťou tak, aby stúpala dôvera občanov v opatrenia a aby nedochádzalo k zbytočnému rozdeľovaniu spoločnosti. "Zásadným predpokladom toho je rešpektovanie pribúdajúcich vedeckých poznatkov a vyhýbanie sa zľahčovaniu či nepresnostiam v terminológii a interpretácii dát, ktoré vyvolávajú pochybnosti," uviedli.

Na základe akého právneho podkladu si dovoľuje Polícia po tomto všetkom označovať aj relevantné a podložené informácie ako hoax? Podpokávate týmto svoju autoritu a v tomto smere sa vo významnej miere podieľa "antihoaxerská-kampaň" admina stránok polície.

Vo svojich statusoch na sociálnej sieti píšete, ako budete kontrolovať ľudí na ulici, či majú pri sebe Covid-19 certifikát. Ako vám tento nezmysel vôbec mohol napadnúť? Ako môžete vyžadovať vôbec od ľudí predloženie údajov o zdravotnom stave a navyše vynucovať si jeho predloženie?! GDPR vám nič nehovorí? Robíte si už na hulváta srandu zo zákonov? Úrad na ochranu osobných údajov spochybnil vyhlášku Mikasovho úradu o vyžadovaní dokladu o výsledku testu na Covid-19. Aká bude vaša odpoveď? Tá ktorú spracuje Ministerstvo propagandy?

„Uznesenie vlády je v princípe nižším právnym aktom ako platné zákony. Celoplošným testovaním sa vláda pravdepodobne dostala do rozporu so zákonmi. Podľa zákonov je poskytovanie zdravotnej starostlivosti - čím je nesporne aj odoberanie a vyhodnocovanie vzoriek biologického materiálu – kvalifikovanou osobitne regulovanou činnosťou.

Zdravotnú starostlivosť môžu poskytovať len osoby na to oprávnené (poskytovatelia zdravotnej starostlivosti) prostredníctvom kvalifikovaných osôb (zdravotníckych pracovníkov); pritom príslušné miesto výkonu musí spĺňať prísne zákonné podmienky na materiálno-technické vybavenie.

Štátne zložky tak nemôžu vykonávať a vyhodnocovať antigénové testy, viesť zdravotnú dokumentáciu, spracovávať súvisiace osobné údaje či vôbec vydávať „certifikáty ministerstva zdravotníctva“ o absolvovaní testu a jeho výsledku.

Takéto neoprávnené vykonávanie aktov zdravotnej starostlivosti môže byť sankcionované. Činnosť verejných činiteľov, ktorí sa podieľajú na organizácii tejto akcie, môže dokonca naplniť znaky skutkovej podstaty trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa; prípadne, čo je vecne závažnejšie, by mohol byť spáchaný aj trestný čin všeobecného ohrozenia,“ píše vo svojom komentári zástupca šéfredaktora portálu Trend Ronald Ižip.

„Verejná prezentácia všeobecnej záväznosti ustanovení uznesenia vlády SR o plošnom testovaní upriamujúca pozornosť na sankcie za neúčasť môže napĺňať znaky viacerých protiprávnych konaní, napr. trestného činu nátlaku podľa § 192 ods. 4 písm. d) Trestného zákona v znení:

Kto iného núti, aby niečo konal, opomenul alebo trpel, zneužívajúc jeho hmotnú núdzu alebo naliehavú nemajetkovú potrebu, alebo tieseň vyvolanú jeho nepriaznivými osobnými pomermi potrestá sa odňatím slobody na desať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie spáchaním za krízovej situácie,“ píše vo svojej právnej analýze Advokátska kancelária Weis & Partners. V rovnakom duchu sa vyjadruje stále viac právnikov.

Bývalý šéf Najvyššieho súdu a exminister spravodlivosti JUDr. Štefan Harabin, bývalý sudca Ústavného súdu JUDr. Ján Drgonec, bývalý riaditeľ Odboru vyšetrovania obzvlášť závažnej trestnej činnosti JUDr. Jozef Šátek, advokátka JUDr. Adriana Krajníková, Generálna prokuratúra SR a desiatky iných právnikov a ďalší sa stále pridávajú s tvrdením , že nariadenia vlády a Mikasovho úradu ohľadne protiepidemických opatrení, ohľadne testovania, ale aj ohľadne nosenia rúšok sú protiústavné, protizákonné a nulitné a sú to paakty.

Otvorte oči a pozrite sa okolo seba, načúvajte hlasom aj množstva vašich kolegov. Žijeme všetci v spoločnom štáte. Mnohí z vás ste chvalabohu v kontakte s realitou a nežijete v ilúzii vládno-mediálneho naratívu. Nie ste slepí a vidíte svojich spoluobčanov, kamarátov, známych, v rodine, ako fatálne sa tieto opatrenia podpísali na bežnom živote každého z nás. Práve vďaka týmto opatreniam už idú žaloby na štát ako na bežiacom páse. A budú pribúdať v takej miere, že sa z toho všetkým bude hlava točiť..

Protiepidemické opatrenia založené na klamstve o Covide (mediálno-vládny o koronavíruse od presstitútov, zapredaných politikov a pseudovedcov) ničia nielen ekonomiku, ale spôsobujú aj ďalšie devastačné zranenia: rozvracajú rodiny, ničia psychiku ľudí, limitujú nezmyselnými opatreniami zdravotnícke úkony na základe, ktorých príde o život viac ľudí ako kvôli Covidu. Dokonca sú v tomto smere zaznamenané prípady samovrážd. Psychiatri a psychológovia varujú, že koronavírus vyvoláva aj pandémiu duševných porúch. V ambulanciách stúpa počet ľudí, ktorým predpisujú lieky na upokojenie. Starí ľudia sú vystrašení na smrť. Mnoho ľudí si myslí, že tento spôsob zarúškovania spoločnosti a kolektívneho strachu nás bude sprevádzať do konca nášho života. Popri depresiách a úzkostiach sa Slovenskom šíri logicky vlna zlosti, frustrácie a odmietania týchto nezmyselných opatrení.

Myslíte si vážená Polícia SR, že našej spoločnosti v týchto ťažkých časoch prospieva, ako sa o nezanedbateľnej skupine Slovákov, kritizujúcich opatrenia vyjadruje muž na čele Vlády SR? Že namiesto upokojovania situácie a lídrovstva tu hecuje ľudí proti sebe a delí ich na charaktery a “charaktery”?

Na nezmyselné opatrenia upozorňujú ľudia aj osobnosti naprieč celou spoločnosťou: umelci, vedci, učitelia, športovci … ľudia z celého spektra spoločnosti. Nielen u nás doma, ale aj v zahraničí. To, že ich hlas nie je až tak počuť? Ale je. A to bezohľadu na to, ako selektujú a vyberajú informácie médiá hlavného prúdu a vládna propaganda. Kto tento fakt nevníma, musí mať vo veľmi významnej miere limitovaný pohľad na realitu.

Kedy začnete pomáhať právu, chrániť ľudí a neprianierovať tých s inými názormi proti druhej skupine. Jednému mužovi sa to podarilo v takej miere, ako v histórii nášho národa snáď nikomu, keď rozhádal celú spoločnosť. Chcete docieliť, aby sa ľudia v tomto štáte vzbúrili, pretože sa dožadujú práva? Chcete si zobrať na tričko masové protesty, ktoré nevyhnutne vzniknú tam, kde ľudia začnú mať pocit bezprávia? Pripomínam vám text Článku 32 Ústavy SR v súvislosti s politickým právom na odpor, ktoré základný zákon tohto štátu garantuje: „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

O čom vypovedajú vaše statusy na sociálnej sieti, v ktorých sa anonymný admin smeje a zosmiešňuje názory iných ľudí? … videli sme to všetci včera, pred týždňom, pred mesiacom, dvoma, troma ... dehonestovali ste ich ako šíriteľov hoaxov a dezinformácií za to, že si dovolili spochybňovať niečo, čo už teraz spochybňujú elity vo svojich vedných odboroch … lekári, biológovia, epidemiológovia, virológovia a ďalší.

Už sa konečne zobuďte a chráňte občanov našej vlasti pred sociopatmi a podplatenými expertami, čo plnia svojimi psychopatickými neodbornými rozhodnutiami vrecká farmaceutických firiem a vojnových zločincov, ktorí sa v blízkej budúcnosti budú zodpovedať za celú operáciu Covid-19 pred Medzinárodným trestným tribunálom.

Dobre si zapamätajte ctená Polícia nasledovný citát: „Každá pravda prechádza troma fázami: Najprv je zosmiešňovaná. Potom je násilne odmietaná, nakoniec je akceptovaná ako samozrejmosť.“ Arthur Schopenhauer.



Na záver pozdravujem všetkých slušných, dobrých, srdečných a ľudských policajtov, ktorých verím, že je v našom štáte väčšina. Nadišiel čas, aby aj Váš hlas prehovoril. Aby hlas mužov a žien zákona prehlušil tú neznesiteľnú Covid propagandu, ktorá bola zasiata od marca do myslí všetkých ľudí na planéte.

My chceme byť hrdí na mužov a ženy zákona, ktorí chránia dodržiavanie práva a vlastnými životmi bránia bezpečnosť a nasadzujú každý deň svoje sily a schopnosti, aby sme sa my občania Slovenskej republiky cítili bezpečne a slobodne v našej spoločnej vlasti a nažívali spolu v priateľstve, porozumení, láske, slobode a hlavne v pravde a úcte k nej.

Pretože len pravda oslobodzuje!

... a len slobodní vieme tvoriť krajší a lepší svet, ktorý nás po tomto šialenstve čaká. Musíme si ho však v prvom rade zaslúžiť svojim konaním.

Mier!

Autor: Tomáš Hlaváč

Zdroj: InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti