Na Slovensku za zdvíha odpor. Lekári sú proti. Odbory sú proti. Vedci sú proti. Virológovia sú proti. Opozícia je proti. Právnici sú proti. Ľudia sú proti

30.10.2020 | 10:19
  11
Kde je preboha prezidentka? Minister, za ktorým stojí armáda, takto nehanebne vstupuje do lekárskej samosprávy a ona je ticho? To nestačí, ako podpredseda NR SR Šeliga zasahuje do akademickej samosprávy?, pýta sa poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD).

1. Sankcionovanie zamestnancov, ktorí sa nezúčastnia celoplošného testovania, odsúdila Konfederácia odborových zväzov. Ak je testovanie dobrovoľné, žiadne sankcie zamestnávateľov nepripadajú do úvahy. A už vôbec vás nemôžu vyhodiť.

2. Odbory pracujú na právnom rozbore, ako chrániť zamestnancov. Ale už teraz je jasné, že ak budú podnikatelia ľudí takto šikanovať, pôjdu na firmy likvidačné žaloby. Mali by si to dobre rozmyslieť, lebo už je toho tak akurát dosť. Ľudia nie sú otroci.

3. Podľa právnej analýzy Jána Čarnogurského mladšieho zamestnávateľ nemôže žiadať potvrdenie o negatívnom teste a nemôže siahnuť na výplatu človeku, ktorý kvôli jeho absurdnej požiadavke, nemôže nastúpiť do práce.

4. Ako upozorňuje Dr. Čarnogurský, prekážka je celkom zjavne na strane zamestnávateľa a nie zamestnanca. V prípade, ak zamestnanca nevpustia do práce, podnik musí zamestnancovi preplatiť ušlú mzdu. Darmo sa vám vyhrážajú, žalujte ich.

5. Slovenskej lekárskej komore, ktorá našla odvahu a postavila sa proti celoplošnému testovaniu, sa vyhráža minister obrany Naď. Vyhlasuje, že šéf lekárskej komory má byť odvolaný a nahradený niekým poslušnejším.

6. Kde je preboha prezidentka? Minister, za ktorým stojí armáda, takto nehanebne vstupuje do lekárskej samosprávy a ona je ticho? To nestačí, ako podpredseda NR SR Šeliga zasahuje do akademickej samosprávy?

7. To ide vládna koalícia prenasledovať každého, kto s ňou nesúhlasí? Budú na nás posielať armádu? Na lekárov? Na akademikov? Na ľudí? Toto je hlave štátu naozaj ukradnuté?

8. Minister obrany Naď dnes žobronil a prosil lekárov, aby prišli na jeho nezmyselné manévre. A vraj ich prinúti nútenou mobilizáciou, ak bude treba. Naď už je zjavne úplne zúfalý, keď sa musí takto zbesilo vyhrážať. Rúca sa im to. Celá tá ich maškaráda. Držme palce lekárom, nech vydržia!

9. Premiér Matovič je zjavne na dne. V rozhovore pre Denník N sa kompletne opustil a vyšlo z neho, že ho vládnutie "nebaví", nechce byť premiérom a že sa mu to "zhnusilo" a že dostáva "nakladačku" a že je to "odporná robota". Veď si to vypočujte - toto má byť líder Slovenska.

10. Ja po tomto nervovom kolapse fakt nevidím jediný dôvod, pre ktorý sa ešte drží premiérskej stoličky - pán premiér, poplačte si, posmrkajte, ešte aj vreckovku vám podám, pohladím, poľutujem, len už hlavne odstúpte a prestaňte ubližovať Slovensku!

Lekári sú proti. Odbory sú proti. Vedci sú proti. Virológovia sú proti. Opozícia je proti. Právnici sú proti. Ľudia sú proti. Tu už nie je o čom.

Pani prezidentka, odpískajte to. Ešte stále je čas.

Ak sa princíp "dobrovoľne nasilu" udomácni v spoločnosti, už nám slobodu nikdy nevrátia

O dva dni začína celoplošné testovanie. Ide z toho mráz. Ak sa princíp "dobrovoľne nasilu" udomácni v spoločnosti, už nám slobodu nikdy nevrátia.

1. Nejde o verejné zdravie. Už asi všetci odborníci sveta okrem profesora Matoviča jasne potvrdili, že Matovičove špajle v boji proti covidu nijako nepomôžu. Ide o našu slobodu.

2. Dnes vás "dobrovoľne nasilu" prinútia ísť na Matovičove podvodné rýchlotesty, zajtra vás prinútia ísť na očkovanie. Proti vašej vôli. Povinne vám pichnú nejaký pochybný sajrajt, ktorý kúpila firmička z Trnavy - zase sa niekto len napakuje a efekt bude nula.

3. Oni vám to neprikážu. Iba vytvoria systém apartheidu. Ak nemáš správnu farbu pleti, do obchodov sa nedostaneš. Prácu nedostaneš. Do autobusu ťa nepustia. Do kina nepôjdeš.

4. Pardon, napísal som farbu pleti? To neplatí. Dnes už nie je dôvodom apartheidu rasizmus, dnes už nemusíš nosiť žltú hviezdu - dnes sa musíš preukázať štátnym potvrdením, že si mal Matovičovu špajľu v nose alebo Matovičov sajrajt v krvi.

5. O pár mesiacov bude "vstupenkou na slobodu" potvrdenie o očkovaní. Bez neho vaše deti nepustia do školy. A vás k lekárovi. A možno vás zavrú do táborov, aby vás izolovali.

6. Možno postavia veľké tábory, aby chránili "verejné zdravie" pred "popieračmi", "bludármi" a "nezodpovednými". Tam naženú ľudí, ktorí budú odmietať Matovičov teror. Tábory nenazvú "koncentračné", zle to znie. Nazvú ich tábory verejného zdravia.

7. Opakujem, toto nie je o Matovičových špajlách. Toto je len generálka na ďalšie vojenské manévre. Idú si odskúšať, ako ľahko dokážu Slovákom zobrať slobodu. A Matovič sa bude vytešovať, že ľudia prišli. Dobrovoľne nasilu.

8. Jediný, kto to môže zvrátiť, je prezidentka Slovenskej republiky, keby z akcie odvolala armádu. Bez armády by Matovičovi ostal iba Krajniak v uniforme a Krajčí v skafandri. Mohli by si spolu zahrať mikádo. Špajlí by mali dosť.

9. Je tu ešte jedna šanca - štrajk lekárov. Slovenská lekárska komora jasne potvrdila, že celá Matovičova maškaráda je len politickou kampaňou bez akejkoľvek odbornosti - môžu vyzvať lekárov a zdravotníkov, aby testovanie bojkotovali.

10. Bežní ľudia sú v pasci. Ak by nešli, tak im zoberú príjem. Vyhrážajú sa už prakticky všetky podniky. Bohapusté vydieranie. Ak chceš uživiť svoju rodinu, musíš prísť. Toto odkazuje Matovič a užíva si to, ako ubližuje ľuďom.

11. Aj počas testovania môžeš vyjadriť svoj protest. Má to zmysel. Môžeš si na rúško napísať DOBROVOĽNE NASILU! Môžeš si naň napísať MATOVIČ, ODSTÚP! Môžeš aspoň takto vyjadriť svoj postoj - že si svoju slobodu budeš brániť.

12. Ale jediní, kto to môže v tejto fáze zastaviť, sú prezidentka a lekári.

13. Priatelia, píšte prezidentke, vyzývajte ju, zaplavte jej stenu. Ona môže toto celé skončiť. Ona môže Matovičovi zobrať hračku. Ona môže odvolať armádu. Tlačme na ňu.

14. Na našej strane sú všetci - odborníci, lekári, virológovia... Všetci. Proti nám stojí jeden šialenec, ktorý uveril sám v seba a chce zotročiť národ.

15. Je to posledná šanca. Pani prezidentka, bráňte našu slobodu! Odmietnite heslo "dobrovoľne nasilu"! Je to len začiatok, je to cesta do pekla!

Na Slovensku je to takto:

1. Ak potrebujete operáciu, nechoďte za lekármi, to sú "bludári", operovať bude MUDr. Igor Matovič, Plgt. - prečíta si príbalový letáčik a ľavou zadnou vás zoperuje. Don't worry.

2. Profesor Matovič je až taký čávo, že profesorovi Dřevínkovi z Prahy vysvetľuje, ako vlastne prof. Dřevínek myslel svoju vlastnú štúdiu o antigénových testoch.

3. Profesor Dřevínek síce považuje tieto testy za úplne nespoľahlivé, ale MUDr. Príbalový Letáčik z Trnavy mu bez zaváhania vysvetlil, že to myslel úplne naopak. Jednu Nobelovu cenu pre Igora poprosíme.

4. Ďalšia cenná rada do života - ak budete potrebovať odvoz štátnou limuzínou do lekárne, zavolajte do parlamentu, Boris vás zoberie. Dokonca ani nemusíte byť žena, postačí, ak ste v štádiu premeny, Boris nepohrdne ani mužskými orgánmi.

5. Mimochodom, Boris Kollár si mimoriadne vtipne interpretuje anglické výrazy - vláda povie lockdown, on počuje lick down. A vládny pokyn plní priamo vo svojej parlamentnej sanitke - rýchlokurz angličtiny zjavne nepotrebuje len Mr. Van Tajm, ale aj Mr. Lick Down.

6. Ak náhodou potrebujete medicínske rady, nepýtajte sa na ne ministra zdravotníctva - ako hovorí monsignor Krajčí, momentálne tu predsa vládne armáda. Všetky vaše otázky zodpovie ďalší MUDr. Naď.

7. A ak náhodou potrebujete poradiť, či môžete počas zákazu vychádzania zobrať dieťa do škôlky, tak sa nepýtajte premiéra a ministra zdravotníctva naraz, lebo to dajú na Pata a Mata a vy sa nič nedozviete.

8. Veď koho okrem desiatok tisícok rodín by zaujímali takéto "špecifické" otázky, nerušte premiéra, on operuje.

Prosím, štipnite ma, toto sa mi len sníva. Slovensko je v rukách kompletných šialencov.

Ešteže vládnu v takých pokojných časoch, kedy nemajú moc čo pokaziť.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti