Harabin: Nemusíte nosiť rúška ani platiť pokuty za ich nenosenie. Okamžite podajte trestné oznámenia za zneužívanie právomoci verejného činiteľa, ak to budú vyžadovať

21.09.2020 | 12:29
  5
Bývalý predseda Najvyššieho súdu SR argumentoval aj konkrétnym prípadom Slováka, ktorý odmietol zaplatiť pokutu, ktorá mu ani uložená nebola.

To čo som tvrdil v nepriestrelnej analýze viažucej sa na právnu nulitu všetkých Mikasových opatrení, okrem iného i toho v určení nezákonnej povinnosti nosiť rúška pre nenakazených ľudí a tiež to, že tí ktorí dostanú pokutu ju nemusia zaplatiť, lebo by bola uložená bez právneho základu sa potvrdzuje v praxi už nie prvý raz.

Viac v článku TU.

Aj preto v tomto smere pripájam konkrétnu skúsenosť Maroša Maceja, ktorý odmietol zaplatiť pokutu na mieste policajtom a písomne mu už „zázračne“ pokuta uložená nebola.

Pripájam o tom dôkaz kolujúci na Facebooku:


Pokiaľ sa Macej odvolá voči udelenému pokarhaniu s milión percentnou istotou bude nakoniec zrušené. Za to ručím celou svojou osobnosťou.

V tejto súvislosti  doslova vyzývam všetkých poškodených neplaťte pokuty policajtom uložené za nenosenie rúšok, žiadajte doručiť rozhodnutie o uložení pokuty písomne a okamžite podajte trestné oznámenia na autora uloženej pokuty za zneužívanie právomoci verejného činiteľa.

Vyjadrená konštatácia bez najmenších pochybnosti platí rovnako pre riaditeľov škôl, šéfov štátnych úradov, majiteľov súkromných firiem, prevádzkovateľov reštauračných, potravinárskych, obchodných sieti, organizátorov kultúrnych a športových podujatí , pokiaľ by si nezákonne dovolili na niekom vynucovať povinnosť nosiť rúška.

Zdroj: stefanharabin.blog.pravda.sk / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti