Kotleba o naplnení proroctva: Bez tohto modrého papiera, obsahujúceho 666, teraz nemôžete ani pracovať, ani nakupovať

04.11.2020 | 09:05
  30
Pozrite si dobre ten všemocný modrý certifikát. Vľavo dole sú znázornené akože tri bunky korony, každá má šesť tykadiel. Tri korony so šesť výčnelkami. 6-6-6, uviedol na sociálnej sieti šéf ĽSNS.

VÝNIMOČNE SÚHLASÍM S MATOVIČOM,

keď vraví, že plošné testovanie bol veľký úspech.

Poďme sa však pozrieť na to, aký úspech

1. Sám premiér Matovič šokujúco priznal, že ľudia boli očipovaní!

Kým doteraz sa z toho mnohí smiali a podobné reči pokladali za konšpirácie, teraz to potvrdil sám Veľký Igor. Že si robil srandičky? V takejto vážnej téme si predseda vlády srandičky robiť nemôže. Čiže buď boli ľudia naozaj začipovaní, alebo je premiér Matovič obyčajný cynik a klamár. Čo je horšie?

2. Vláda si otestovala, že zastrašovaním a vydieraním svojich vlastných občanov ich dokáže nahnať v podstate aj na bitúnok, stačí nepodceniť mediálnu kampaň a dostatočne účinne a výrazne sa ľuďom povyhrážať. A potom takéto svoje správanie predstavitelia vlády označia ako veľký úspech. Naozaj sme si takto predstavovali demokratickú Slovenskú republiku po 27 rokoch existencie?

3. Najdôležitejšie zistenie však priniesli samotné výsledky testov. Pozitívne je 1% slovom jedno percento populácie! Takže samotné testovanie ukázalo a dokázalo, že korona buď nie je taká vážna ako stále vláda tvrdí, alebo sa dokonca takmer vôbec neprenáša medzi ľuďmi, čiže je veľmi málo infekčná. Omnoho menej ako klasická chrípka. Takéto výsledky asi Igorko vidieť nechcel. Áno, dal gól. Ale vlastný.

4. Druhá vlna testovania. Keďže Vláda zistila, že ľudia v podstate ani veľmi nereptali a nebúrili sa, tak prečo by nespravili ďalšie testovanie? Ak na tomto prvom mohli ich vybraté firmy cez súkromné testy odhadom zarobiť cca 20 miliónov eur, je jasné, že budú chcieť dupľu! Niečo trhnú na takzvanom priebežnom testovaní rizikových skupín, ale skutočná ryža sa uvarí až pri takomto masívnom využití testov. Dôkaz toho, že ide o veľký biznis, je aj účasť finančnej skupiny Penta na testovaní. Či si niekto myslí, že títo finanční žraloci by to spravili len tak, kvôli Matovičovym vlhkým snom?

5. Lekcia to bola síce tvrdá a poriadne horká, ale verím, že mala svoj význam a mnohí ľudia budú ešte ostražitejší pri pokuse vlády obrať ich o ich práva a slobody. My totiž dnes tie slobody a práva musíme skutočne brániť! Pre naše deti, a našich vnukov!!!

6. Pozrite si dobre ten všemocný modrý certifikát. Vľavo dole sú znázornené akože tri bunky korony, každá má šesť tykadiel. Tri korony so šesť výčnelkami. 6-6-6.

A bez tohto modrého papiera, obsahujúceho 666, teraz nemôžete ani pracovať, ani nakupovať. Vidíte, netrvalo to ani dlho, asi pol roka, a moje varovania o biblickom znamení šelmy sa naplnili!!!

Zdroj: Facebook Marian Kotleba / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti