VIDEO: WHO zverejnila novú štúdiu s dátami z viac ako 70 krajín, že smrtnosť na Covid-19 je mnohonásobné nižšia ako uvádza mediálno-vládny naratív

27.10.2020 | 18:33
  15
Analytička a komentátorka portálu Echo24.cz Lenka Zlámalová, komentátor Relfexu Bohumil Pečinka, český ústavný právnik Jan Kudrna a advokát Zdeněk Koudelka boli hosťami diskusnej relácie Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News.

„Světová zdravotnická organizace aktuálně vydala úplně novou studii, je to dokonce takzvaná meta-studie, která dává dohromady data asi ze sedmdesáti studií z celého světa, ze kterých se ukazuje že nebezpečnost toho viru, smrtnost toho viru, je násobně nižší než se uvádělo. Původní čísla byla 3,4 % ty poslední, o kterých se mluvilo, byly mezi 1 % a 0,4 %. Tak WHO, což stále je snad nějaká autorita říká, že to je 0,23 %. Aby měli diváci představu, to je na úrovni ne chřipky, ale běžných viróz. Takže mě by zajímalo, jak bude vláda a nový ministr zdravotnictví, jak se postaví k tomuto. Protože pokud zjistíme, že ta situace je takováto, tak ta tvrdá plošná opatření jsou naprosto neadekvátní,“ uviedla v debate okrem iného Lenka Zlámalová.

„My dneska víme, kdo je ohrožený tím virem, jsou to lidé s takzvaných rizikových skupin. Proč vláda nepřistoupí k ochraně těchto rizikových skupin, což vůbec nedělala. To je další argument proti panu Prymulovi. Ten virus se dostal do domovů důchodců, nemocnic a na další místa, kde jsou ti nejzranitelnější,“ dodala komentátorka portálu Echo24.cz.

Viac vo videu:

 

 

Celú reláciu si môžete pozrieť TU.

Metaštúdiu WHO s dátami z viac ako 70 krajín sveta o Covid-19 si môžete prečítať TU.

Zdroj: InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti