Kto ukončí túto Matovičovu psychiatriu? Smrtnosť Covidu je viac ako 10x menšia než je u chrípky. Premiér pácha na nás genocídu, vyrába strach a ničí ekonomiku

02.11.2020 | 14:35
  49
MUDr. Peter Lipták po zverejnení štúdie WHO o smrtnosti Covidu-19 na úrovni bežnej nádchy svoje trestné oznámenie na premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) prehodnotil.

Matovičovo údolie úzkosti

WHO zverejnila vo svojom bulletine informácie že smrtnosť covidu je 0,23%. Každý neveriaci sa môže presvedčiť sám TU na tomto linku.

Je známe, že smrtnosť chrípky v SR je cca 3%. V rokoch 2007-2017 v priemere zomrelo každoročne na chrípku na Slovensku 1500 pacientov. Takže smrtnosť covidu je viac ako 10x menšia než je u chrípky.

Dňa 27. októbra som podal na Matoviča trestné oznámenie, lebo som bol presvedčený, že ide spôsobiť genocídu hnaním ľudí do hromadného infikovania covidom, pod zámienkou plošného testovania. Dnes keď vidím, že táto nebezpečná infekcia  má smrtnosť na úrovni bežnej nádchy, musím svoje trestné oznámenie prehodnotiť.

On pácha na nás genocídu, ale s pomocou infekcie len vyrába strach, aby mohol ničiť našu ekonomiku a tým celú spoločnosť uvádzal do takých životných podmienok, ktoré majú privodiť jej úplné alebo čiastočné fyzické zničenie (Vyhláška č.32/1955 Zb, čl II odsek c)).

Je nepochybné, že na zničenie našej ekonomiky, ale vlastne rozsiahlu devastáciu celej spoločnosti, to znamená nielen hospodárstva a s tým súvisiaceho sociálneho zabezpečenia, zdravotníctva, školstva ale aj morálky a duševného zdravia, doplatia ľudia svojimi životmi.

Poslanec OĽANO Milan Vetrák nedávno v rozprave na 15. schôdzi (14. 10. 2020 9:43:01 – 10:12:20) v NRSR vyčíslil, že Matovič zoberie svojimi opatreniami ľuďom 6,5 mld € a preto bolo treba prijať zákon, aby Matovičov štát neniesol zodpovednosť za tieto likvidačné škody.

Minister Krajči tohto roku už tradične nenakúpil žiadne vakcíny proti chrípke a preto sa pacienti ani z rizikových skupín proti chrípke nemôžu dať zaočkovať.

Profesor Jarčuška z Matovičovho poradného tímu avizoval, že SR ide nakúpiť 6 miliónov dávok vakcíny proti covidu.

Takže proti chrípke, ktorá má smrtnosť 3% a každoročne na ňu zomiera cca 1500 ľudí, štát nepovažoval za potrebné žiadne vakcíny zakúpiť, ale proti covidu so smrtnosťou 0,23% ide štát nakúpiť 6 miliónov kusov vakcín?

Kto ukončí túto Matovičovu psychiatriu?

„Matovičovo údolie úzkosti“ vyjadruje Výkrik (1893) Eduarda Muncha:

Zdroj: https://kultura.pravda.sk/galeria/clanok/494821-edvard-munch-bol-majstrom-zobrazovania-uzkosti/

Zodpovednosť je nezodpovednosť

Cez víkend bolo otestovaných viac ako 3 mil. ľudí. Veľa sa v tejto súvislosti hovorí o zodpovednosti. Údajne zodpovední boli tí, ktorí prišli na testovanie. Takže tí, ktorí v čase pandémie, kedy hrozí masívne plošné vzplanutie infekcie (komunitné šírenie) a pre obmedzenie mobility je zakázané vychádzať z domu a dokonca v tomto istom čase ísť aj na hroby pozostalých, aby sa ani dvaja ľudia náhodou nestretli, tu bola zrazu vyslyšaná „prosba“ aby všetci vyšli a zhromaždili sa na testovanie. A nielen to, aby všetci prešli cez ten istý priestor v ktorom musia povinne zakašľať a vysmrkať sa. A počasie tiež bolo prajné, pršalo a bolo chladno a muselo sa v tom čakať aj niekoľko hodín. No trpezlivo počkali, zakašlali, vysmrkali, nadýchali. A „zdravotníci“ v tých istých rukaviciach im vopchali špajdlu do nosa. A potom sa spokojne všetci vrátili k svojim otcom a matkám, babičkám a dedom, ktorí vzhľadom k veku a svojmu fyzickému stavu už na testovanie nemuseli. Oni sú totiž až 1000 krát viac ohrození infekciou než zdraví dospelí a deti.

Ono Matovič nie je spôsobilý pochopiť jednoduchú vec. Že totiž vírus je taký maličký až je neviditeľný. Čo Matovič, ale Mikas a profesor Krčméry by to mali vedieť a nezabúdať na túto vlastnosť vírusu. Alebo si všetci spoločne myslia, že Naď zavelí pravoľavobokčelomvzad aj vírusom a že tie ho budú aj poslúchať? Blbý a blbší.


Nebolo skôr zodpovedné na testovanie neísť a nevystaviť sa infikovaniu a neohroziť svojich príbuzných? Zodpovednosť v rozpore so zdravým sedliackym rozumom nie je zodpovednosťou. Ani zodpovednosť z donútenia a dokonca ani zodpovednosť za úplatu nie sú zodpovednosťou.


Vyše milióna ľudí, ktorí neboli podľa Matoviča „začipovaní“ sú ešte nádejou pre Slovensko a hlavne pre viac ako 3 milióny už zotročených občanov, ktorí boli cez víkend brutálne znásilnení psychošom. Medzi tými, ktorí „čipovanie“ odmietli, sú tí, ktorí sa nenechali oklamať, ani zastrašiť a cítia skutočnú zodpovednosť za našu vlasť.

Pamätajme na nedávnu minulosť! Martin Niemöller evanjelický pastor pospisuje zlyhanie intelektuálov pri procese „varenia žaby“, ktorý umožnil vznik nemeckého nacizmu takto:
 "Najprv prišli po Židov a ja som neprehovoril – pretože som nebol Žid. Potom prišli po komunistov a ja som neprehovoril – pretože som nebol komunista. Potom prišli po odbojárov a ja som neprehovoril – lebo som nebol odborár. Potom prišli po mňa a nebolo tu nikoho, kto by sa za mňa prihovoril."

Musíme sa spojiť a postaviť sa zlu ešte dnes!

Nebáť sa a nekradnúť! Presvedčiť tých, ktorí sa iba boja a spojiť sa proti tým, ktorí sa boja a kradnú!

„Kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu…“

Autor: MUDr. Peter Lipták

Zdroj: liptakpeter.blog.pravda.sk (1), (2)

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti