Cieľom „operácie korona“ je „úprava“ človeka, tvrdí riaditeľka Centra pre geopolitiku Inštitútu pre základný a aplikovaný výskum na Moskovskej štátnej univerzite

20.10.2020 | 11:06
  18
Pandémia je podľa Oľgy Četverikovej len mechanizmus na zmenu modelu fungovania človeka. Uviedol YouTube kanál Stalingrad.

Kandidátka ruských historických vied a riaditeľka Centra pre geopolitiku Inštitútu pre základný a aplikovaný výskum na Moskovskej štátnej univerzite. Oľga Četveriková je presvedčená, že „vírus nie je ani tak medicínskym, ako skôr politickým, sociálnym, ekonomickým a geopolitickým problémom. Ide o kľúčovú otázku ďalšieho rozvoja ľudskej civilizácie ako takej“.

Popredná ruská vedkyňa tvrdí, že za pravdu jej dáva aj stanovisko rektora ruskej Vysokej školy ekonomickej Jaroslava Kuzminova. Ten podľa nej so všetkou vážnosťou tvrdí, že vírus ozaj navždy zmení svet. Generálny tajomník OSN António Guterres dokonca na 75. zasadaní Valného zhromaždenia tejto organizácie porovnal pandémiu s „piatym jazdcom apokalypsy“, argumentuje Četveriková.

Podľa jej názoru sa všetko zmení na nepoznanie.

Začne nová doba ľudského vývoja, ktorá prinesie digitálnu civilizáciu a doslova digitálny vek. Pandémia a celá situácia okolo nej je podľa Četverikovej len mechanizmus na zmenu modelu fungovania človeka. Podľa jej výrokov, vraj majú za ním stáť najväčší finanční hráči, IT spoločnosti, analytické mozgové centrá a prirodzene farmaceutické spoločnosti. Dôkaz o tomto tvrdení však zatiaľ nikto nepredložil.

„Konečný cieľ tejto takpovediac špeciálnej operácie je mimoriadne jednoduchý. Vymeniť človeka prostredníctvom technológií umelej inteligencie a genetickej modifikácie úpravou jeho genómu za človeku podobného tvora,“ zdôraznila ruská geopolitologička, ktorá aj napriek všeobecným pochybnostiam o tejto teórii tvrdí, že je potrebné hľadať dôkazy v súvislostiach.

Odvoláva sa pritom anpríklad aj na skutočnosť, že zrejme len „zhodou okolností“ dostali práve Emmanuelle Charpentier a Jennifer Doudna počas pandémie Covid-19, Nobelovu cenu za chémiu a to konkrétne za vývoj metódy úpravy ľudského genómu.

Portál Biosferaklub.info ide vo svojich správach ešte ďalej a odvoláva sa na svetovo uznávaného ruského biológa Petra Garjaeva, ktorý podľa výsledkov vlnovej genetiky tvrdí, že neutrálny koronavírus bol „zmenený“ na vraždiaci Covid-19. Podľa neho to dokazuje fakt, že v dôsledku umelých krátkych génových vsuviek v jeho genetickom aparáte, došlo k prekresleniu  pôvodného koronavírusu na „bojový vírus“.

Takéto tvrdenia sú však pochybné, pretože zatiaľ nebol publikovaný žiaden odborný  článok, ktorý by jeho teóriu dokázal, alebo aspoň podporil. Garajev však oponuje, že dôkazom je aj skutočnosť, že nateraz koronavírus nemožno kontrolovať, pretože zatiaľ tomuto „jazyku vírusových génov nerozumieme“.

Autor: Imrich Kovačič

Zdroj: hlavnydennik.sk / YouTube Tелеканал Сталинград


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti