VIDEO: O čo ide v testovaní a ako zastaviť Matoviča?

01.11.2020 | 11:50
  46
Politický analytik a publicista Roman Michelko vo svojom videoblogu komentuje Matovičov megalomanský projekt celoplošného testovania.

Už vieme, prečo je nutné testovanie: kšeft trnavskej firmy Eurolab Lambda, v ktorej sa Matovič a spol. nabalili vo výške 14, 5 milióna eur z našich daní, treba nejako ospravedlniť. Kde sú novinári? Kde sú investigatívci ? Mediálny mainstream totálne zlyháva. Ako je možné, že mu toto prejde? Čo hovoria odborníci? Šéf Slovenskej lekárskej komory (SLK) Marian Kollár jasne povedal, že rozhodnutie o testovaní nie je odborné, ale čisto politické. V reakcii na to Naď vyzval členov SLK, aby si vymenili svojho šéfa. Kde sa zastaví arogancia tejto garnitúry?

Kto je to Jaroslav Naď ? Podržtaška Glvača, vtierka, ktorú nechceli ani do KDH, až sa stal podnožkou pre tak odpudivé indivíduum, ako je Matovič. Človek bez charakteru ochotný slúžiť aj tým najskompromitovanejším indivíduám.

Prezidentka Čaputová poriadne naštvala Matoviča, ale ostala len na pol ceste. Jej výzvy, aby sa upustilo od trestania ľudí, ktorí nestihli testy, ostali nevypočuté. Môže však jasne dokázať, že to, čo deklarovala, myslí vážne. Môže verejne vyhlásiť, že každému, komu bude hroziť priestupkové konanie, udelí individuálnu milosť. To by bola poriadna výchovná (facka) pre diktátora Matoviča.

Ako zastaviť Matoviča? Cez parlament to asi nepôjde. On sám ukázal cestu. Stačí len, že sa mu vráti to, čo on robil pred Paškovou vilou a pred komplexom Bonaparte. Ak sa dostane pod podobný tlak, pri jeho krehkej psychike to nemôže ustáť. Je už len milimeter od psychického zrútenia. Len občania ho môžu nátlakom donútiť k tomu, aby prestal škodiť.

Pozrite si priložené ilustračné videá

Pozrite si priložené ilustračné videá:

video č.1 - https://youtu.be/iDa-bCPNCh4
video č.2 - https://youtu.be/LGc0oHk-Akw

Zdroj: YouTube Roman Michelko


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti