VIDEO: Dr. Bukovský vyzval odborníkov, aby sa postavili proti celoplošnému testovaniu: Slovensku hrozí ešte väčší vnútorný rozkol a medzinárodné fiasko

21.10.2020 | 09:49
  4
Premiér by nás mal prestať šikanovať a terorizovať svojimi nápadmi, hovorí MUDr. Igor Bukovský.

Doktor Igor Bukovský je rázne proti nápadu premiéra Igora Matoviča celoplošne otestovať všetkých Slovákov. Podľa Bukovského antigénové testy nie sú dostatočne presné a nie sú určené na celoplošné testovanie. Spochybňuje logistickú uskutočniteľnosť tejto akcie a tvrdí, že to skončí medzinárodnou blamážou. Premiér by nás podľa neho mal prestať šikanovať a terorizovať svojimi nápadmi. Bukovský taktiež vyzval odborníkov, ktorí vidia, že toto je zlý nápad, aby sa nebáli a postavili sa proti tomu.

„Ak chcete urobiť niečo ako prvý na svete, musíte to mať veľmi dobre premyslené, zdôvodnené – a hlavne PRIPRAVENÉ! Zrealizovať o dva týždne niečo, čo ešte neurobil ba ani neskúsil NIKTO na svete, je alebo megalomanský maniér alebo naivná hlúposť. V jednom aj druhom prípade hrozí celej krajine ešte väčšie vnútorný rozkol a medzinárodné fiasko súčasne,“ vysvetlil Dr. Bukovský.

Zdroj: hlavnydennik.sk / YouTube Dr. Igor Bukovský – AKV / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti