VIDEO: Vláda vyhlásila vojnu (zdravému rozumu)

27.10.2020 | 21:55
  16
Zmes chaotických opatrení a úplne protichodných nariadení, ktoré Matovičov kabinet prijíma je predmetom vlny pobúrenia odbornej aj širokej verejnosti.

Európa sa pripravuje na náraz druhej vlny pandémie koronavírusu uzatváraním spoločnosti, v ČR vláda žiada prítomnosť NATO v podobe pobytu vojenských zdravotníkov.

Ochota podriadiť sa koronavírusovým opatreniam u obyvateľov Európy slabne: cez víkend sa konali masové protesty v Londýne, Ríme, Neapole, Varšave aj v Berlíne.

Ešte pred druhou vlnou koronavírusu viac ako 50% malých a stredných podnikov v Európskej únii uvádzalo, že do konca roku 2020 zbankrotuje, informuje spoločnosť Mc Kinsey. Práve tieto firmy zabezpečujú prácu pre dve tretiny Európanov a situácia je už dnes nezvratná.

Súčasné lockdowny začali spôsobovať domino-efekt masívneho rúcania ekonomiky a blížiacu sa neprístupnosť k základným životným potrebám.

Spolu s tým zamestnávatelia ohlasujú, že po celoplošnom testovaní budú môcť ísť do práce len ľudia s negatívnym výsledkom testu, inak prídu o zamestnanie. Týmto spôsobom je testovanie "dobrovoľné" a s najväčšou pravdepodobnosťou sa bude takto postupovať aj pri "dobrovoľnej" vakcíne.

Premiér SR od svojho nástupu do úradu sústavne opakuje, že sme vo vojne a súčasné smerovanie spoločnosti, postupné zavádzanie vojnových opatrení a šialených nápadov akým je celoplošné testovanie nespoľahlivým antigénovým testom tomu nasvedčuje.

Zmes chaotických opatrení a úplne protichodných nariadení, ktoré Matovičov kabinet prijíma je predmetom vlny pobúrenia odbornej aj širokej verejnosti. Vláda ako prvému evidentne vyhlásila vojnu zdravému rozumu.

Zdroj: YouTube Zem&Vek


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti