Advokátka Krajníková o Covid-19 vojne proti ľudstvu a jej okultných sprievodných znakoch

26.10.2020 | 20:15
  26
IDE O BOJ PROTI VAŠEJ SLOBODE, VAŠEJ ZODPOVEDNOSTI, ide o boj proti slobodnému životu, ktorý sme poznali doteraz.

SME VO VOJNE!

Milí moji klienti,

Situácia je naozaj vážna a obraciate sa na mňa z celého Slovenska, a je vás skutočne masa... Tu vám zhrniem odpoveď na všetky vaše najhorúcejšie otázky:

OPATRENIA ÚVZ o rúšku, o izoláci, o zatvorení prevádzok, atď sú NULITNÉ, to znamená, právne NEEXISTUJÚ vôbec. Rovnako, ako právne neexistuje podpísaný a opečiatkovaný rozsudok stavebného úradu o rozvode !

UZNESENIA VLÁDY O NÚDZOVOM STAVE, vrátane zákazu slobodného zhromažďovania občanov a testovania sa sú NULITNÉ, to znamená, právne NEEXISTUjÚ vôbec. Napriek stanovisku Ústavného súdu o "ústavnosti" núdzového stavu. Áno, aj také sa stáva vo fašistickom štáte.

Podrobne to vysvetlím v najbližších príspevkoch.

Teraz to podstatné pre vás:

Ako ADVOKÁT radím všetkým svojim klientom a priaznivcom, ktorých v okamihu SPRÁVANIA SA MOJIMI ODPORÚČANIAMI považujem za KLIENTOV a PLNE PREBERÁM ZODPOVEDNOSŤ ZA SVOJE PRÁVNE RADY, aby sa nepodrobili vyššie uvedeným nezákonným, navyše NULITNÝM de iure NEEXISTUJUÚCIM rozhodnutiam ÚVZ a vlády.

Áno, čaká vás "sanckia" v podobe pokuty, vyhodenia z práce, nevzatia detí do školy atď. Ale sme vo vojne, a to je jej súčasťou... Lepšie však než keď vám zajtra vezmú deti... ! a preto treba konať...

Ozývajú sa mi kolegovia, pripájajú sa už ...

Buď sa nezákonnosti postavíte aj s rizikom uvedených následkov, ktoré škody budeme riešiť neskôr, alebo vás fašizmus zmetie úplne. Sama to riziko prijímam, a to aj za vás všetkých ...

Korona raz odíde ale "generáli" budú páchať iné svinstvá ! Budú prijímať ďalšie nezákonné rozhodnutia, ktorými vás zbavia zvyšku poslednej slobody.

Dnes je to už vzduch, aj zákaz vychádzania, aj príkaz darovať svoj biologický materiál, aj zatváranie do karantén, aj odstupy od ostaných a už aj blízkych nad 6 osôsb... ...ešte stále málo ???!!!

Začali brať už aj novo narodené deti a "vyšetrovať" ich na Covid-19. A polícia tomu asistuje... !!! Pôjdu však aj ich deti..

Emmanuel Macron : "Nous sommes en guerre" contre le coronavirus Covid-19 "sme vo vojne" proti Covid-19.

Igor Matovič: "Sme vo vojne" proti koronavírusu Covid-19

Oni vám to všetkým jasne a zreteľne vravia... SME VO VOJNE. Proti Covid-19. ...Ja dodávam, Covid-19 nie je "vírus", je to armáda na čele so svojimi generálmi... Rovnako, ako vám jasne vravia, že idete TESTOVAŤ - dobrovoľne darovať svoj biologický materiál.

Prosím, všímajte si pojmy a symboly... Masku na tvári, spustenú na bradu ako "kríž", "svätenú vodu" (dezinfekciu) pri vstupe na každé miesto a "neveriacich" trestanie.

IDE O BOJ PROTI VAŠEJ SLOBODE, VAŠEJ ZODPOVEDNOSTI, ide o boj proti slobodnému životu, ktorý sme poznali doteraz.

Všetko čo sa deje dnes na Slovensku, zákazy vychádzania a pod., je ako cez kopirák, čo bolo v apríli vo Francúzku. FRONT postupuje ďalej...

Právny štát Slovenskej repububliky zanikol... Ak nechcete zaniknúť aj vy, postavte sa každej nezákonnosti !

Ako povedal p. Lichtner na InfoVojne: "Dnes vám vezmú slobodu (zo strachu pred stratou zamestnania sa skloníte), a zajtra vám vezmú aj tú prácu."

A ja dodávam, pozajtra vám vezmú dieťa ... To nie je hoax, to je z môjho pracovného stola !

Zdroj: Facebook Dr. Adriana Krajníková / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti