Goebbelsovská propaganda „Vakcína je sloboda“ a krátky exkurz na stránku farmaceutickej firmy Pfizer

15.02.2021 | 11:15
  4
Tento článok je trošku obsiahlejší, ale kvôli kvalite a dôležitosti údajov v ňom uvedených sa nedal urobiť kratší. No podľa mňa neobanujete, keď si ho dočítate až do konca.

Po vzhliadnutí videa Ministerstva zdravotníctva SR “Vakcína je sloboda”, ma tento gebelsovský, propagandistický počin vyprovokoval ani neviem prečo, k návšte oficialnej stránky farmaceutickej firmy Pfizer a jej slovenskej verzie.

Tento článok je trošku obsiahlejší, ale kvôli kvalite a dôležitosti údajov v ňom uvedených sa nedal urobiť kratší. No podľa mňa neobanujete, keď si ho dočítate až do konca.

Stránka Pfizer a jej slovenská verzi, (https://www.pfizer.sk), ku ktorej vzhliada celý provakcinačný svet ohľadom vývoja testovania a následnej distribúcie zázračnej vakcíny, “vakcíny slobody” na nový koronavírus Covid-19.

Keďže sme na Slovensku, vôbec ma neprekvapilo, že na čele tejto provakcinačnej – reklamnej kampane stojí, naša skládková rezidentka z kozieho paláca, pani Čapútová a spolu s ňou aj také “celebrity” ako je, Adela Vinczeová, futbalista Marek Hamšík, herečka Kamila Magálová, či hudobník Ondrej Kandráč, mimochodom a neviem stále prečo mi pri pohľade na túto osobu naskakuje husia koža. A aby som samozrejme nezabudol, ako ináč, hlavný infektológ Vladimír Krčméry.

No k podstate veci.

Všetko čo teraz napíšem čerpám z oficialnej stránky Pfizer: https://www.pfizer.sk, zo dňa 5. 2. 2021. Ak by to nebodaj zmazali, mám urobenú zálohu v podobe screenshot-ov. Zatiaľ sa ale s tými informáciami chvália, tak uvidíme do kedy.

Takže fakty čerpané z oficiálnej stránky firmy Pfizer.sk, konkrétne https://www.pfizer.sk/novinky (treba kliknúť na PFIZER BOJUJE PROTI COVID-19).

Článok č. 1, z 13. marca 2020 “Pfizer predstavuje 5 krokov na boj proti ochoreniu COVID-19”

Do pozornosti dávam iba bod č. 1 a to “Spoločnost Pfizer sa zaväzuje k piatim krokom, ktoré vedcom pomôžu rýchlejšie vyvinúť liečbu a vakcíny na ochranu populácie pred touto eskalujúcou pandémiou a zároveň farmaceutický sektor lepšie pripravia na budúce globálne zdravotné krízy.

Zdieľané nástroje a vedomosti: O tomto víruse vieme veľmi málo,…

2) O štyri dni neskôr: Článok z 17. 3. 2020, “Spoločnosť Pfizer a BioNTech sa pustili do vývoja vakcíny proti COVID-19”.

Klobúk dole priatelia. Aj keď, ako povedali, o tomto víruse vedia tak málo, sa odborníci z f. Phizer nezištne a nebojácne dali s f. BioNTech do boja s touto hnusobou, bez identifikovania – izolovania kmeňa tohoto vírusu.

“Cieľom spolupráce je urýchliť vývoj prípadného programu očkovania prvou vakcínou BNT162 proti COVID-19 na báze mRNA. Klinické skúšania vakcíny by mali prebiehať od konca apríla 2020”.

Ako prezieravé priatelia. Ako presne títo vizionári vedeli, kedy to budú mať hotové?!!!

”Spolupráca napreduje rýchlo vďaka výskumu a vývoju, ktoré Pfizer a BioNTech odštartovali v roku 2018 prácou na vakcíne proti chrípke na báze mRNA” koniec citátu.

Takže priatelia, oni sa ani netaja tým, že vývoj vakcíny na báze mRNA už s firmou BioNTech vyvíjali od roku 2018 samozrejme, že nie v žiadnom prípade proti “novému Covidu – 19”, ale klasickej chrípke… Len je zaujímavé, že o tejto ich spolupráci na vývoji vakcíny na klasickú chrípku na báze mRNA nikto ani len netušil.

3) Článok z 6. apríla 2020, totálny vizionársky a dobročinný akt, f. Pfizer. “Pfizer vyčlení 40 miliónov dolárov na zdravotnícke a dobročinné účely…”, priatelia, to ako by vyčlenila táto “charitatívna” spoločnosť jedno ústne špáradlo pre potrebných – budúcich nakazených na celom svete. A neviem či som aj to neprehnal.

“NEW YORK, 6. apríl 2020 – Spoločnosť Pfizer a nadácia Pfizer Foundation dnes oznámili, že vyčlenia 40 miliónov dolárov na zdravotnícke a dobročinné účely, aby pomohli zmierniť dopady pandémie COVID – 19 v USA a vo svete. Spoločnosť Pfizer taktiež rozširuje svoj Program pomoci pacientom a daruje kľúčové lieky a vakcíny v USA i vo svete”.

Priatelia, pri tomto počine sa dovolím pozastaviť a zamyslieť. Poprosím a vyzývam Vás všetkých, aby ste mi napísali, ako f. Pfizer komukoľvek z Vás pomohla zmierniť dopady pandémie COVID – 19 a darovala Vám kľúčové lieky a vakcíny. Pretože tieto bláboly na ich stránke majú výpovednú úroveň exkrementu na trávniku. Ďalej citujem, bla, bla, bla.

“Sme uprostred globálnej zdravotníckej krízy a chápeme, že je nevyhnutné, aby súkromný sektor ako aj dobročinné organizácie okamžite poskytli významné príspevky na podporu tých, ktorí čelia pandémii v prvej línii,“ vyhlásila Caroline Roanová, riaditeľka nadácie Pfizer Foundation a viceprezidentka divízie Global Health & Patient Access.

„V spoločnosti Pfizer sme presvedčení o tom, že je našou zodpovednosťou pomáhať a chrániť tých najzraniteľnejších, a preto vynakladáme všetky naše zdroje na riešenie situácie COVID – 19.“

No to je niečo strašné…

4) Článok z 21. 4. List lekárom, zdravotným sestrám, lekárnikom a iným zdravotníckym pracovníkom

“Radi by sme Vás, ako kľúčových a rozhodujúcich poskytovateľov zdravotnej starostlivosti na Slovensku, informovali o krokoch, ktoré v tomto kritickom období pandémie COVID-19 podnikáme, aby sme čo najviac pomohli Vám a Vašim pacientom. Spoločnosť Pfizer zaisťuje dodávky svojich liekov, intenzívne pracuje na vývoji antivirotík a spolupodieľa sa na vývoji možnej vakcíny proti ochoreniu COVID-19. Okrem toho, ako sme sa nedávno vyjadrili, sa zaväzujeme prispieť 40 miliónmi dolárov na medicínske a charitatívne granty a dary na pomoc pri riešení naliehavých potrieb partnerov, ktorí stoja v prednej línii boja proti pandémii”.

5) Článok z 22. 4. 2020 – BioNTech a Pfizer oznámili schválenie prvej klinickej štúdie na vakcínu proti COVID – 19.

Tak Priatelia, ako sa hovorí: Zázraky na počkanie a nemožné do troch dní. 
V tomto prípade firmy Pfizer a BioNTech vyvinuli vakcínu za neuveriteľných rekordných 35 dní!!!

17.3.2020 podpis spolupráce na vývoji a 22.4.2020 hotovo! Čo iným trvá roky, priemer pri vývoji novej vakcíny je cca. 5 rokov, tak týmto dvom zázračným firmám sa to podarilo za necelý mesiac, po odrátaní víkendov, za úžasných 25 dní!!!

A to aj napriek tomu, že dňa 13. marca 2020 tvrdili, že o “víruse vedia tak málo”, tak aj napriek tomu začali vyvíjať vakcínu na vírus, na ktorý zatiaľ nikto na svete neizoloval jeho kmeň! No čo je najstrašideľnejšie, nová experimentová vakcína je založená na technológii mRNA, ktorá nebola doteraz schválená žiadnym zdravotníckym regulačným úradom nikde na svete a nebola schválená ani na žiadnu inú liečbu, či prevenciu proti akejkoľvek už existujúcej chorobe. A čo je najzarážajucejšie je to, že o vedľajších účinkoch tejto experimentálnej technológii, vedia iba ich autori a možno ani oni nie.

Ale v každom prípade je to “úspech” ako hrom a autorom zaslúžene patrí minimálne nominácia na Nobelovú cenu.

“MAINZ, Nemecko a NEW YORK, USA, 22. apríl 2020 – BioNTech SE Pfizer Inc. oznámili, že Paul-Ehrlich-Institut, nemecký regulačný orgán, schválil Fázu 1/2 klinického skúšania očkovacej látky proti infekcii COVID – 19. Ide o prvú klinickú štúdiu vakcíny (BNT162) zameranú proti COVID – 19 v Nemecku, ktorá bude taktiež súčasťou globálneho programu vývoja vakcín. Klinické testovanie bude prebiehať aj v USA hneď ako regulačné úrady vydajú potrebné povolenia”.

6) Mega biznis v priamom prenose! 10. 9. 2020 – Spoločnosť Pfizer a BioNTech potenciálne dodajú EÚ 200 miliónov dávok očkovacej látky

“NEW YORK a MAINZ, NEMECKO, 9. septembra 2020 — Spoločnosti Pfizer (NYSE: PFE) a BioNTech SE (Nasdaq: BNTX) dnes oznámili, že ukončili prípravné rozhovory s Európskou komisiou o navrhovanej dodávke 200 miliónov dávok ich potenciálnej očkovacej látky BNT162 proti SARS-CoV-2, založenú na mRNA technológii, členským štátom Európskej únie (EÚ) s možnosťou zakúpiť si ďalších 100 miliónov dávok. Ak bude očkovacia látka úspešná v klinickom testovaní a schválená regulačnými orgánmi, dodávky vakcíny by mali začať do konca roku 2020. Spoločnosti teraz začnú zmluvné rokovania s Európskou komisiou”.

7) 11. 11. 2020 – Dohoda spoločností Pfizer a BioNTech o dodaní 200 miliónov kusov kandidátskej vakcíny BNT162b2 na princípe mRNA proti SARS-CoV-2 do EÚ. A mega biznis začína.

“NEW YORK a MAINZ, NEMECKO, 11. november 2020 — Pfizer (NYSE: PFE) a BioNTech SE (Nasdaq: BNTX) dnes oznámili, že s Európskou komisiou sa dohodli na dodaní 200 miliónov dávok experimentálnej kandidátskej vakcíny BNT162b2 na báze mediátorovej RNA proti SARS-CoV-2 členským štátom Európskej únie a aj na možnom doobjednaní 100 miliónov dávok zo strany Európskej komisie.

Odhadovaný dátum, keď sa vakcína začne dodávať, je koniec roka 2020 podľa úspešnosti v klinických štúdiách a schvaľovacích procesov regulačných orgánov.A tu sa musím pozastaviť nad výrazom “experimentálnej kandidátskej vakcíny”.

Priatelia, tak oni sa vôbec netaja tým, že celá táto rýchlokvasená vakcína a to je podľa mňa slabý výraz, je ich experiment a my všetci sme ich pokusné morčatá. Preto si dali do zmlúv s jednotlivými štátmi klauzulu, že za vedľajšie účinky od drobných alergických reakcii až po smrť zaočkovaného jedinca neručia a teda nenesú právne dôsledky.

Tento fakt má iba dve roviny.

V lepšom prípade výrobcovia ani len netušia, aký rozsah vedľajších účinkov môže táto experimentálna vakcína po podaní jednotlivcom spôsobiť.
Alebo, čo je omnoho hrôzostrašnejšie, to vedia a preto zodpovednosť za katastrofálne následky nechávajú na kupujúcom, teda na jednotlivých štátoch.

8) 21.12.2020 – Európska únia schválila spoločnostiam Pfizer a BioNTech očkovaciu látku COMIRNATY® proti ochoreniu COVID-19

“NEW YORK a MAINZ, NEMECKO, 21. december 2020 — Pfizer Inc. (NYSE: PFE) a BioNTech SE (Nasdaq: BNTX) dnes oznámili, že Európska komisia vydala spoločnostiam Pfizer a BioNTech rozhodnutie o podmienečnej registrácii pre COMIRNATY® (známu tiež ako BNT162b2) na aktívnu imunizáciu na prevenciu ochorenia COVID-19 spôsobeného vírusom SARS-CoV-2 u osôb vo veku 16 rokov a starších. Rozhodnutie o podmienečnej registrácii nasledovalo po pozitívnom stanovisku Výboru pre lieky na humánne použitie Európskej agentúry pre lieky, ktorý 21. decembra odporučil registráciu tejto očkovacej látky.

EK vydala rozhodnutie o podmienečnej registrácii v záujme verejného zdravia ako pomoc pri riešení pandémie ochorenia COVID-19. Podmienečná registrácia je platná vo všetkých 27 členských štátoch Európskej únie (EÚ)”.

Priatelia, zhrňme si teda ešte raz oficiálne údaje f. Phizer uverejnené na ich stránke.

13. 3. 2020 – Pfizer predstavuje 5 krokov na boj proti ochoreniu COVID-19

17. 3. 2020 – Spoločnosť Pfizer a BioNTech sa pustili do vývoja vakcíny proti COVID-19

22. 4. 2020 – BioNTech a Pfizer oznámili schválenie prvej klinickej štúdie na vakcínu proti COVID – 19

11. 11. 2020 – Dohoda spoločností Pfizer a BioNTech o dodaní 200 miliónov kusov kandidátskej vakcíny BNT162b2 na princípe mRNA proti SARS-CoV-2 do EÚ

21.12.2020 – Európska únia schválila spoločnostiam Pfizer a BioNTech očkovaciu látku COMIRNATY® proti ochoreniu COVID-19

Priatelia, ak som Vám otvoril oči a myseľ na zamyslenie, tak môj článok splnil účel. No a čo dodať na koniec? Tento “príbeh” dvoch vizionárskych firiem ako z rozprávky, alebo skôr z hororu ma obrovské memento a odkaz pre všetkých ľudí zdravej mysle…

A teraz sa Vás úplne na záver všetkých opýtam. Ešte stále si chcete dať dobrovoľne vstreknúť túto vec pod kožu sebe a svojím blízkym?

Autor: Juraj Krajčík

Zdroj: InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti