VIDEO: Vakcíny netreba, pandémia sa končí!, vyhlásil bývalý viceprezident farmaceutickej firmy Pfizer

30.11.2020 | 13:55
  17
Kým Pfizer svietil na titulkoch novín s oznámením o uvedení COVID-19 vakcíny, ich bývalý viceprezident a vedúci vedec odmietol potrebu vakcíny na skončenie pandémie COVID-19.

Dr. Mike Yeadon, bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer a hlavný vedec pre alergie a dýchacie choroby, oznámil že honba za univerzálnou vakcínou má „závan zla“, proti ktorému bude „rázne vystupovať“.

Kým Pfizer svietil na titulkoch novín s oznámením o uvedení COVID-19 vakcíny, ich bývalý viceprezident a vedúci vedec odmietol potrebu vakcíny na skončenie pandémie COVID-19. Rozhodli sme sa vám priniesť niekoľko postrehov z tohto článku. Ako najkontroverznejší určite bude považovaný jeho názor, „Je absolútne nepotrebné očkovať obyvateľstvo na uhasenie tejto pandémie. Neočkujú sa ľudia ktorí nie sú rizikoví. Neplánujete očkovať milióny zdravých a silných ľudí, vakcínou ktorá nebola dostatočne otestovaná na ľuďoch.“

Je známy nie len svojim názorom na očkovanie proti COVID-19, ale aj SAGE /britská pandemická komisia/ ktorej vyčíta aj to, že nemá ani jedného klinického imunológa ako svojho člena. Yeadon stanovil dve hlavné chyby tejto komisie ktoré mali za následok „trýznenie obyvateľstva v posledných ôsmych mesiacoch.“

Ako prvú vážnu chybu označil „smiešny“ predpoklad 100% náchylnosti obyvateľstva k vírusu. Je neuveriteľné že táto komisia stanovila, že až 100% obyvateľstva je náchylná k nákaze vírusom a nepočítala stým, že by mohla časť obyvateľstva mať prirodzenú imunitu. Je to „smiešne“ hlavne preto, že aj keď COVID-19 je nový vírus, Corona vírusy nie. Neexistuje nič také ako vírus „bez predkov“. Poukázal na to, že sú minimálne štyri bežné chrípkové vírusy vrátane Corona vírusov, ktoré kolujú v populácii UK.

„Tí ktorí boli v minulosti nakazení jedným alebo viacerými takýmito vírusmi majú v sebe dostatočnú imunitu nie len pred týmito vírusmi, ale aj pred ich príbuznými. A COVID-19 je jedným z príbuzných vírusov.“

Taktiež poukázal že aj také dôkladné testovanie ako PCR ukazuje falošnú pozitivitu na COVID-19 ak je pacient nakazený príbuzným Coronavírusom. Podľa získaných poznatkov odhadujem že viac ako 30% obyvateľstva Británie má prirodzenú imunitu na základe dávnejšie prekonaných ochorení Coronavírusmi. Kým tý ktorý majú vážne príznaky a sú prijatý do nemocníc, produkujú protilátky, tý ktorý majú mierne príznaky neprodukujú žiadne. Napriek tomu všetci ktorý boli nakazený COVID-19 preukazujú že majú vytvorené takzvané T-Bunky /je typ leukocytu (bielej krvinky), ktorý je hlavnou regulačnou bunkou špecifickej imunity/ v ich krvy, schopnej odpovedať na hrozbu zo strany COVID-19“ a tak si aj tak vytvoria imunitu.

Prečo záleží na percentách obyvateľstva ktoré má imunitu? Komisia predpokladá, že 100% obyvateľstva je náchylná k ochoreniu a len 7% bolo nakazených. To by znamenalo, že pandémia len začína. Toto označil Yaedon za „blbosť“. Tým že okolo 30% obyvateľstva má predchádzajúcu imunitu, pri mladých deťoch je to až 40% a ak počítame s tým, že 20 až 30% obyvateľstva bolo už nakazených väčšina s miernymi príznakmi prípadne bez príznakov, môžeme stanoviť, že 65 až 72% obyvateľstva má imunitu na COVID-19.

Keď vezmeme do úvahy imunitu stáda, kde náchylnosť na vírus klesne pod 28 až 35%, „táto populácia už nemôže podporovať rozširujúce sa prepuknutie choroby“ a teda vírus „slabne až zmizne“. Týmto Yeadon označil pandémiu za ustupujúcu a mala by byť ľahko zvládnutá správnym fungovaním úradu regionálneho zdravotníctva tej danej krajiny. A krajina by mala byť okamžite uvedená do normálneho života.

Vakcíny môžu mať vážne kompikácie. Faktom je, že nikdy nebola úspešne vyvinutá žiadna vakcína proti Corona vírusom a takýto vývoj trvá roky aby bol bezpečne otestovaný, no FDA /federálny úrad liečiv/ dal výnimky pre preskočenie mnohých štandardných postupov ako testovanie na zvieratách a rovno udelil povolenia testovania na ľuďoch. Niektoré výsledky ukazujú, že testovaní mali vážne následky najmä ak im boli podané viacnásobné dávky vakcíny. Ak porovnáme výsledky štúdie pri podávaní vakcíny na chrípku pri osobách nad 65 rokov takmer 1% malo vážne vedľajšie účinky ako bolesť svalov a kĺbov, závrate, bolesť hlavy a podobne. Tu tiež nesmieme zabúdať, že sa jedná o novú neodskúšanú technológiu mRNA , ktorá by mala byť uvedená za bežných okolností za 4 až 6 rokov no teraz je to počas niekoľkých mesiacov.

Na koniec článku ešte sám spomenul, že by sme mali brať ohľad aj na spoločnosti, ktoré tieto látky budú štátom predávať. Robert F. Kennedy, Jr. synovec bývalého amerického prezidenta J.F. Kennedyho, právny zástupca v oblasti životného prostredia a zakladateľ nadácie Obrany Zdravia Detí, už desaťročia bojuje za zvýšenie povedomia o vakcínach, ktoré poškodzujú deti. V júli označil Pfizer, Glaxo, Sanofi, Merck ako „odsúdených sériových zločincov“. Len v posledných desiatich rokoch tieto spoločnosti vyplatili 35 miliárd dolárov v pokutách, v škodách za poškodenie zdravia, za klamanie lekárom, falšovanie vedeckých štúdií a vedomé zabitie státisícov Američanov.“

Kým sa vlády na celom svete chystajú nedobrovoľne či dobrovoľne očkovať svojich občanov, desaťtisíce vedcov a doktorov ako Michael Yeadon ostávajú nevypočutí. „Akékoľvek povinné očkovanie voči tomuto vírusu nie len že nie je úplne zbytočné, ale za použitia donútenia aj nelegálne.“

Pochopil a plne akceptoval takéto použitie vakcín, ale len pre tých najviac ohrozených a len plne dobrovoľné. ,,Ostatné návrhy majú pre mňa závan zla a budem proti nim bojovať tak oddane ako oddane sledujem túto pandémiu.“ Dodal.

Zdroj: sknews.sk / lifesitenews.com

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti