Po podaní vakcíny od spoločností Pfizer/BionTech zomrel americký lekár

10.01.2021 | 17:55
  21
Bol to zdravý 56-ročný muž, priviedol na svet stovky zdravých detí a neúnavne pracoval aj počas tejto nepriaznivej epidemiologickej situácie.

MUDr. Gregory Michael bol gynekológ – pôrodník. Zomrel v dôsledku silnej reakcie na vakcínu proti COVID-19. Udalosť sa odohrala v Mount Sinai Medical Center na Miami Beach, Na sociálnej sieti informuje o tejto nešťastnej udalosti jeho manželka Heidi Neckelmann a prosí o informovať pri vakcinácii.

Bol to zdravý 56-ročný muž, priviedol na svet stovky zdravých detí a neúnavne pracoval aj počas tejto nepriaznivej epidemiologickej situácie. 18 decembra bol očkovaný vakcínou Pfizer a BioNTech, o 3 dní neskôr zbadal silnú reakciu petéchií (drobných krvných výronov) na nohách a rukách. Vzhľadom k tomu musel vyhľadať urgentnú pomoc na pohotovosti. Po príchode a následnom vyšetrení sa ukázalo, že počet krvných doštičiek je 0 (Normálny počet krvných doštičiek sa pohybuje od 150 000 do 450 000 krvných doštičiek na mikrolitera krvi.).

Bol prijatý na JIS s diagnózou akútna trombocytopénia spôsobená reakciou na vakcínu proti COVID-19. Tím odborných lekárov sa 2 týždne snažil zvýšiť počet krvných doštičiek, žiaľ bezúspešne. Taktiež sa zapojili odborníci z celej krajiny aby pomohli lekárovi. Akákoľvek snaha na záchranu bola bez úspechu, počet
krvných doštičiek odmietol ísť hore.

MUDr. Gregory Michael bol celý čas pri vedomí a energický, no 2 dní pred operáciou, ktorá dávala šancu na záchranu jeho života dostal hemoragickú mŕtvicu, spôsobenú nedostatkom krvných doštičiek.

Jeho manželka taktiež uviedla, že bol obhajcom a zástancom vakcinácie na záchranu ľudských životov. No žiaľ stala sa mu aj osudnou.

Pani Heidi verí, že ľudia by si mali uvedomiť, že vedľajšie účinky môžu nastať, že vakcinácia nie je dobrá pre každého a v tomto prípade zničila krásny život, dokonalú rodinu. Jej záverečné slová na sociálnej sieti vyznieva akoby prosila spoločnosti Pfizer a BioNTech aby viac informovali verejnosť o vedľajších účinkoch, zachráni sa oveľa viac životov a aby jeho smrť nebola zbytočná.

Zdroj: hlavnydennik.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti