Gatesova globalistická vakcinačná agenda v tieni epidémie koronavírusu: Výhodné riešenie pre farmaceutické firmy a povinné očkovanie

15.04.2020 | 13:50
  13
Robert F. Kennedy, Jr. odhaľuje zločineckú agendu amerického miliardára Billa Gatesa.

Vakcíny sú pre Billa Gatesa strategickou filantropiou, ktorá živí jeho mnohé podnikateľské aktivity súvisiace s očkovaním (vrátane ambícií spoločnosti Microsoft riadiť globálny podnik s očkovacími ID) a dáva mu diktátorskú kontrolu nad globálnou zdravotníckou politikou.

Gatesova posadnutosť vakcínami sa zdá byť podporovaná presvedčením zachrániť svet pomocou technológie.

Gates v prisľúbe dať svoj podiel 450 miliónov dolárov z celkovej sumy 1,2 miliardy dolárov na vyhubenie detskej obrny prevzal kontrolu nad indickou Národnou technickou poradnou skupinou pre imunizáciu (NTAGI), ktorá nariadila až 50 dávok vakcín proti detskej obrne (tabuľka 1) prostredníctvom prekrývajúcich sa programov očkovania detí pred dosiahnutím piateho roku.

Indickí lekári označili Gatesovu očkovaciu kampaň za ničivú a obvinili ho zo zodpovednosti za prípady detskej obrny (NPAFP - non-polio acute flaccid paralysis = akútna chabá obrna iná než detská obrna (poliomyelitída) - pozn. prekl.) 490-tisíc detí nad očakávanú mieru v rokoch 2000 až 2017. V roku 2017 indická vláda požiadala Gatesa s ukončením jeho očkovacích aktivít na území Indie. Odvtedy čísla prípadov obrny prudko poklesli. Viac sa dozviete aj v článku TU.

V roku 2017 Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) neochotne pripustila, že za globálnym nárastom prípadov detskej obrny je prevažne vakcinačný kmeň.

Najdesivejšie prípady epidémie v Kongu, Afganistane a na Filipínach súvisia s očkovaním. V skutočnosti do roku 2018 bolo 70% celosvetových prípadov detskej obrny spôsobených vakcinačným kmeňom.

V roku 2014 Nadácia Gates financovala testy experimentálnych vakcín proti infekcii HPV, ktoré vyvinuli farmaceutické firmy Glaxo Smith Kline (GSK) a Merck na 23-tisíckach mladých dievčat vo vzdialených indických provinciách. Približne 1200 z nich malo závažné vedľajšie účinky, vrátane autoimunitných porúch a porúch plodnosti. Sedem zomrelo.

Indické vládne vyšetrovania odspelo k obvineniam, že vedci financovaní Gatesom sa dopustili mnohých porušení etiky: nátlak na postihnuté dievčatá z dediny na klinické testovania, šikanovanie rodičov, falšovanie formulárov súhlasu a odmietnutie lekárskej starostlivosti postihnutým dievčatám. Prípad je teraz na Najvyššom súde v krajine.

V roku 2010 financovala Gatesova nadácia v rámci tretej fázy klinického testovania v vakcíny proti malárii od spoločnosti Glaxo Smith Kline (GSK), ktorá zapríčinila smrť 151 afrických dojčiat a taktiež spôsobila veľmi vážne nepriaznivé účinky vrátane paralýzy, záchvatov a febrilných záchvatov na 1 048 z 5 949 detí.

Počas očkovacej kampani Billa Gatesa v roku 2002 pod názvom MenAfriVac v subsaharskej Afrike, Gatesovi operatívci násilne zaočkovali tisíce afrických detí proti meningitíde. Približne u 50 z 500 očkovaných detí sa vyvinula paralýza. Juhoafrické noviny vtedy uviedl: „Sme morčatá pre výrobcov liekov.“ Bývalý hlavný ekonóm Nelsona Mandelu profesor Patrick Bond opisuje filantropické praktiky Gatesa ako „kruté a nemorálne“.

Keď sa roku 2010 Gates zaviazal prispieť WHO 10 miliardami dolárov, povedal: „Musíme zrealizovať desaťročie vakcín.“ O mesiac neskôr Gates v rozhovore pre TED povedal, že nové vakcíny „môžu znížiť populáciu“. A o štyri roky neskôr, v roku 2014, kenské združenie katolíckych lekárov obvinilo WHO z chemickej sterilizácie miliónov neochotných kenských žien očkovacou kampaňou proti „tetanu“. Nezávislé laboratóriá našli sterilitu v každej testovanej vakcíne. WHO po zamietnutí obvinení nakoniec pripustila, že vyvíja sterilné vakcíny už viac ako desať rokov. Podobné obvinenia prišli z Tanzánie, Nikaragui, Mexika a Filipín.

Štúdia z roku 2017 (Morgenson a kol. 2017) ukázala, že populárna DTP vakcína od WHO zabíja viac afrických detí ako choroby, ktorým zabraňuje. U dievčat očkovaných vakcínou DTP bola zaznamenaná 10-krát vyššia úmrtnosť, ako u detí, ktoré ešte nedostali vakcínu. Svetová zdravotnícka organizácia odmietla stiahnuť smrteľnú vakcínu, ktorou každoročne núti očkovať desiatky miliónov afrických detí.

Obhajcovia globálneho verejného zdravia na celom svete obviňujú Billa Gatesa z ovplyvňovania WHO, aby sa nevenovala projektom, pri ktorých sa dokázalo, že potláčajú infekčné choroby: čistá voda, hygiena, výživa a hospodársky rozvoj. Nadácia Billa Gatese v týchto oblastiach vynakladá iba asi 650 miliónov dolárov z celkového rozpočtu 5 miliárd dolárov. Tvrdia, že odkláňa prostriedky Svetvoej zdravotníckej agentúry, aby slúžil jeho osobnej filozofii, že dobré zdravie prichádza cez injekčnú striekačku.

Bill Gates okrem využitia svojich filantropických aktivít na kontrolu WHO, UNICEF, GAVI a PATH, financuje aj svoju súkromnú farmaceutickú spoločnosť, ktorá vyrába vakcíny a poskytuje 50 miliónov dolárov 12 farmaceutickým spoločnostiam na urýchlenie vývoja vakcíny proti koronavírusu. Vo svojich nedávnych vystúpeniach v médiách vyjadruje Gates presvedčenie, že kríza okolo pandémie Covid-19 mu teraz dáva príležitosť vynútiť si diktátorské vakcinačné programy na všetky americké deti - a na dospelých.


Robert F. Kennedy, Jr. - predseda Spoločnosti na ochranu zdravia detí (Children’s Health Defense). Je synovcom zavraždeného amerického prezidenta Johna F. Kennedyho. Jeho otec Robert F. Kennedy bol zavraždený v roku 1968.

Peticiu za vyšetrovanie Nadácie Billa a Melindy Gatesových pre nezákonné medicínske praktiky a zločiny proti ľudskosti môžete podpísať TU.

Zdroj: childrenshealthdefense.org / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti