Aktivity prof. Krčméryho sponzorujú farmaceutické firmy a výrobcovia vakcín

23.11.2020 | 10:10
  10
Matovičov poradca, epidemiológ a expert na tropickú medicínu prof. MUDr. Vladimír Krčméry je ďalšou osobou, ktorá má evidentné prepojenie na farmaceutické firmy a výrobcov vakcín.

Ako sme vás minulý týždeň informovali, prezident Slovenskej spoločnosti infektológov a člen vládnej pandemickej komisie MUDr. Pavol Jarčuška je riaditeľom neziskovy Euromed pro, ktorá má medzi sponzormi firmu vyrábajúcu vakcíny aj na COVID – PFIZER.

Prepojenie na uvedenú firmu má aj manžel exministerky zdravotníctva MUDr. Andrey Kalavskej, ktorý pôsobí na Vysokej škole zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave udeľujúcej pochybné tituly.

Tej školy, ktorej udeľovanie titulov bolo predmetom záujmu aj Nadácie Zastavme korupciu a ktorej rektorom je epidemiológ prof. MUDr. Vladimír Krčméry, DrSc.

Ten Krčméry, ktorý bol "zhodou" okolností členom stáleho krízového štábu premiéra Igora Matoviča (OĽaNO).

V škole Matovičovho epidemiológa a experta na tropickú medicínu MUDr. Vladimíra Krčméryho študoval v minulosti aj človek spoluzodpovedný za vydávanie protizákonných a protiústavných opatrení, ktorým je šéf Úradu verejného zdravotníctva - hlavný hygienik SR PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH.

Pozrite si prehľad sponzorov aktivit Vladimíra Kčméryho, nájdete tam väčšinu farmaceutických firiem a výrobcov vakcín:

 

Otázkou je prečo osoby s takýmito väzbami na farmaceutické firmy môžu pôsobiť v krizovom štábe. Je nepochopiteľné, že nikto z politikov ani z médií na tento fakt nepoukazuje.

Prehľad sponzorov si môžete pozrieť v takmer 100-stránkovom materiáli Krčméryho školy TU.


Zdroj: InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti