Harabin sa po rúškovej buzerácii „policajtotúta“ na základe politickej objednávky porúčal a oznámil svoj odchod do Tatier

16.04.2021 | 12:15
  33
Bývalý šéf Najvyššieho súdu a exminister spravodlivosti Štefan Harabin v rámci uplatňovania práva na slobodu pohybu a pobytu oznámil, že odcestoval do Tatier.

Štefan Harabin vo svojom statuse na sociálnej sieti v reakcii na rúškovú šikanu oznámil, kde sa nachádza. Dôvodom sú nepravdivé medializované informácie o policajnom pátraní po jeho osobe za to, že si nepreberal policajne zásielky:

Práve teraz som sa dozvedel od služby SBS v mojom dome, že mi policajtotút, zjavne na politickú objednávku, aktivovaný kriminálnik, Jakub Podmajerský, ktorého otec bývalý prokurátor Podmajerský Radovan, bol v lete 2018 pre alkoholizmus vyhodený z prokuratúry a ktorého matka, sudkyňa Blanka Podmajerská, ako Sorošova juristútka osobne a aktívne podpisovala v minulosti proti mojej osobe hanlivé petície zakladajúce sa na evidentných nepravdách, sa aj dnes nesporne nezákonne snažil cez neinformovaných policajtov s rúškami ma atakovať cez rúško, resp. neurčité písomnosti i prostredníctvom páchania trestného činu porušovania domovej slobody.

Mal, ale kriminálnik, Jakub Podmajerský smolu, lebo takmer po hodinovej komunikácii s Medzihradským, redaktorom TV Markíza, ešte včera som odišiel do Tatier, môjho rodiska, čím sa sám tento policajtotút usvedčil s trestnej činnosti ním organizovanej. Mám tam minimálne dvesto príbuzných.

Som jednoducho teraz v Tatrách v rámci slobody pohybu a pobytu a určite do nedele v rámci práva na slobodu pohybu a pobytu tam budem. Uplatňujem iba práva, pána Žilinku ním výslovné vyjadrené v jeho rozhodnutí z rozhodnutí z 18. marca 2021, ktorým bez najmenších pochybnosti uviedol, že Mikasove nulitné akty, vydané bez riadneho legislatívneho procesu, sú v právnom štáte neprijateľné.

Uvedené skutočnosti verejne oznamujem občanom Slovenska aj preto, že pátranie podľa platného právneho stavu môže byť vyhlásené iba na osobu, ktorá sa skrýva.

Ja sa neskrývam. Som v Tatrách. Bez najmenších pochybnosti doma, na Slovensku, nie v Dubaji ani na Seycheloch.

Posielam uvedenú konštatáciu elektronicky Žilinkovi i Kamilovi Semankovi, dozorujúcemu prokurátorovi, lebo Jakub Podmajerský sa chválil, že všetky nezákonnosti proti Harabinovi mu odobril práve Kamil Semanko, aby sa v budúcnosti nemohli vyhovárať, že nevedeli o páchaní trestnej činnosti policajtúta Jakuba Podmajerského.

Polícia podsúva verejnosti lživú informáciu o pátraní po Harabinovi

Prípad súvisí s jeho účasťou na protestnom zhromaždení zo dňa 17. novembra 2020 na Hodžovom námestí v Bratisleve, na ktorom bývalý šéf rezortu spravodlivosti nemal rúško a ľudí v uliciach vyzýval, aby si ich taktiež dali dole, ak nie sú chorí.

„Verejne vyhlasujem, že nie som v pátraní polície, ako sa to snažia podvodne a lživo podsúvať občanom Slovenska policajný prezident Kovařik a "policajtút" Jakub Podmajerský,“ vyhlásil Harabin s tým, že v uvedenej záležitosti podal trestné oznámenie na policajného prezidenta Petra Kovaříka aj policajného vyšetrovateľa Jakuba Podmajerského.

Viac v článku TU.

Zdroj: Facebook Štefan Harabin / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti