VIDEO: Poľský farár v kanadskom Calgary vyhnal z kostola policajtov šikanujúcich covid nariadeniami: „Zmiznite preč vy gestapácki náckovia!“

09.04.2021 | 10:44
  26
Poľský farár vypoklonkoval z kostola v kanadskom meste Calgary policajtov, ktorí sa počas veľkonočného víkendu objavili v jeho kostole a chceli ho na základe totalitných covid-opatrení zavrieť.

Artur Pawlowski dokumentoval celý incident na mobilný telefón. Kanadaských policajtov dôrazne žiadal, aby kostol Jaskyne Adullam okamžite opustili. „Zmiznite z tadeto, vy nacisti! A nevracajte sa sem späť bez súdneho príkazu,“ kričal pastor počas konfrontácie na policajtov. „Gestapo tu nemá čo robiť. Vypadnite preč,“ pokračoval Pawlowski až sa nakoniec policajti stiahli a kostol opustili.

„Polícia prišla prerušiť cirkevné zhromažďovanie. Gestapo prišlo počas slávenia Paschy zastrašovať cirkevných farníkov počas slávenia Veľkej noci !!! Neuveriteľné!,“ komentoval farár policajnú šikanu.

Video pokračuje, ako predstavitelia kanadského úradu verejného zdravotníctva prišli zavrieť reštauráciu vo Vancouveri, ktorá bola plná ľudí.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube (1), (2) / Facebook Artur Pawlowski / christianitydaily.com / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti