Admin Policajnej stránky opäť chrlí korona-propagandu a radí, čo si ľudia majú myslieť a zdieľať: Ibimu Maigovi odkazuje vypnúť si Facebook. Svojím názorom na korona-opatrenia vraj ohrozuje ľudí

01.03.2021 | 12:45
  19
Polícia na sociálnej sieti sústavne atakuje ľudí s iným názorom na problematiku Covid-19 a likvidačné opatrenia Matovičovho režimu.

Policajný zbor upozorňuje na to, že herec a spevák Ibrahim Maiga dlhodobo prostredníctvom svojej stránky na sociálnej sieti zverejňuje príspevky, ktoré zľahčujú pandémiu koronavírusu.

Ako uviedla polícia na stránke Hoaxy a podvody – Polícia SR na sociálnej sieti, zverejňovanie manipulácií a poloprávd v čase, keď denne zomiera na Slovensku viac ako 100 ľudí na ochorenie COVID-19, je výsmechom nielen pre zdravotníkov, ale aj pre všetkých pracovníkov v prvej línii.

Ibrahim Maiga má na svojej stránke päťtisíc priateľov a takmer osemtisíc sledovateľov. Polícia v tomto prípade upozorňuje na to, že manipulovanie na sociálnych sieťach nemusí byť len formou statusov, ktoré osoba zverejní ako svoje vlastné myšlienky. „Inak sme prileteli na Zanzibar včera a tam je slovo korona, alebo Covid zakázané. Žiadne rúška nič. Čumeli všetci ako mucha puk,“ napísal Maiga v statuse, v ktorom „iba“ zverejnil správu od svojho známeho.

V statuse Maiga neuviedol, či s obsahom danej správy súhlasí alebo nesúhlasí. Na tom však podľa polície nezáleží. „Z logiky veci vyplýva, že ak by s danou správou nesúhlasil, nezverejnil by ju, resp. by k nej pridal kritický komentár,“ doplnila polícia. Ako polícia ďalej vysvetľuje, známe osobnosti majú oproti ostatným osobám značnú výhodu. Vďaka známosti svojho mena majú automaticky niekoľko výhod, vrátane toho, že oproti ostatným získajú vyšší počet sledovateľov.

„S veľkým publikom prichádza zodpovednosť, keďže vyjadrenia známej osoby sa tým pádom dostávajú k veľkému počtu ľudí. Známosť mena môže niektorých sledovateľov stránky presviedčať, aby si prebrali názory takejto osoby. Riziko ovplyvnenia je vyššie zo strany známych osobností, ako keby sme sa mali nechať ovplyvniť napríklad statusom našej susedky,“ pokračovala polícia.

Príďte odkaz povedať policajtke, ktorej zomrela mama

Polícia doplnila svoj status na sociálnej sieti o niekoľko faktov z posledných dní. Česká republika zakázala cestovanie do Zanzibaru. Niektorí českí turisti, ktorí sa odtiaľ vrátili, mali koronavírus a vedci skúmali, či nejde o agresívnejšiu, takzvanú juhoafrickú mutáciu. „Medzitým sa u našich susedov potvrdil výskyt tejto mutácie privezenej zo zahraničia,“ uzavrela polícia.

Na záver polícia odporučila Maigovi, aby si vypol facebook, „lebo za cenu lajkov a sledovania ohrozujete manipulovaním mienky životy občanov Slovenskej republiky“ a takisto ho vyzvala, ale predmetný odkaz od údajného známeho Maiga prišiel „povedať policajtke, ktorej pred niekoľkými hodinami zomrela mama zdravotníčka, ktorá sa starala o infikovaných pacientov“, dodala polícia.

Sústavné útoky polície na slobodu názoru a myslenia

Polícia na sociálnej sieti konštantne atakuje ľudí s iným názorom na problematiku Covid-19 a vyplývajúce likvidačné opatrenia Matovičovho režimu.

Prečítajte si články súvisiace s korona-propagandou a hejtovaním iných názorov zo strany polície:

Polícia sa chcela pochváliť, ako má covid-legislatívu v malíčku. Príspevok si však prečítal Harabin, ktorý ju obvinil z klamania Slovákov a dal jej poriadnu lekciu z práva

VIDEO: Ako slovenskí policajti bránia svojim spoluobčanom protestovať proti korona-totalite

Status polície cynicky útočí na seniorov. Admin policajnej stránky na sociálnej sieti zosmiešňuje generáciu starších ľudí, obviňuje ich so zdieľania hoaxov a klamstiev a deklasuje ich ako nesvojprávne deti

Polícia SR šíri propagandu namiesto informácií. Z peňazí nás všetkých

Harabin označil admina stránky polície za šíriteľa hoaxov a podporovateľa mučenia

Baránek: Kde sa podeli muži a otcovia v tejto krajine? Oblečte si radšej sukne, keď neviete chrániť svoje rodiny

Politický analytik Ján Baránek sa vo svojom nedávnom príspevku na Facebooku obrátil na slovenských mužov a opýtal sa ich kde sa podeli a prečo nechránia svoje rodiny, keď devastačné a likvidačné opatrenia Matovičovej vlády súvisiace s ochorením Covid-19 likvidujú občanov Slovenska najviac od čias 2. svetovej vojny:

Mal som rozhovor s primárkou na dialýze. Umrelo jej 30% dialyzovaných pacientov. Pacientov, ktorí mohli prežiť. Opisovala mi, ako sa zúfalo a bezútešne pokúšala zohnať Ivermectin. Podľa jej tvrdení, keby ho mala k dispozícii, všetci by určite neumreli.

Rozprával som sa so súdnym patológom. Hovoril mi, ako ho nútili napísať 30 ročnému zosnulému, ktorý umrel na cirhózu a vnútorné krvácanie, ako príčinu smrti Covid.

Rozprával som sa s lekármi, ktorí si Ivermectin zháňajú na vlastnú pesť a de facto non lege artis ho aplikujú pacientom. Úspešne.

Písala mi manželka pacienta, chorého na Covid, ktorej som pomáhal zohnať Ivermectin, ako po prvej dávke sa jej manžel konečne po niekoľkých dňoch vyspal a podľa jej odhadu, na druhý deň mu bolo o tri štvrtiny lepšie. Teda o 75%.

Rozprával som sa s lekárkou, ktorá mi tvrdila, že Ivermectin zháňala u Jarčušku v úrade a zamestnankyňa ju arogantne odbila, nech je dá pokoj s Ivermectinom.

Rozprával som sa lekárom, ktorý mi tvrdil, že ich nútia diagnostikovať Covid, aj keď ho pacient nemá. Nemocnice totiž dostávajú za Covidových pacientov viac peňazí ako za ne-Covidových.

Rozprával som sa lekármi, torí mi tvrdili, že cit.: „serieme na Jarčuškov Remdesivir. Zháňame Ivermectin, alebo Kolchicín .“

Rozprával som sa primárom, ktorý mi opisoval, ako zúfalo pozeral na pacienta, ktorý mu umieral pred očami. Chcel mu zohnať Ivermectin, nepodarilo sa.

Rozprával som sa s lekárom, ktorý mi tvrdil, že intravenózne podávanie vysokých dávok C vitamínu a Ivermectin zabezpečilo, že má 93% úspešnosť pri liečbe Covidu.

Rozprával som sa s košickými lekármi, ktorí mi tvrdili, že Jarčuška je vyslovene proti Ivermectinu.

Rozprával som sa s pozostalými, ktorí sa ma pýtali, ako je možné, že štát zadržiava lieky, ktoré ich zsonulým možno mohli zachrániť život. Pýtali sa ma, ako je to možné? Kde sme sa ocitli? Toto ani komunisti nerobili.... nevedel som, čo povedať.

To, čo ste čítali, zdravý rozum podvedome odmieta. Normálny človek jednoducho nevie uveriť, že toto sa môže diať. Toto totiž je pre nás len história, deportácie Židov, alebo sci fi. Normálny rozum skrátka neberie, že kvôli peniazom by niekto nechal umrieť tisícky ľudí. Na našom malom Slovensku. Na Slovensku, kde sa skoro všetci poznáme. Na Slovensku, kde sme vyrástli, kde máme prvé lásky, hroby našich blízkych. Na našom Slovensku to predsa nie je možné! Môže sa to stať niekde v Afrike, v Ázii, ale na našom Slovensku? Sme síce niekedy neporiadni, kradli sme eurofondy ale toto? Kto má tomuto uveriť?

Ale kto veril Vrbovi a Wezlerovi? Nikto! Ani samotní Židia nie! Lebo im to zdravý rozum nebral. A predsa sa to dialo.

Sme svedkami najväčšieho zločinu na občanoch tejto krajiny od 2. svetovej vojny. Slovenskému štátu sme vyčítali, že nechránil vlastných občanov, zlyhal ako štát. Bola to najsilnejšia výčitka voči Slovenskému štátu. Nikto tomu asi nikdy neveril, že je také niečo znovu možné. Ale zopakovalo sa to.

Opäť sme svedkami toho, že Slovensko nechráni vlastných občanov. Teraz nie v mene ideológie, akokoľvek zvrátenej, ale v mene peňazí. V mene zisku.

V mene zisku klameme o počte Covidových pacientov. V mene zisku nútime patológov meniť príčinu smrti. V mene zisku zadržiavame Ivermectin a liečime Remdesivirom, o ktorom WHO, Gatesovo WHO povedalo, že je neúčinný proti Covidu.

Ale v mene čoho nekonajú členovia vlády, keď vidia, že premiér sa dostal do inej mentálnej a mimolucidnej sféry? V mene čoho sa stali spolupáchateľmi najväčśieho zločinu po r. 1945?

V mene čoho sa poslanci NR SR, minimálne koaliční, takisto stali spolupáchateľmi najväčšieho zločinu po r. 1945?

V mene čoho sa ozdoba prezidentského paláca – a podotýkam, nič iné, iba ozdoba, už dávno nepostavila pre poslancov a nevyzvala ich, aby zastavili túto genocídu?

V mene čoho nešla pomoc SZČO a dnes na Slovensku takmer vymizla stredná trieda?

V mene čoho dramaticky stúpol počet samovrážd?

V mene čoho pribúda ľudí pod hranicou chudoby?

Čo si teraz hovoria spolupáchatelia najväčšieho zločinu na Slovensku? Keď som brojil proti celoplošnému testovaniu na jeseň 2020, hejtovali ma. Dnes je jasné, že práve toto bol spúšťač katastrofy, ktorej sme dnes svedkami. Grafy Hopkinsovej univerzity, ktoré to dokazujú, som zverejnil.

Kto klamal o zadržanom Ivermectine na colnici? Ja, alebo Finančná správa? Samotní lekári, ktorí ho objednali dokázali, že ja som neklamal.

Kam toto celé má zájsť? Dokedy to chcete znášať? Ako sa pozeráte do oči svojim deťom? Čo im poviete, hovoríte? „Vieš, Miško, som zbabelý, ale máme hypotéku...“

Čo sa musí stať, aby ste začali bojovať za svoje rodiny, za životy svojich blízkych, ktorí patria do ohrozených skupín?

Kde sa podeli muži v tejto krajine? Kde sú muži so cťou? Kde sú otcovia?

Kde sú dedovia, ktorí idú chrániť svoje rodiny? Spíte za pecou? Bojíte sa?

Vyhovárate sa? Prídete o prácu? No a čo! Nájdete si novú! Ale! Novú česť a hrdosť nenájdete!!! Tú strácate! Môžete si nájsť nové bývanie, novú prácu, nové auto. Ale česť méte iba jednu. Jednu na celý život. Keď z nej odkrojíte, nikdy to nenapravíte! Nikdy! Čo je dôležitejšie, muži a dedovia, ako vaša česť? Váš strach? Tak si oblečte sukne!

A vy, ktorí ste tento zločin zapríčinili, budete sa zodpovedať. Budete. Musíte. Toto nie sú rozkradnuté eurofondy. Toto sú ukradnuté životy a osudy. Musíte ísť pred spravodlivosť. V tom Slovensku Boh pomáhaj.

Zdroj: pravda.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti