VIDEO: Máme za sebou prvé kolo druhej vlny celonárodného poníženia tyčinkami v nose

28.01.2021 | 21:15
  31
Hnev, frustrácia a beznádej sa neustále stupňujú a ja mám pocit, že ide hlavne o to, aby nás definitívne zlomili. Nesmieme to dovoliť! Musíme sa brániť aktívne – pošleme milión listov!, navrhuje vo svojom videoblogu MUDr. Bukovský.

Patokrati pretláčajú svoju pseudorealitu do našej reality za každú cenu. Skúsime to zastaviť? Dokážeme pohnúť rukou, zalepiť obálku a hodiť list do schránky?

Máme za sebou prvé kolo druhej vlny celonárodného poníženia s paličkou v nose.

Hnev, frustrácia a beznádej sa neustále stupňujú a ja mám pocit, že ide hlavne o to, aby nás definitívne zlomili. Nesmieme to dovoliť! Musíme sa brániť aktívne – pošleme milión listov!

MUDr. Igor Bukovský, PhD. komentuje súčasnú situáciu a ponúka schému verejného konania:

Návrh textu listu pre poslancov Hnutia LANO v NR SR:

Vážení členovia poslaneckého klubu NR SR za hnutie OLANO,

obraciam sa na Vás ako občan a volič, ktorý s veľkým znepokojením už niekoľko mesiacov sleduje vývoj udalostí v Slovenskej republike.

Chápem zložitosť tejto zdravotnej situácie, ale súčasne som toho názoru, že sa na jej riešenie nevyužívajú tie nástroje a spôsoby, ktoré by boli efektívne.

Svojvôľa terajšieho predsedu vlády, ktorého do funkcie postavilo vaše hnutie, je hlavnou príčinou takého nepriaznivého vývoja a spoločenského napätia verejnosti, ktoré v histórií moderného Slovenska nemá obdobu a môže onedlho eskalovať do dramatických udalostí.

Záleží mi na tom, aby sme takému nežiaducemu vývoju predišli a preto Vás vyzývam, aby ste najneskôr do 28. februára iniciovali a uskutočnili výmenu terajšieho predsedu vlády.

Ak sa tak nestane, budem aktívne podporovať vypísanie predčasných parlamentných volieb v čo najkratšom možnom termíne.

Zastrašovanie verejnosti tvrdením, že predčasné parlamentné voľby budú znamenať návrat vašich predchodcov považujem za prejav vašej neúcty k voličom, našim právam aj slobodným voľbám a za prejav vašej snahy manipulovať verejnú mienku aj svedomie ľudí.

Predčasné parlamentné voľby budú totiž slobodné a vy budete mať znovu šancu obhájiť svoju politiku aj výsledok svojej práce.

S pozdravom .........

_____________________________________

Adresa na odoslanie:

Klub OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti

Národná rada Slovenskej republiky

Námestie Alexandra Dubčeka 1

812 80 Bratislava 1

 

Zdroj: YouTube Dr. Igor Bukovský – AKV

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti