Baránek o fašistoch a mafiánoch prítomných na proteste proti Matovičovej vláde

18.11.2020 | 13:25
  20
Politický analytik Ján Baránek vo svojom fejtóne reagoval na škandalózny mediálno-vládny naratív o protivládnych protestoch.

Niekoľko desiatok (podľa TV Markíza) fašistov a mafiánov (podľa Igora Matoviča) dnes demonštrovalo v uliciach Bratislavy (viď priložené foto).

Som veľmi, veľmi zvedavý, čo naši činitelia povedia na to, že na Slovensku máme toľkoto fašistov a mafiánov.

Typický slovenský mafián napr. je: skrachovaný živnostník, slobodná matka, ktorá prišla o prácu...

Typický slovenský fašista je: skrachovaný majiteľ rodinnej reštaurácie, ktorá sa pomoci od štátu nedočkala, izolovaný dôchodca, matka 4 detí - onkologická pacientka s odloženou liečbou, atď...

Táto chátra a zmes podivných kriminálnych indivíduí obsadila hlavné mesto pod láskavým a mierom naplneným dohľadom ťažkoodencov, vodných diel naplnených šampanským, nemeckých ovčiakov vycvičených na spoločenskú hru "Škatule hejbejte se!".

Pod láskavým dozorom a dohľadom ozbrojených síl, sa aj najväčší extrémisti upokojili.

Ale, nechajme prehovoriť samotných účastníkov.

Pani Alena prišla na demonštráciu z Martina aj dvoma dcérkami, 10 a 12 ročnými. "Som notorická fašistka už od narodenia. Vo fašistickom duchu vychovávam aj svoje dcéry. Napríklad doma cvičíme hod dlažobnou kockou do hlavy oponenta. Nám je jedno, že nám táto vláda posiela denno denne finančnú pomoc, aby naša reštaurácia neskrachovala. Nechali sme ju skrachovať teda my a zamestnancov sme prepustili, hoci od štátu sme dostali veľmi štedré finančné prostriedky aj na ich mzdy. Lebo naša fašistická nenávisť proti tejto vláde a najmä proti jej predsedovi, otcovi Slovenska I. Matovičovi je silnejšia, ako pud sebazáchovy a rodinná idyla."

A nechajme prehovoriť aj zástupcu mafiánov. Pani Etela prišla zo Šarišských Michalian. Pani Etela je už 25 rokov na vozíku. Ten tlačí jej manžel, ťažký diabetik Otakar, mafián. Pani Etela: "Som presvedčená Mafiánka už od malička. Sem som prišla, aby som zamedzila Jemu poraziť hnusobu. My s manželom hnusobu podporujeme! Pýtate sa prečo? Lebo máme čierne myšlienky, ale najmä preto, lebo sme mafiáni. Záleží nám na tom, aby na hnusobu umierali naši starčekovia a starenky, teda ľudia, ako sme my. A aby ste vedeli, všetku štedrú pomoc, ktorú ako dôchodcovia dostávame v týchto ťažkých časoch od štátu, spoločne s manželom splachujeme do záchoda! Nech žije Mafia!", uzavrela pani Etela svoj preslov. Pán Otakar mlčal, iba prikyvoval hlavou a hľadal inzulín.

Priatelia, bohuvďaka za osvietenú a profesionálnu vládu, ktorá tak efektívne vie eliminovať podobných mafiánov a fašistov, akých ste videli vyššie.

Vďaka a veľká vďaka aj našim médiám, ktoré nerobia zbytočnú paniku. Podľa očitých svedectiev bolo totiž na demonštrácii cca. 50tis.(?) podobných fašistov a mafiánov.

Mainstreamové médiá však uviedli iný počet, prijateľnejší - niekoľko desiatok, až pár stovák. Predsa len, lepšie sa to počúva, ako 50tis.(?) a národ zbytočne nevyplašíme. A najmä nie Igora.

Zdroj: Facebook Jan Baranek / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti