Odkaz vraj „Obyčajným ľuďom“ v politike od tzv. „Matovičovej sestry“

23.11.2020 | 14:49
  7
Premiérovej sestre - Zuzane Belicovej sa nepáči povyšovanie sa predstaviteľov Matovičovho režimu nad ostatnými ani to, že vláda nemá pre občanov a ich zúfalstvo žiadne pochopenie.

Premiérova sestra, Zuzana Belicová, má opäť pre svojho brata a jeho ministrov odkaz. Nepáči sa jej ich povyšovanie sa nad skutočne obyčajných ľudí. Vyjadrenia ministra Naďa o „lúze“ a opiciach je pre ňu už za čiarou. „Môžete sa hanbiť!“ odkazuje. A to nie je všetko.

Zuzana Belicová formuluje svoju správu priamo ako odkaz pre vládu. Nepáči sa jej ich povyšovanie sa nad ostatnými. „Dokedy sa budú vraj „Obyčajní ľudia“- poslanci a ministri s platom 5-6000 € vyvyšovať nad naozaj obyčajných ľudí s platom 500 € a hovoriť o nich, že sú lúza a opice? To ste sa tam vážení Obyčajní politici už všetci odtrhli z reťaze? Neuvedomujete si, že títo naozaj obyčajní ľudia, ktorým sa vo vašom falošnom pocite dôležitosti vysmievate, sa vám skladajú na vaše nekresťanské platy? Ľudia, ktorých urážate, nemajú istotu pravidelného mnohotisícového príjmu ako máte vy,“ začína zostra.

Sestre premiéra sa nepáči, že vláda nemá pre občanov a ich zúfalstvo žiadne pochopenie. „To si zúfalí ľudia bez istoty príjmu a možnosti postarať sa o rodiny zaslúžia od vás len výsmech, pohŕdanie, urážky? Tí ľudia hľadajú a potrebujú pochopenie a nie vaše primitívne posmešky a ponižovanie. Viete o tom, vážení vraj Obyčajní poslanci a ministri, že arogancia je len zásterka duševnej chudoby a duchovného prázdna arogantného človeka? Môžete sa hanbiť!“ odkazuje.

Zuzana má odpoveď aj pre tých, ktorí si myslia, že sa snaží na seba upútať pozornosť preto, že plánuje vstup do politiky. „Zrazu médiami objavená takzvaná “Matovičova sestra”, ktorá nikdy žiadnemu médiu nepovedala: “A teraz budem hovoriť ja!”, ktorá nikdy nespochybňovala testovanie, ale pod nátlakom nanútenú dobrovoľnosť testovania, a ktorá vždy otvorene vyjadrovala svoj názor. A nebojte sa, neprajníci, nebudem zakladať žiadnu stranu, ani nikomu nič nezávidím. Dva krát som volila OĽaNO, len som na rozdiel od nich, povýšeneckých poslancov, ministrov, stála vždy na strane naozaj obyčajných ľudí a aj budem,“ napísala.

Na inom mieste sa Zuzana Belicová opäť vrátila k téme finančnej situácie obyvateľstva, verzus situácia politikov: „Politici s peňaženkami plnými € z daní ľudí a s bankovými účtami plnými miliónov si neuvedomujú, čo je to beznádej a zúfalstvo človeka, ktorý nemá prácu a peniaze na život, na rodinu, na nájom, na chleba … A zdá sa, že robia všetko preto, aby to spoznali,“ napísala.

Čo presne tým myslela, nie je známe, ale možno si spomenula na známe slovenské príslovie, pýcha predchádza pád…

Zdroj: hlavnydennik.sk / Facebook Zuzana Belicova

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti