VIDEO: Polícia uzatvorila ulicu, kde býva Matovič a na prístupové cesty umiestnila oceľové zábrany

17.11.2020 | 21:21
  44
Žena vo videu apelovala na policajtov, aby sa nezastávali „zločinca“ Matoviča, na ktorého sa valí z každého kúta Slovenska množstvo trestných oznámení v súvislosti s nezákonnosťami páchaných jeho vládou.

Polícia uzatvorila v utorok večer v Trnave ulicu, kde býva predseda vlády Igor Matovič. Dôvodom sú bezpečnostné opatrenia, na sociálnej sieti si viaceré skupinky dohadovali na utorok večer protestné zhromaždenie práve v tejto časti Trnavy.

V podvečer sa pred premiérovým domom rozhoreli sviečky, z kahancov ľudia vytvorili nápis “HROBÁR”. V okolí domu v tom čase bola úplna tma, vypnuté bolo aj pouličné osvetlenie. Informovala internetová stránka televízie TA3.

Na všetky tri prístupové cesty postavili policajti oceľové zábrany, na ulicu púšťajú len obyvateľov s trvalým pobytom. Polícia ulicu v trnavskej časti Tulipán monitorovala 17. novembra po celý deň, k žiadnym incidentom však doteraz nedošlo.

Rozhorčená Slovenka sa dotazovala policajtov na dôvody uzatvorenia verejnej komunikácie. Policajti nevedeli vysvetliť z akého dôvodu uzatvorili verejnú komunikáciu na ulici, kde býva Matovič. Polícia sa tak rozhodla v deň masových protestov proti Matovičovej vláde, ktoré sa 17. novembra 2020 konali po celom Slovensku. Žena vo videu apelovala na policajtov, aby sa nezastávali „zločinca“ Matoviča, na ktorého sa valí z každého kúta Slovenska množstvo trestných oznámení v súvislosti s nezákonnosťami páchaných jeho vládou.

Viac vo videu:

Zdroj: cas.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti