VIDEO: Harabin navštívil Mikasom a spol. šikanované a prenasledované trnavské bistro Hollywood burger. Exminister spravodlivosti občanom a podnikateľom pripomenul, že pandemická komisia a jej rozhodnutia sú nad rámec ústavnosti

19.01.2022 | 11:00
  13
Rozhovor Ivana Beloviča, majiteľa známej trnavskej reštaurácie Hollywood Burger s JUDr. Štefanom Harabinom o tom, ako postupovať, keď rozhodnutia pandemickej komisie majú neúnosný dopad na oblasť podnikania a biznisu, ale aj na život občana SR.

Majiteľ trnavskej gastroprevádzky sa rozhodol nerešpektovať totalitné opatrenia segregujúce jeho zákazníkov v mene boja s koronavírusom a odmietol páchať trestný čin apartheidu a diskriminácie skupiny osôb podľa § 424a Zákona č. 300/2005 Z. z. Vstup do svojej prevádzky umožnil všetkým zákazníkom bez ohľadu na diskriminačný režim OTP (očkovaní, testovaní a po prekonaní COVID-19), a tak mu podnik hygienici za asistencie polície zatvorili.

Ako Mikasovi úradníci zavreli trnavské bistro predávajúce burgery bez segregácie neočkovaných si prečítate v článku TU.

Ako hygienička s asistenciou polície buzerovala majiteľa bistra a vyhadzovala z neho nezaočkovaných zdravých ľudí v mene segregácie, apartheidu a totalitných covid-nariadení si prečítate v článku TU.

Hygienici z Mikasovho úradu prišli opäť buzerovať majiteľa trnavského bistra, ktorému obmedzili právo podnikať garantované Ústavou SR. Vadilo im, že si podnikateľ pristavil k svojej prevádzke pojazdný bufet s burgermi. Viac v článku TU.

„Vy mi dôjdete zavrieť reštauráciu a pokutovať ma vo vlastnom podniku, a ja sa mám ospravedlňovať? Čo ste normálni?,“ vypláchol žalúdky policajtom a hygienikom nahnevaný majiteľ trnavskej gastroprevádzk. Viac v článku TU.

Otázkou tiež bude, keď celé toto korona-divadlo skončí a porušovatelia ľudských a občianskych práv sa budú zodpovedať za svoje činy, či hygienici a policajti šikanujúci podnikateľov v gastroservise sa vôbec v takýchto prevádzkach ešte niekedy najedia.

Rozhovor so Štefanom Harabinom

Rozhovor Ivana Beloviča, majiteľa známej trnavskej reštaurácie Hollywood Burger s JUDr. Štefanom Harabinom o tom, ako postupovať, keď rozhodnutia pandemickej komisie majú neúnosný dopad na oblasť podnikania a biznisu, ale aj na život občana SR.

Vo videu nájdete odpovede na otázky:

-Ako postupovať pri kontrolách ?
-Či sú pani hygieničky v práve ?
-Sú platné vyhlášky hygieny ?
-Môže niekto kontrolovať covid pass ?
-Ako majú postupovať zákazníci pokiaľ nie sú vpustený do reštaurácie ?
-A kto celú túto srandu nakoniec zaplatí ?

Zdroj: YouTube / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti