VIDEO: Ako sa „vedec“ Čekan tešil, že odporcovia vakcín budú dávaní „dole“ z internetu a z bežného života a nútení chodiť v rúškach a na testy, ktoré jeho firma vyrába

26.07.2021 | 19:07
  39
Šokujúca debata tzv. odborníkov so znakmi trestného činu apartheidu a diskriminácie skupiny osôb, ako aj z prejavu sympatie k hnutiu smerujúcemu k potlačeniu základných práv a slobôd, sa uskutočnila v januári 2021.

Účastníkmi debaty so všetkými znakmi šírenia nenávisti, segregácie a podnecovania nenávisti medzi občanmi Slovenskej republiky, ako aj z trestného činu apartheidu a diskriminácie skupiny osôb a tiež z prejavu sympatie k hnutiu smerujúcemu k potlačeniu základných práv a slobôd boli nasledovné tzv. vedecké kapacity:

doc. MUDr. Alexandra Bražinová, PhD. , MPH., Pavol Čekan, PhD., RNDr. Boris Klempa, DrSc.,  PhD., doc. MUDr. Peter Sabaka, MUDr. Peter Visolajský a moderátor Richard Kollár (matematik).

Celú diskusiu s názvom „2020 - rok pandémie“ si môžete pozrieť TU.

Biochemik Pavol Čekan vyštudoval vysokú školu v zahraničí. Robil odborného asistenta na Rockefellerovej univerzite v New Yorku. V nej sa venoval RNA biológii a molekulárnej patológii a tiež spolupracoval na vývoji nových patentovaných diagnostických metód. Neskôr pracoval v americkom Národnom onkologickom inštitúte ako výskumný pracovník. Po návrate na Slovensko založil v roku 2016 biotechno­logickú spoločnosť MultiplexDX. Počas pandémie Čekan participoval na projekte výroby PCR testu na detekciu nového koronavírusu, na ktorom zarába obrovské peniaze.

V júni roku 2021 získal cenu Krištáľové krídlo v kategórii Medicína a veda za významný príspevok v boji proti pandémii COVID-19 na Slovensku prostredníctvom vývoja série certifikovaných PCR testov na detekciu vírusu SARS-CoV-2, za aktívnu účasť v kontrole šírenia vírusu pomocou testovania a darovania testov pre spoločnosť a za významný podiel na odbornom informovaní verejnosti o problematike pandémie.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová v ten istý mesiac udelila tejto osobe štátne vyznamenanie - Rad Ľudovíta Štúra II. triedy - za zásluhy pri zvládaní pandémie na Slovensku.

Čekan a spol. ostrakizujú polovicu Slovenska. Podľa prieskumu takmer 62 percent ľudí odmieta povinné očkovanie

Ochota dať sa zaočkovať proti COVID-19 zostáva napriek agresívnej vakcinačnej propagande už od marca na pomerne stabilnej úrovni. Už zaočkovaných alebo ochotných dať sa zaočkovať je 51,7 percenta, čo predstavuje oproti máju nárast iba o tri percentá.

Výraznejšie však narástol počet respondentov, ktorí očkovanie odmietajú, z májových 30,9 percenta na 36 percent. Ukazuje to júlový prieskum v rámci projektu „Ako sa máte, Slovensko?“, ktorý dlhodobo sleduje postoje obyvateľov na Slovensku od začiatku prísnych karanténnych opatrení v marci 2020.

Povinné očkovanie väčšina (61,9 percenta) respondentov odmieta, pri názoroch na miernejšie epidemiologické opatrenia pre zaočkovaných je pomer ich zástancov a odporcov vyrovnanejší.

„V predchádzajúcich výskumoch sme evidovali pomerne veľkú skupinu respondentov, ktorí ešte neboli rozhodnutí, či sa dajú zaočkovať. Najnovší výskum však ukazuje, že táto skupina nerozhodnutých sa zmenšuje a väčšia časť z nich sa zaraďuje skôr do tábora odmietačov očkovania. Postoje k povinnému očkovaniu a k platnosti miernejších epidemiologických opatrení rozdeľujú spoločnosť do dvoch táborov: už zaočkovaní väčšinovo podporujú obidve opatrenia, nezaočkovaní sú ešte výraznejšie proti," všíma si Robert Klobucký zo Sociologického ústavu Slovenskej akadémie vied (SAV).

Viac zaočkovaných je medzi obyvateľmi Bratislavského kraja, z miest (sídla nad 20.000 obyvateľov) a medzi vysokoškolsky vzdelanými (tých je zaočkovaných už 52,9 percenta). Respondenti, ktorí viac dôverujú inštitúciám ako vláda, zdravotníctvo či veda sú zaočkovaní viac a podobne sa vo väčšej miere dali zaočkovať respondenti, ktorí vo svojom okolí poznajú ľudí s ťažkým priebehom ochorenia COVID-19.

Prieskum tiež ukázal, že až 29,8 percenta respondentov, ktorí odmietajú očkovanie, by zmenilo svoj postoj, ak by sa dostatočne preukázalo, že vakcíny sú bezpečné a riadne registrované. Viac ako 14 percent respondentov by presvedčilo k očkovaniu, ak by sa mohli zaočkovať u svojho lekára a 12,5 percenta by zmenilo svoj postoj, ak by prišla ďalšia vlna epidémie a znova by sa zaplnili nemocnice a zomieralo by veľa ľudí.

Podľa prieskumu za povinné očkovanie pre všetkých, ktorým to umožňuje zdravotný stav, je 31,2 percenta respondentov, odmieta ho 61,9 percenta respondentov. Za povinné očkovanie pre vybrané skupiny obyvateľstva je 42,3 percenta respondentov, odmieta ho 50,5 percenta opýtaných. Za miernejšie epidemiologické opatrenia pre zaočkovaných by bolo 39,7 percenta respondentov. S miernejšími epidemiologickými opatreniami pre zaočkovaných nesúhlasí 46,6 percenta respondentov, čo predstavuje nárast z májových 35,4 percenta.

Desiata vlna prieskumu „Ako sa máte, Slovensko?“ sa realizovala v období 15. 7. až 20. 7. 2021. Prieskumy iniciovali prieskumná spoločnosť MNFORCE, komunikačná agentúra Seesame v spolupráci so Sociologickým ústavom SAV a Ústavom výskumu sociálnej komunikácie SAV.

Vakcinácia ako súčasť Plandémie

Podľa mnohých nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov stoja za touto agresívnou kampaňou farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát stojaceho v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

Viac o problematike a súvislostiach sa dozviete v zaujímavom dokumentárnom filme TU, ktorý do značnej miery približuje a objasňuje kontext celej situácie.

Rovnako odporúčame pozrieť si aj veľmi dôležitú debatu za účasti odborníka na patentové právo Dr. Davida Martina a nemeckého právnika Dr. Reinera Fuellmicha TU. Prepis debaty TU.

Témou je patentovanie prirodzene vyskytujúcej sa látky v rámci génovej sekvencie toho, čo sa neskôr stalo známe pod označením SARS-CoV-2, patent na jeho detekciu (RT-PCR), ako aj patenty na antivirálne prostriedky liečiace koronavírus. Šokujúci na tejto záležitosti je fakt, že patent na liečbu bol podaný 3 dni po tom, ako americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) podalo patent na SARS koronavírus. Patent zo dňa 28. 4. 2003, číslo 7151163, ktorý bol vydaný firme Sequoia Pharmaceuticals, má ďalší problém: bol vydaný a publikovaný pred tým, než CDC patent na koronavírus bol povolený. Takže pravdepodobnosť, že informácie mohli byť získané akýmikoľvek prostriedkami inými ako internými informáciami medzi týmito stranami, je nulová. Nie je fyzické možné patentovať vec, ktorá lieči niečo, čo predtým nebolo publikované, pretože CDC zaplatilo, aby to zostalo utajené. V tomto prípade je namieste definícia kriminálneho sprisahania, vydierania a tajnej dohody, na čo sú uvedené dôkazy. Informácie sú tak závažného charakteru, že v celom prípade ide o organizovaný zločin na základe porušenie amerického zákona proti racketeeringu a organizovanému zločinu s názvom RICO.

V tejto záležitosti právnici z celého sveta chystajú žaloby na Medzinárodný trestný súd v Haagu a avizujú procesy so zodpovednými pohlavármi, ktoré sa označujú ako Norimberské procesy 2.

Ak sa tieto zločiny preukážu na súdnom procese, tak tzv. vedci, epidemiológovia, infektológovia, mnohí predstavitelia medzinárodných organizácií, zdravotníckych organizácii, ako aj politici z celého sveta (slovenských nevynímajúc) budú za svoju agresívnu segregačnú očkovaciu kampaň (v réžii farmaceutických firiem a osôb spojených s globálnou zločineckou skupinou) a za nimi navrhované a odsúhlasené tzv. epidemiologické opatrenia (zasahujúce do ľudských a občianskych práv) čeliť vážnym obvineniam zločinov proti ľudskosti, trestných činov apartheidu v súčinnosti so spolčovaním sa s organizovaným zločinom operujúcim v celosvetovom meradle.

Norimberský kódex

Lekári a odborníci, ktorí nedostávajú mediálny priestor v korporátnych informačných prostriedkoch (spolupracujúcich s vládami, medzinárodnými inštitúciami a farmaceutickými koncernami na vakcinačnej propagande) v súvislosti s očkovaním hovoria o experimentálnych vakcínach, varujú pred zdravotnými rizikami a poukazujú pri tom na Norimberský kódex. Ten predstavuje súbor zásad medicínskej etiky pre experimenty na ľuďoch. Okrem iného sa v ňom píše, že „Dobrovoľný súhlas ľudskej osoby je absolútne nevyhnutný. To znamená, že dotknutá osoba musí byť právne spôsobilá dať súhlas. Musí byť v postavení, v ktorom má moc vykonávať slobodné rozhodnutia, a to bez ovplyvňovania akýmkoľvek násilím, podvodom, klamstvom/zavádzaním, hrozbami, preháňaním, či inou skrytou/záludnou podobou obmedzovania alebo donucovania.“

Norimberský kódex vznikol ako dôsledok súdu s vojnovými zločincami na norimberskom súde po skončení druhej svetovej vojny, vrátane neslávne známeho nemeckého nacistického lekára Josefa Mengeleho, príslušníka Waffen-SS a člena Hitlerovej NSDAP, ktorý počas druhej svetovej vojny bol jedným z kľúčových vedcov vykonávajúcich na väzňoch v koncentračnom tábore Osvienčim sadistické a nehumánne experimenty.

Vakcinácia proti koronavírusu a porušenie Hippokratovej prísahy

Advokát JUDr. Peter Weis vzhľadom na množstvo vedľajších účinkov po podaní očkovacej látky proti koronavírusu pripomína lekárom ich súbor etických pravidiel, ktorým sa majú počas výkonu svojho povolania riadiť:

Všetci lekári, ktorí sa pokúsia vpraviť pacientovi látku, ktorý sa nazýva v mainstreame vakcínou proti kovidu, môžu porušiť Hippokratovu prísahu. Už dnes je pomerne známa početnosť vážnych vedľajších účinkov týchto látok vrátane smrti.

Vpravením tejto látky do tela pacienta môže preto dôjsť k porušeniu nasledovných častí prísahy:

a) Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím.

b) Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet.

c) Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu.

Prísahu a zodpovednosť lekára nemožno obmedziť žiadnym vyhlásením, žiadnym naoko informovaným súhlasom ani zmluvným vzťahom s pacientom.

Očkovacie centrá dnes z hľadiska zodpovednosti fungujú na princípe rozpustenej zodpovednosti medzi viacero naoko nezávislých článkov tak, aby sa žiaden z článkov spolupracujúcich na príprave a podaní látky nemusel cítiť priamo zodpovedný. Možná paralela by mohla byť napríklad takáto. Pri poprave čatou strelcov mal vždy jeden strelec z psychologických dôvodov založený slepý náboj. V ambulancii to však bude iné. A pôjde o deti. Právnici, pripravte sa, v hre sú licencie lekárov, ktorí sa spreneveria svojmu poslaniu a povolaniu.

Celý text prísahy:

„Prisahám pri Apolónovi, bohovi lekárstva, pri Asklépiovi, Hygiei a Panakei aj pri všetkých bohoch a bohyniach a dovolávam sa ich svedectva, že túto prísahu a tieto záväzky budem podľa svojich síl a svedomia poriadne dodržiavať:

Svojho učiteľa v tomto umení si budem rovnako ctiť ako vlastných rodičov a vďačne mu ponúknem všetko potrebné, ak si to vyžiada nutnosť. Jeho potomkov budem pokladať za vlastných bratov a keď sa budú chcieť vyučiť tomuto umeniu, vzdelám ich bez nárokov na odmenu aj akékoľvek záväzky. Svojim synom aj deťom svojho učiteľa aj žiakom, ktorí sa slávnostne zaviazali lekárskou prísahou, umožním, aby sa zúčastňovali na výučbe aj na prednáškach aj na celej vede. Nikomu však inému. Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím. Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet. Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu.[1] Svoj život a svoje umenie vždy budem chrániť v čistote a udržím ich bez akejkoľvek viny. Sám neuskutočním rez u nijakého chorého, ktorého trápia kamene, ale odovzdám ho do rúk mužom skúseným v tomto odbore. Nech vkročím do akéhokoľvek domu, vojdem tam len s úsilím pomôcť chorým a budem sa vyhýbať každému podozreniu z bezprávia alebo hocijakého ublíženia. Zrieknem sa túžby po zmyslových pôžitkoch či so ženami či s mužmi, či so slobodnými či otrokmi. Keď pri svojej lekárskej praxi zbadám alebo vypočujem niečo, čo by malo zostať tajomstvom, o súkromnom živote ľudí všetko zamlčím a ako tajomstvo uchovám.[1]

Ak budem túto prísahu dodržiavať a poriadne spĺňať, nech sa mi dožičí žiť navždy šťastne, nech sa dožijem úcty všetkých ľudí a nech sa radujem z plodov svojho umenia. Ak ju však poruším či poškvrním, nech sa mi stane pravý opak.“

Zdroj: YouTube / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti