VIDEO: Nahnevaní ľudia protestovali pred domom vakcinátora Jarčušku: „Vy vrahovia jedni! Zabíjate ľudí! Váš čas zúčtovania sa blíži! Skončíte v base!“

12.07.2021 | 12:15
  9
Nacistické metódy propagátorov očkovania a odmedzovania slobôd ľudí kvôli kornavírusu vyvoláva vlnu hnevu v slovenskej verejnosti.

Nahnevaní Slováci sa nechceli „rozprávať“ len s profesorom Vladimírom Krčmérym. Ich kroky viedli aj pred panelák, v ktorom má bývať doktor Pavol Jarčuška.

Vo videu na sociálnej sieti Miloš Goga ukazuje, že aj v Košiciach bolo pomerne rušno.

Dom, v ktorom má bývať Vladimír Krčméry, strážili policajti a kukláči pred asi dvadsiatkou nahnevaných, no pokojných Slovákov. Pred panelákom, kde má bývať doktor Peter Jarčuška, žiadni policajti nestáli. Zato tam bolo poriadne rušno. Čo sa tam dialo, ukazuje video, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Miloš Goga.

Vy vrahovia jedni! Zabíjate ľudí! Váš čas zúčtovania sa blíži!

Nahnevaní protestujúci spravili pred vchodom paneláku doktora Jarčušku riadny humbug. „Kde je ten slávny doktor? Kde je ten Mengele?“ pýtali sa protestujúci ľudia miestnych, ktorí vyšli na balkón. „On tu nebýva, iba tu prenajíma byt,“ dozvedela sa tiež asi dvadsiatka sklamaných protestujúcich Slovákov.

„Pán Jarčuška, vyjdite von! Darujeme vám vakcíny, ktoré pcháte do ľudí ako do psov,“ nedáva sa odbiť žena s megafónom v ruke a dodáva. „My, občania, vás vyzývame: Poďte von a povedzte ľuďom, čo sú tie vakcíny. Aké sračky!“ Iná žena protestujúcim hovorí, že má dojem, že doktor býva na prízemí toho domu, pred ktorým stoja. „Bol na balkóne keď sme išli s autami,“ dodáva „navigátorka“.

Zaujímavá bola aj otázka ďalšieho nespokojného protestujúceho: „Poďte nám vysvetliť ako je možné, že nikto z vládnych predstaviteľov ešte na covid nezdochol. Čím sú liečení? Alebo je to naozaj len výmysel? Dobre platený výmysel?“

„Vy vrahovia jedni! Zabíjate ľudí! Váš čas zúčtovania sa blíži!“ kričali nahnevaní ľudia pod oknami paneláka. „Zatvorením hraníc ste ukázali, čoho ste schopní, vy jedni smradi! Skončíte v base!“ volali protestujúci. „Bude občianska vojna!“ šokujúco kričí nahnevaná žena.

„Zapredaný klamár! Špinavec!“ Aj tieto pokriky si vypočuli ľudia z paneláku na adresu doktora Jarčušku.

Nahnevaní ľudia nášho infektológa a člena pandemickej komisie vôbec nešetrili a urážky na jeho osobu padali z mnohých úst „Ľudia, spamätajte sa! Nedajte sa oklamať zapredanými médiami!“ kričala nepokojná žena na samý záver zhromaždenia. Asi dvadsiatka nepokojných ľudí sa po príchode niekoľkých policajných hliadok v pokoji pobrala preč.

Zdroj: hlavnydennik.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti