VIDEO: Krčméry podáva trestné oznámenie za informácie zverejnené InfoVojnou o jeho pokusoch s vakcínami na ľuďoch

09.03.2021 | 20:00
  56
Profesor Vladimír Krčméry označil tieto tvrdenia za nepravdivé a voči ich autorovi podnikol právne kroky.

Slovenka žijúca v Egypte porozprávala na InfoVojne príhodu s naším najväčím odborníkom a epidemiológoom profesorom Vladimírom Krčmérym. Z dôvodu obavy o jej bezpečnosť sme však na InfoVojne nezverejnili jej celé meno.

Pani Ľudmila okrem iného uviedla, že profesor Krčméry „má zákaz vstupu do Strednej Afriky, odkiaľ ho vykopli, lebo tam robil zakázané pokusy, testoval si tam svoje vakcíny. Na sympóziu v Afrike reprezentoval Slovensko ako prasprostý praobyčajný hnusný ožran, proste pomočený, pokadený, pozvracaný, proste hanba pre celé Slovensko.“

Viac v článku TU.

Profesor Krčméry v rozhovore pre TV JOJ označil tieto tvrdenia za nepravdivé a voči ich autorovi podnikol právne kroky. Dodal, že útoky na jeho osobu sa vystupňovali potom, ako začal propagovať očkovanie proti koronavírusu.

"Náš tropický tím nikdy nerobil experimenty s vakcínami ani s liekmi. My zásadne liečime liekmi, ktoré nám dodáva Svetová zdravotnícka organizácia. A tak ako som spomenul, každá tá informácia je vymyslená a vykonštruovaná a nezakladá sa na pravde. Moja reakcia bola taká, že som podal trestné oznámenie," uviedol pre TV JOJ Vladimír Krčméry.

Krčméry v rozhovore pre Denník N povedal, že príbeh je úplne vymyslený. „Nikdy som v Afrike neorganizoval žiadne očkovanie. My sme sa v Afrike venovali liečbe pacientov na maláriu a HIV, proti ktorým ani vakcíny nie sú,“ bráni sa Krčméry.

Vysvetlil, že v Afrike počas svojho psôsobenia navštívill Ugandu, Sudán a Keňu. Africký kontinent podľa svojich slov navštívil naposledy v roku 2017 ako člen delegácie prezidenta Andreja Kisku, ktorý cestoval na oficiálnu návštevu Kene. Kiska vtedy ďakoval Krčmérymu za to, že ním založená Vysoká škola svätej Alžbety drží patronát nad miestnou základnou školou. „V rámci tejto cesty sa nekonalo ani žiadne sympózium, o ktorom hovorila tá pani. Prezidentovi sme ukazovali naše projekty pre siroty a deti z ulice,“ dodáva Krčméry pre Denník N.

„Odporcovia vakcinácie nemajú veľa argumentov na spochybnenie očkovania, takže sa snažia spochybňovať ľudí, ktorí ho odporúčajú. Vidím za tým ich pomstu,“ domnieva sa Krčméry.

Bývalá kariérna diplomatka Ing. Iveta Michalíková, ktorá svojho času pôsobila Afrike, v relácii Dopoludnie na InfoVojne s Adrianom dňa 9. marca nepriamo potvrdila informácie pani Ľudmily.

Michalíková sa vo svojom svedectve zdôverila s incidentom, ktorý sa odohral v Etiópii a súvisel s pobytom pracovníkov Krčméryho Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety a dodávkov určitých liekov do tejto krajiny. Michalíková sa po diplomatickej stránke snažila byť našim spoluobčanom nápomocná. Konkrétne išlo o nemenovanú Krčméryho zamestnankyňu, ktorá Michalíkovú požiadala o pomoc. Etiópsky colníci však uvedené lieky vo vysokej finančnej hodnote zhabali.

Michalíková tiež poukázala na informácie z otvorených zdrojov týkajúcich sa záhadných aktivít profesora Krčméryho v afrických krajinách. Bývalá diplomatka taktiež poukázala na viaceré Krčméryho výroky, kde glorifikuje architekta súčasnej celosvetovej očkovacej covid agendy - amerického miliardára a eugenika Billa Gatesa.

Pozrite si prehľad sponzorov aktivít Vladimíra Krčméryho. V takmer 100-stránkovom materiáli nájdete väčšinu farmaceutických firiem a výrobcov vakcín. Viac v článku TU a v dokumente TU.


Krčméry ako maskot potláčania ľudských práv, rozvratu právneho poriadku, udavačstva, exemplárneho trestania odporcov štátnej ideológie, zatvorených kostolov a škôl

Prečítajte si tiež diskusný príspevok o neslávne známom epidemiológovi vystupujúcemu proti slobode, ľudským právam, ústavnosti a základnému prirodzenému poriadku v článku TU.

Zdroj: InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti