Zdravotníctvo ovládajú farmafirmy, políciu zločinci, na čele vlády je nafukovacia panna, na čele parlamentu Judáš a v prezidentskom paláci sedí kľúčenka od Pfizeru

26.07.2021 | 12:50
  16
Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha komentoval nevídaný rozsah deštrukcie Slovenskej republiky súčasnou vládnou garnitúrou a prezidentkou SR.

Kto vlastne vládne na Slovensku? Kde sú vládni politici? Ľudia sa búria, štát kolabuje a oni majú kompletne na saláme.

1. Čaputová sa na verejnosti naposledy ukázala, keď išla podporiť rodičov LGBTI detí. Lebo to je dnes najväčší problém Slovenska.

2. Milióny ľudí chcú referendum, ale to je jej jedno - to zareže. Ľudia v uliciach protestujú proti diskriminácii - ale to je jedno, prezidentka sa rochní v Toskánsku.

3. Za posledné mesiace ju bolo vidieť, len keď robila reklamu Pfizeru, homosexuálom a keď zarezávala referendum. Toto má byť hlava štátu.

4. Druhý najvyšší ústavný činiteľ je predseda parlamentu. Boris Kollár. Ten to aktuálne dáva na leteckú zásielkovňu a roznáša vraj po svete lieky. Ten pocit, keď vám aspirín padne z oblakov.

5. Medzitým stihol zradiť milióny Slovákov, keď vďaka hlasom Sme rodiny prešiel očkovací zákon. Áno, ako som povedal na tlačovke, v ľudských dejinách sú tri symboly zrady - Judáš, Brutus a Boris Kollár.

6. Premiéra nemáme, Heger je len atrapa, o ničom nerozhoduje, nikoho nezaujíma. V kľúčových chvíľach slovenských dejín na čelo slovenskej vlády postavili slameného panáka.

7. Zdravotníctvo je v rozklade. Lengvarský za tri dni v parlamente nepovedal ani slovo, sedel tam ako ťuťmák. Vojačik na stráži - asi mu vyrezali jazyk.

8. Ministerstvo zdravotníctva ovládla kaviareň, očkovaciu propagandu zverili Jakubovi Gódovi, slniečkarovi z Denníka N, ktorý v živote dosiahol akurát tak ocenenia od Sorosa.

9. Predtým bojoval proti Rusom, teraz bojuje proti neočkovaným - vždy treba nájsť ideologického nepriateľa a potom ho ničiť. Šaňo Mach by bol naňho hrdý.

10. A políciu riadi Matovičova mafia. Mikulcovi ľudia na hulváta zastavia policajný zásah, aby mohli ujsť kriminálnici. Aby ochránili "svojich ľudí". Sicília, osemdesiate.

11. Sám Mikulec je obvinený, že prijímal 100-tisícové úplatky, ale koaliční poslanci sabotujú schôdzu parlamentu na jeho odvolanie. Nevedia nič než kradnúť a zatĺkať.

12. A takto si tu žijeme. Zdravotníctvo ovládajú farmafirmy, políciu zločinci, na čele vlády je nafukovacia panna, na čele parlamentu Judáš.

13. A v prezidentskom paláci sedí kľúčenka od Pfizeru, ktorej jediný historický výkon je v tom, že škodoradostne berie ľuďom možnosť ísť na referendum - tlieskam.

14. Totálna anarchia. Ale korporátne médiá to neriešia, oni nekritizujú vládu, ale občanov. Vláda je super, poďme vymeniť národ.

15. Treba kopať do protestujúcich, však za to médiá od vlády dostanú milióny. Načo by chránili ústavné práva ľudí? Treba chrániť zisky Pfizeru a Matovičove zlodejiny.

Pani Čaputová, ja viem, že nemá zmysel vás k čomukoľvek vyzývať, ale vy spíte, či čo? Nevidíte, že Slovensko je na najlepšej ceste k občianskej vojne, preboha?

Však sa prebuďte!

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti