Obmedzovanie ľudských práv Mikasom a podnet občanov generálnemu prokurátorovi

01.02.2021 | 09:49
  13
Denne mám stovky telefonát, sms správ, e-mailov, listov…, kde zúfalí slovenskí občania plačú a nejedni uvažujú o samovražde…. Pretože štátny úradník bez „licencie“ zákona Mikas nakladá s ich životmi ako s kartónovými krabicami, argumentuje vo svojej iniciatíve JUDr. Krajníková.

To, čo sa deje na Slovensku, že štátny úradník obmedzuje ľudské práva a základné slobody je skutočne „cez čiaru“.

To, že s tým nerobí nič generálny prokurátor, a chodí „okolo horúcej kaše“ s hľadaním „náhradného“ problému „nedostatku zmocnenia na výnimky“, je cez čiar viacero. A cez RÍMSKY ŠTATÚT MEDZINÁRODNÉHO TRESTNÉHO SÚDU predovšetkým !

Denne mám stovky telefonát, sms správ, e-mailov, listov…, kde zúfalí slovenskí občania plačú a nejedni uvažujú o samovražde…. Pretože štátny úradník bez „licencie“ zákona Mikas nakladá s ich životmi ako s kartónovými krabicami.

Pod hrozbou pokút a odňatia základných práv a slobôd im denno-denne tento človek, ktorý funkčne nie je ústredným orgánom štátnej správy (iba ktorý subjekt môže v prípade nevyhnutnosti prikazovať povinnosti v súvislosti so základnými právami a slobodami), ale na podnety ktorého koná celá štátna správa, verejný a súkromný sektor, prikazuje, čo môžu a čo nemôžu robiť, ktorý obsah príkazov je v rozpore s biológiou človeka a zdravým rozumom ! Tento byrokrat prikazuje slobodným bytostiam kedy a kde môžu ísť, kedy a kde majú byť odložení, uzavretí a izolovaní (ako kartóny v regáloch, alebo galejníci v podpalubí), ako ďaleko sa od seba môžu pohybovať, koho a kedy sa môžu dotýkať, a ako môžu dýchať. Nesprávne dýchanie a nesprávne nasadené DUSÍTKO v nerovnakej výške nosných dierok je trestný čin ! A „v zárodku“ rozhoduje o tom štátny úradník MIKAS.

Máme dočinenia so psychopatmi. Skutočne stačilo, pán Mikas a pán Igor !

Príkazy Mikasa nemajú žiadnu právnu formu a relevanciu, a tu je treba začať. Dovtedy nie je možné sa právne relevantne baviť o obsahu týchto právnych nezmyslov a etických excesov, ktorých už čo len štylizácie textov sú zmätočné, nečitateľné a vo vzájomnom skutkovom a právnom rozpore. Aj napriek tomu NEGATÍVNE zasahujú do životov, do ľudských práv a osudov všetkých občanov SR.

Už len poznámka k tomu, že kto sa chce dusiť a takto slúžiť kariérnym bláznom pre ich medicínske a sociologické výskumy s populáciou, za účelom jej „regulovania“ a „ochrany planéty“, nech to robí, kto chce byť covidovým nevoľníkom, nech je… Avšak mne, ani ostatým slobodným občanom nebude nikto hovoriť, ako môžeme dýchať, a kedy máme ísť a z čoho odovzdať pre nich (!) svoje biologické vzorky (pravdaže na náklady štátu) a vzorky tiež aj našich detí, bez čoho nemôžu ísť do školy atď atď atď… v jednej špirále plniť stále viac a viac zvrátené „vyhláškové“ experimenty a výskumy. Mengele s Hitlerom chradnú závisťou. Opakujem, kto „toto rád“, nech si „to dáva“ na vlastné náklady, avšak štátny úradník bez „licencie“ nebude to pod hlavičkou štátu a policajným nátlakom vpravovať do spoločnosti.

A teraz legitímne, povedané medzinárodnou zmluvou, podľa článku 7 ods. 5 Ústavy Slovenskej republiky, ktorá má prednosť pred zákonmi Slovenskej republiky (na rozdiel od nulitných paaktov pána Mikasa) s názvom RÍMSKY ŠTATÚT MEDZINÁRODNÉHO TRESTNÉHO SÚDU (uvedené nižšie), nemôže štátny úradník Mikas, to ani na „mediálne želanie“ predsedu vlády, zasahovať do základných práv a slobôd občanov a spôsobovať im existenčné a ekonomické úpadky, dokonca fyzické a duševné utrpenie, vedúce u mnohých k zúfalstvám a pokusom ukončiť svoj život. A to je každý zdokumentovaný prípad dotknutého a poškodeného občana SR (ktorých desaťtisíce týchto nápadov, prosieb, žiadostí, podnetov a upozornení mám čo len ja vo svojej ADVOKÁTSKEJ evidencii).

Každý občan SR, ktorý má záujem pomôcť spoločnej veci, a prevziať zodpovednosť za budúcnosť seba, svojej rodiny, svojich detí a v neposlednom rade za budúcnosť nášho Slovenska, môže podať, čo ako ADVOKÁT, pre účely OCHRANY ĽUDSKÝCH PRÁV A ZÁKLADNÝCH SLOBÔD odporúčam, nižšie priložený kvalifikovaný podnet 
GENERÁLNEMU PROKURÁTOROVI SR.

Čl. 36  ods. 1 Listiny základných práv a slobôd:  Každý sa môže domáhať ustanoveným postupom svojho práva na nezávislom a nestrannom súde a v určených prípadoch na inom orgáne.



Prikladám podnet občana SR adresovaný generálnemu prokurátorovi SR (ktorý pred podaním upravte o vaše údaje). Klinknite na nižšie uvedený link a tlačivo s podnetom sa vám otvorí v novom okne.

Podnet na zosúladenie nezákonného stavu so zákonom a začatie trestného stíhania Jána Mikasa hlavného hygienika SR nájdete TU.

Čím viac podnetov a vyšší občiansky tlak na zákonnosť, tým viac to pomôže zmeniť celospoločenskú situáciu a naše životy.

Dokument môžete zaslať doporučene poštou na adresu: 


JUDr. Maroš Žilinka, PhD., generálny prokurátor 


Generálna prokuratúra SR                                     


Štúrova č. 2,                                         


812 85 Bratislava


alebo


e-mailom do podateľne generálnej prokuratúry:


GPSR@genpro.gov.sk


alebo 
cez e-podateľňu prostredníctvom portálu www.slovensko.sk

RÍMSKY ŠTATÚT MEDZINÁRODNÉHO TRESTNÉHO SÚDU,  Ozn. MZ SR, čl. 7 ods. 1, 2 písm. a) č. 333/2002 Z.z.:

„Na účely tohto štatútu „zločin proti ľudskosti“ znamená akýkoľvek z týchto činov, ak bol spáchaný ako súčasť rozsiahleho alebo systematického útoku namiereného proti civilnému obyvateľstvu s vedomím útoku“

„útok namierený proti akémukoľvek civilnému obyvateľstvu“ znamená konanie, 
v ktorého priebehu dochádza k opakovanému páchaniu činov uvedených v odseku 1 proti akémukoľvek civilnému obyvateľstvu v súlade so štátnou alebo s organizačnou politikou uskutočňovania alebo podporovania týchto útokov„

JUDr. Adriana Krajníková

Podnet, zo dňa 29.1.2021, ktorý Dr. Krajníková zaslala generálnemu prokurátorovi je zverejnený v článku TU.

Zdroj: zalobyvocistatu.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti