POKUSY A OMYLY VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY

01.09.2021 | 07:00
  13
Od vypuknutia Covid-19 sa toho stalo viac než dosť. Prvé nesmelé kroky vlád po celom svete sa postupom času menili v ráznejšie. Mocipáni zistili, že tak ako v každej ére, aj dnes sú medzi právnikmi takí, ktorí budú vláde slúžiť a obhajovať ich kroky. Celá snaha sa zmenila na potláčanie ľudských práv a základných slobôd.

Po etape testovania sa dostala na stôl otázka očkovania. Dnes sa už vo viacerých štátoch skloňuje jeho povinná forma. Popri obrane proti tomuto zásahu do ľudského tela sa však našli aj takí právnici, ktorí sa postavili na stranu medzinárodných dokumentov a ústav jednotlivých štátov a tým aj na stranu občanov. Sformulovali žaloby, ktoré usvedčujú vlády zo zneužívania práva a moci. Ako rozhodnú súdy, na to si ešte musíme počkať.

Na čo však čakať nemusíme, je zosumarizovanie informácií týkajúcich sa pochybení vlád, hlavne tej slovenskej, ktorej pri porušovaní ľudských práv a základných slobôd výdatne pomáhali poslanci Národnej rady SR.

Docent Drgonec na stránkach knihy „Pokusy a omyly vlády Slovenskej republiky“ ponúka svoj pohľad na túto krízu. Dnes už naozaj totiž môžeme povedať, že o krízu ide. Ide o krízu práva a jeho zneužívania na mocenské účely. Ponúka zaujímavý pohľad aj na vypuknutie celej hystérie ohľadne Covid-19.

V tomto dokumente si môžete stiahnuť ochutnávku, knihu si môžete objednať tu.


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti