Zomri McDonald’s! Na jednej strane Thunbergová a Čaputovej skládka, na druhej propagácia hyperkonzumu

07.10.2019 | 11:46
  2
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) pripomína hodnotové paradoxy slovenských liberálnych extrémistov.

Psychopati zo Zomri na hulváta propagujú McDonald´s, najsmradľavejšiu korporáciu v dejinách ľudstva.

KEĎ LIBERÁLNI PSYCHOPATI PROPAGUJÚ TEN NAJVÄČŠÍ AMERICKÝ HUMUS

To je už aké zúfalstvo, keď sa tváriš ako bio-humor a nechávaš sa vydržiavať od najhnusnejšieho amerického fastfoodu, ktorý s veľkou chuťou premení vaše deti na mľandravých tučniakov, ohrozí vaše zdravie, zlikviduje vašu prírodu a ešte aj bude vykorisťovať ľudí po celom svete.

A to vyberám len tie najčastejšie obvinenia voči tomuto najvypuklejšiemu symbolu amerikanizácie a globálneho kapitalizmu. A týchto propagujú na Zomri. Waw. To je také progresívne.

HEJTOVAŤ GOTTA A SLÚŽIŤ MCDONALDU - BLAHOŽELÁM!

Ja vám nechcem ničiť vaše americké ideály, ale po tom, čo ste zo seba urobili idiotov pred celým Slovenskom, keď ste sa vysmievali zo smrti Karla Gotta, tak teraz zo seba robíte idiotov pred každým, kto vie, čo za svinstvá stvára McDonald´s po svete.

 

A takýchto ľudí je čoraz viac. A vy tomu robíte reklamu. Super.

Sem by neklesla ani tá vaša dobrotivá víla z Pezinka. Toto je kompletné dno. Z váš by sa snáď poblila aj Gréta.

Gratulujem deťom hamburgerov k tomu, že slúžia takýmto globalistickým molochom - ešte by mohli začať propagovať aj zbrane za to, že tomu tučniakovi zo Zomri nejaká americká zbrojovka pošle kupóny na žrádlo.

Dobrú chuť.

Zdroj: davdva.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti