Zodpovednosť za toto osobne má nula zvaná Igor Matovič, reaguje na výhražné správy adresované šéfke ŠÚKL jej manžel

10.04.2021 | 11:03
  26
Radoslav Baťo zverejnil výhražnú správu, ktorú niekto poslal jeho manželke, šéfke ŠÚKL-u. Zodpovednosť za ňu vraj nesie Matovič.

Hádka medzi Radoslavom Baťom, úradníkom ministerstva financií, a jeho novým nadriadeným Igorom Matovičom pokračuje. Baťo na seba ešte v čase Matovičovho vládnutia upozornil ako človek, ktorý po premiérovej kritike na adresu jeho manželky, šéfky ŠÚKL-u, zverejnil Matovičove telefónne číslo a následne na neho podal trestné oznámenie.

 

Matovič sa ako nový minister financií stal Baťovým nadriadeným a v piatok počas tlačovej konferencie adresoval ďalšie tvrdé slová na adresu Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv. Expremiér viní ústav za to, že ruská strana žiada Slovensko, aby vrátilo vakcíny Sputnik V.
 
Rusi sa podľa neho cítia mimoriadne poškodení tým, že Štátny ústav pre kontrolu liečiv zveril posúdenie vakcíny neregistrovanému laboratóriu, ktorého výsledky narušili reputáciu vakcíny po celom svete. Rozčarovanie ruskej strany Matovič plne chápe.

Chceš ma vyhodiť z práce? Skús to

Radoslav Baťo na Facebooku zverejnil výhražnú správu od neznámeho autora, ktorej adresátom mala byť práve jeho manželka Zuzana Baťová. V nej sa okrem mnohých vulgarizmov nachádzajú aj vyhrážky, že jej „zabijú decko a manžela“, a obvinenia, že ona môže za tisícky mŕtvych na Slovensku.
 
Podľa Baťových slov nesie zodpovednosť za takéto správy práve Igor Matovič, ktorého teraz nazval nulou. Tvrdí, že nový minister financií ponižuje a šikanuje vlastnú krajinu pred celým svetom. Napokon dodal, že ak ho chce vyhodiť z práce, nech to len skúsi.
 
Radoslav Baťo je bývalý novinár a osobnosť známa z politických kampaní. V minulosti pomáhal napríklad prezidentovi Andrejovi Kiskovi, neskôr strane Spolu v parlamentných voľbách.

Radoslav Baťo príspevok zo sociálnej siete medzičasom vymazal.

Zdroj: refresher.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti