Zločinci za asistencie Lipšica a urválkov vymýšľajú obvinenia, behajú po slobode a trýznia nevinných ľudí. Matovič zase preventívne zmizol a Kolíková chrlí propagandu a vysmieva sa Lučanského rodine

06.01.2021 | 12:02
  20
Poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) tvrdí, že ľudia už neveria Matovičovej štátnej mašinérii a dáva dôležité otázky v súvislosti s okolnosťami úmrtia policajného exprezidenta Milana Lučanského.

Ministerstvo spravodlivosti sa zo dňa na deň zmenilo na ministerstvo propagandy. Z toho sa normálne až dvíha žalúdok.

S veľkými fanfárami vytvorili špeciálnu komisiu, ktorej mali ukázať dokumenty o záhadnej smrti Milana Lučanského. No pár hodín na to dokumenty zverejnili do médií spoločne so svojou propagandou.

Načo potom existuje komisia? Aby si jej členovia mohli prečítať, čo Kolíková vypustí do Aktualít.Sk, s ktorými robia spoločnú provládnu propagandu? Čo je toto za hlúpu Kolíkovej hru? Čo je toto za špinavú hru voči opozícii? A voči rodine Milana Lučanského? Veď toto je výsmech ľuďom.

Kolíkovej propaganda nikoho nezaujíma a pri všetkej úcte - z dokumentov, čo sú v médiách, priam srší, že tu niekto niečo skrýva. Smrť Milana Lučanského vyvoláva ešte viac podozrení než doteraz.

Dokumenty neponúkajú odpovede ani len na otázky vládneho politika Juraja Drobu, nieto naše. Prečo nemáme kamerové záznamy? Prečo bol Milan Lučanský na totálnej samotke, hoci išlo o skutky spred niekoľkých rokov?

Prečo sa nemohol stretnúť s rodinou? Prečo ho takto trýznili? Prečo nebol za mesiac vo väzbe ani raz vypočútý? Prečo bol v Prešove? Prečo mu preboha nedali ani len obrázok od dcérky? A tak ďalej. Odpovede - žiadne. Len Kolíkovej propaganda a bláboly.

Vďaka zverejneným dokumentov vyvstávajú ešte aj nové otázky. Ako to, že bol Milan Lučanský sám na cele s dvojposchodovou posteľou? Tam ležal nejaký imaginárny priateľ alebo to bolo miesto pre potulného ducha?

Prepánajána, ak hovoria, že bol po prvom úraze pod dohľadom psychológa, ako ho mohli nechať samého s dvojposchodovou posteľou?

Ak sa dnes tvária, že existovala možnosť, že si pri prvom úraze ublížil sám a bol kvôli tomu pod psychologickým dohľadom, tak prečo nemal na cele spoluväzňa? Prečo bolo potrebné dostať ho do kompletnej a zničujúcej izolácie? Prečo ho takto mučili? Prečo takto mučia iných?

Nepoznáme žiadne vierohodné vysvetlenia, nemáme možnosť vidieť kamerové záznamy, nepoznáme súpis návštev Milana Lučanského, ale zato čítame, že nejaký príslušník údajne stlačil gombík na Motorole č. 18. Lebo to je v tomto prípade to najdôležitejšie. Všetky pochybnosti sa rázom rozplynuli - ďakujeme Ti, Motorola.

Ministerke Kolíkovej zjavne nedocvaklo, že sa bavíme o politickom väzňovi, ktorý bol úplne zbytočne mučený na samotke. Bez jediného racionálneho dôvodu. Číra surovosť. Ako za fašizmu.

Existujú podozrenia, že generála Lučanského na cele zbili a teraz máme slepo veriť v to, čo napísali tí, ktorých sa tieto podozrenia týkajú. Veď to je kompletne uletené. Ona nepochopila, že ľudia už neveria celej tejto Matovičovej štátnej mašinérii?

A teraz si predstavte, že Milan Lučanský bol len jeden z mnohých, ktorí sa ešte na "šľapke" nestačili šmyknúť... Ani si nestačili vypýtať "teplákovú bundu"... Sú tam zavretí ako v "psej búde".

Tak to opisuje syn Tibora Gašpara, iného policajného prezidenta, ktorého takto mučia. Jeho slová musia otriasť každým, kto má srdce. Veď takto mučili politických väzňov aj za fašizmu!

Zločinci, ktorí si za asistencie advokáta Daniela Lipšica a rôznych nabudených urválkov vymýšľajú obvinenia, behajú po slobode a nevinných ľudí takto trýznia? Len preto, že je tu taká politická objednávka. Jednu smrť už zapríčinili. Smrť hrdinu. Koľko ľudí ešte musí umrieť, aby sa konečne spamätali?

Ja len tak nahlas rozmýšľam, čo sa vlastne musí stať, aby nejaký minister Matovičovej vlády odstúpil. Kvôli neschopnosti vlády reagovať na Covid umierajú stovky ľudí a Slovensko je kvôli vláde v totálnej paralýze - ale minister zdravotníctva nič.

A premiér Matovič preventívne zmizol a vyvaľuje si pupok na dovolenke. Však čo - však len umierajú ľudia. Jemu je ukradnutý Milan Lučanský, on si to "užíva". Jemu sú ukradnuté obete v nemocniciach - on má dovolenku. Nerušte a umierajte potichu!

Na samotke v prešovskom dome hrôzy vo väzbe umrie hrdina, čo Slovensko zbavil mafie 90.rokov. A ministerka spravodlivosti nič. Chrlí propagandu a vysmieva sa rodine obete. Minister vnútra ani len čiernu vlajku nedal vyvesiť - ani len takýto prejav úcty a ľudskosti v sebe nenašiel. A oni nič.

Neodstupujú, neospravedlňujú sa, nič. Len sa vyhrážajú ľuďom a zakazujú im protestovať, dokonca zakazujú ísť na pohreb. Keby tu nebola pandémia, tak sú v uliciach desaťtisíce a z pohrebu Milana Lučanského v Štrbe je celonárodná púť.

Ale oni majú svoj núdzový stav a tak si spokojne dovolenkujú - však ľudia do ulíc ísť nemôžu, takže sa vlastne nič nedeje. Pomôže kamarát Covid.

Toto je ich predstava o demokracii a politickej kultúre. V politologických učebniciach sa tomu hovorí fašizmus. Milan Lučanský je prvý obeť novodobého fašizmu. Matovičovho fašizmu. A ľudia to vidia.

Ministerka Kolíková, už sa nedržte tej stoličky ako posadnutá - je to trápne, nedôstojné a prízemné. Ospravedlňte sa rodine a odstúpte. Okamžite! Kým vás ľudia nezačnú prezývať Gestapáčka.

#allformilan #stopfasizmu

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti