„Žilinka musí čeliť niktošom, ktorí by nevyhrali ani voľby do Rady pomocnej školy,“ reaguje Baránek na spôsob grilovania generálneho prokurátora v parlamente niektorými poslancami vládnej koalície

10.09.2021 | 14:22
  8
Politický analytik Ján Baránek komentoval vystúpenie šéfa slovenských prokurátorov pred členmi Ústavnoprávneho výbora Národnej rady SR.

Práve som dopozeral rokovanie Ústavnoprávneho výboru NR SR, kde bol aj generálny prokurátor SR Maroš Žilinka. Opäť a opäť si potvrdzujem názor, ktorý tu omieľam od r. 1999. Máme zlý volebný systém. Lebo len v jednom volebnom obvode sa môžu do NR SR doslova ZVIESŤ na chrbte lídra na kandidátke tej ktorej strany také čudá, aké som dnes v tom výbore videl.

Ľudia, ktorí by sami o sebe nevyhrali ani voľby do "Rady pomocnej školy", len z titulu funkcie, nie z titulu osobnosti, rešpektu a vedomostí, "grilovali" generálneho prokurátora nezmyselnými argumentmi, bez naštudovania si problematiky, len na základe informácií z médií. Toto je absolútna katastrofa.

Keď nevedomosť, hlúposť a prvoplánová zaujatosť, dostáva a dostane moc len z titulu stoličky, na ktorej sa nejakým nedopatrením, resp. chybou v systéme, ocitne. Ľudia, o ktorých by ste inak nevedeli, lebo ich osobnostné predpoklady im absolútne nedávajú šancu na úspech v akejkoľvek volebnej súťaži a chronicky parazitujú na politike len zásluhou systémovej chyby zlého volebného systému.

Dovolím si tvrdiť, že náhodným výberom vyzbieraní členovia takéhoto výboru "z ulice" by narobili možno menej hanby ako tieto politické omyly tam sediace. Generálnemu prokurátorovi želám veľa síl a najmä nervov.

Žilinka, na ktorého tu mafia vypísala odmenu za fyzickú likvidáciu, musí čeliť takýmto niktošom... Nepoviem, ak má čeliť, nech čelí! Ale odborníkom a ľuďom, čo majú minulosť, obhájiteľnú prítomnosť, osobnosť a informácie. A nie takýmto nímandom, ako sú NIEKTORÍ, teda nie všetci(!) členovia tohto výboru.

Zdroj: Facebook Ján Baránek

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti