Žiadateľ o azyl z Nigérie sa pokúsil v Taliansku znásilniť mladú vodičku autobusu

02.06.2019 | 18:11
  4
Po tom ako ako ju začal vyzliekať, 35-ročná bezradná žena začala kričať o pomoc.

V talianskom meste Vicenza sa odohral incident, keď 31-ročný Nigérčan bez povolenia k pobytu napadol 35-ročnú vodičku autobusu, ktorá po krátkej prestávke začínala svoj druhý turnus. Nigérčan jej vliezol do autobusu a vrhol sa na ňu celým telom, hodil ju na zem a začal obchytkávať na intímnych miestach.

Po tom ako ako ju začal vyzliekať, bezradná žena začala kričať o pomoc. Našťastie okolo autobusu práve prechádzal 72-ročný dôchodca, ktorý znásilneniu zabránil a agresora sa mu podarilo pri úteku odfotiť. Po tom ako sa muž dal na útek, narazil do okoloidúcej dôchodkyni, ktorá spoločne s jej 10 ročnou vnučkou práve prechádzala okolo autobusu. Tá následne privolala telefónom políciu.

Ide o 31-ročného Isaiaha Ogboeho z Nigérie, ktorý sa v roku 2016 dostal do Európy vďaka humanitárnej lodi neziskovej organizácie prevážajúcej migrantov. Po tom, ako mu bol zamietnutý status žiadateľa o utečenecký azyl, ktorý prostredníctvom advokátov mimovládnych organizácií za ľudské práva podal, mu bol opätovne azyl zamietnutý. Následne dostal rozhodnutie o vyhostení, ktorý samozrejme zahodil ako to robia všetci.

Dva roky žil na účet obyvateľov Talianska, ktorý ho v krajine hostili, obliekali a dávali mu vreckové na cigarety. Muž bol pár krát prichytený bez platného cestovného lístka a trestaný za poškodzovanie cudzieho majetku. Policajti kvôli jeho agresívnemu správaniu museli použiť paralytický sprej.

Na základe nového Salviniho zákona bude agresor okamžite prevedený do prísne kontrolovaného vyhosťovacieho centra, z ktorého ho prevezú prvým lietadlom do krajiny pôvodu.

Zdroj: ilgazzettino.it / Facebook Lubos Hrica / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti