Zahučala hora a porodila myš ... alebo o najväčšom trapase v dejinách prevratov

18.10.2019 | 13:12
  9
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) o miniMajdane na čele s členom Gorilej vlády.

Na včerajšiu demonštráciu, ktorú zorganizoval Truban, Beblavý a Hlina, prišlo niekoľko desiatok ľudí.

Nie niekoľko desiatok tisíc ľudí. Ani nie niekoľko tisíc ľudí. Ani nie niekoľko stoviek ľudí. Ehm - došlo niekoľko kusov.

Zahučala hora a porodila myš.

SLOVENSKO SA VČERA OTRIASLO V ZÁKLADOCH - HLINA S BELAVÝM ZMOBILIZOVALI DAV

Od novembra 89 ide o najväčší trapas v dejinách prevratov. Pri všetkej úcte - ísť robiť Majdan s tridsiatimi chalošmi z centrály a na čelo protestu postaviť člena Gorilej vlády Beblavého... Hehe.
Ehm, ja im do toho nechcem kecať, ale Shaviv sa asi zbláznil. Začínam chápať, prečo mu to v Čiernej Hore nevyšlo.

MILÝ ARON SHAVIV, Z TOHTO MAJDAN NEUVARÍŠ

Asi by mal Aronovi niekto pošepnúť, že každý na Slovensku vie, že Gorila je ultimatívny dôkaz toho, ako vládne pravica. SDKÚ s KDH.

Keď vládli, s Pentou si tu rozpredali Slovensko. O tom je Gorila. Pre slovenskú pravicu je neuveriteľne toxická. Keď sa povie Gorila, každý pravicový volič si spomenie na ich svinstvá a zamyslí sa - aha a čo keď budú liberáli zase vládnuť takto skorumpovane, ako v rokoch 2002-2006. No a nehodia im to. Gorila je gól do vlastnej brány, Aron, čo to nevidíš?

KEĎ GORILIE MLÁĎA BEBLAVÝ VEDIE MASY PROTI PENTE

Liberálni kávičkári fakt neriešia Ficovu kolu, lebo aj trošku šikovnejšiemu šimpanzovi dopne, že Fico bol v opozícii a s korupciou nemá nič spoločné. Tú páchali vládni politici. A kto vtedy vládol? SDKÚ a KDH. Sorry, Aron, ale toto nevysvetlíš.

Vieš, milý Aron, keď potom zvoláš demošku na čele s Beblavým z SDKÚ a s Hlinom z KDH, ono to nevyzerá moc presvedčivo. Ono to skôr vyzerá, že si došli k Haščákovi pred dom pre provízie z kšeftov.

Z tohto Majdan neuvaríš. Sorry.

S FEŤÁKMI, ZLODEJMI A OTLKÁNKAMI MAJDAN NEUROBÍŠ

Myslím si, že môžte pokojne odvolať agenta Toma z Vancouveru, nech sa vráti na základňu. Spackali ste to. Z tohto Majdan nevyčaruje ani stopäťdesiat Shavivov a Nicholsonov.

Po prvé, máte úplne najslabšie opice na trhu. Beblavý je repelent na voličov. Otlkánek, zavšivený Gorilou vládou. Hlina je psychopat. A Truban feťák.

Ostáva vám len úžerník, čo sa napakoval vačky na daňových a pozemkových podvodoch. Ste personálne komplet vyhoretí. Taká je pravda.

NEMÁTE NA FICA NIČ, LEN VLASTNÉ ZLODEJSTVÁ

Po druhé, nemáte rozbušku. Keď ste zneužili vraždu Kuciaka, bola to silná emócia. Áno, bolo to od vás nechutné, ale roztočili ste to na hulváta. Lenže teraz nemáte nič.

Z vraždy Kuciaka je obvinený Sulíkov kamoš z raňajok. A v rukách máte akurát Gorilu, ktorá ukazuje na špinu starej pravicovej vlády. Ak na Fica viete nájsť za 12 rokov vlády SMER-u len Dzurindove zlodejiny, tak je to dosť veľké zúfalstvo.

GO HOME, ARON - MAJDAN IS OVER

Zbaľ si, Aron, svojich pár švestek a vráť sa do Jeruzalema. Ak tam náhodou na teba nie je vydaný zatykač.

Hej, hej, Čaputovú si vytiahol do úradu, aj Valla na magistrát, ale každý deň nemôže byť nedeľa.

Je po Majdane.

Čau.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti