YouTube obnovil Harabinov kanál. Youtuber Martin Daňo musí odstrániť nenávistné videá, inak nebude na kanáli zarábať

21.02.2020 | 13:16
  28
Youtube včera zasiahol proti účtu Štefana Harabina, dnes ho obnovil.

Krátko pred včerajším večerom Youtube zablokoval kanál politického lídra strany Vlasť Štefana Harabina. Ako prvý o tom informoval portál Infosecurity. Administrátor webu v komentári uviedol, že účet pravdepodobne porušoval pravidlá spoločnosti.

Denník N napísal, že Youtube Harabinov účet pozastavil pre sťažnosti tretej strany, ktorá upozorňovala na porušenie autorských práv. Dnes ráno sa ale Youtube rozhodol účet Štefana Harabina obnoviť. K tomuto kroku sa  zatiaľ nevyjadrila spoločnosť ani strana Vlasť.

 

Svetoznáma spoločnosť ale obmedzila aj kontroverzného youtubera Martina Daňa. Od 27. januára tohto roku už totiž nemôže zarábať na svojich videách zdielaných prostredníctvom Youtube. Firma podnikla tento krok pre Daňove videá s nenávistným obsahom. Zákaz posielania finančných príspevkov dostali aj jeho fanúšikovia cez takzvané členstvo, informoval na sociálnej sieti Daňo.


 
Ak videá s nenávistným obsahom upraví alebo odstráni, 27. februára môže požiadať o prehodnotenie rozhodnutia spoločnosti Youtube. Martin Daňo podľa rozsudku súdu ďalej nemôže na Youtube pridávať žiadne nové videá. Rovnaký trest platí aj pre youtubera Rudolfa Vaského.

„Včera sme sa dozvedeli aj to, že Tatrabanka zrušila bankový účet Rudolfovi Vaskému! Takže likvidácia napreduje,“ dodal Daňo.

Zdroj: refresher.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti