WHO zmenilo zásadným spôsobom pokyny k testovaniu metódou PCR

21.01.2021 | 18:45
  20
Tento nový protokol iba potvrdzuje to, čo advokátska kancelária Weis & Partners tvrdí už niekoľko mesiacov: že pozitívne testovaní metódou RT-PCR nie sú automaticky infekčnými.

Po inaugurácii Joe Bidena sa medzi prvými objavila informácia o opätovnom financovaní WHO Spojenými štátmi americkými. Možno bez príčinnej súvislosti, avšak v tom istom časovom období, vydáva WHO nové pokyny k testovaniu PCR, ktoré zásadným spôsobom zmenia počty pozitívnych. SMEROM NADOL.

Tento nový protokol iba potvrdzuje to, čo naša kancelária tvrdí už niekoľko mesiacov: že pozitívne testovaní metódou RT-PCR nie sú automaticky infekčnými. Doslova je uvedené, že pozitívny test RT-PCR nie je sám osebe známkou infekcie COVID-19 a je vyžadovaný DRUHÝ TEST spolu s KLINICKOU DIAGNÓZOU.

Má to vzťah aj k akútnej potrebe prehodnotenia potreby akcie celoplošného testovania Slovenska, ktoré nás v najbližších dňoch čaká. Minimálne ju treba odložiť až do doby, kým nebudú známe prvé štatisticky významné údaje z testovaní podľa nového protokolu. Je možné, že sa v krátkej dobe zistí, že takú akciu nebude potrebné vykonať vôbec.

Teraz už len sledujte, ako magicky klesne počet pozitívnych prípadov obyčajnou zmenou postupu. Zázrak na počkanie menom štatistika ruka v ruke so zázrakom menom metodika.

Zdroje:

https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05

https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

Zdroj: akw.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti