Výbor 300: Tajná spoločnosť, ktorá ovplyvňuje svetové dianie. Vysoká európska šľachta v spolku s finančníkmi.

10.02.2017 | 18:40
  0
ZUZANA LIPOVÁ prináša informácie o ďalšom tajnom spolku, ktorý stojí v zákulisí svetového diania a združuje notoricky známe mená zo spolkov iných.

Myslíte, že je nemožné, aby sa malej skupine ľudí, ktorá sa cíti ako elita, lebo už v detstve jedla zlatou lyžicou, podarilo zosadiť všetky vlády v jednotlivých krajinách a ustanoviť jedinú svetovládu a jediný svetový poriadok? Národné zákony by tak boli podriadené tým svetovým respektíve by nemali dôvod existovať, národné meny by boli zrušené a nahradené jednou spoločnou menou, ktorá by však bola iba virtuálna a hotovosť, tá by skrátka nebola. Samozrejme, v tej chvíli by stratili opodstatnenie aj slobodné voľby (už dnes sú iba ilúziou), v duchu zmien by prestali existovať slobodné médiá, sloboda slova (aj myslenia) ako taká by nadobro skončila, pretože v novom usporiadaní sveta by nemali miesto.

Ak myslíte, že je to nemožné, tak potom čoho sme, napríklad ako členovia Európskej únie (EÚ), svedkami dnes? Krok za krokom sa nastoľujú pravidlá, ktoré okliešťujú národné i občianske slobody, okolo nás zúria ozbrojené konflikty, sme zahlcovaní zvrátenou propagandou a svedkami nebývalého morálneho úpadku, no keďže sa k tomu stále servírujú chlieb a hry, väčšina je spokojná.

Tvrdý diktát „elity“

Kto je tá elita a čo pre nás chystá? Svetovláda má byť riadená skupinou, ktorá je presvedčená, že je geneticky nadradená, privilegovaná a teda jediná schopná vládnuť, bude určovať, kto je užitočný pre spoločnosť (či skôr pre zotročenie) a kto nie. Skupinu tvroia zástupcovia vysokej európskej predovšetkým tzv. čiernej šľachty spolu s európskou a americkou finančnou elitou. Cestou za svetovládou kráčajú roky a prostredníctvom mnohých tajných i oficiálnych organizácií usmerňujú chod sveta.

Slobodné voľby? Mierové zmluvy? Divadlo pre masy. Títo ľudia rozhodujú o vojne a mieri, o bytí a nebytí, o bábkach, ktoré na politických pozíciách budú pracovať v ich prospech. V podstate ide o starý feudálny systém, len v inom kabáte. Nielen tí „dole“, ale aj tí „hore“ pochopili, že demokracia sa neosvedčila. A obe strany chcú prísnejšie pravidlá. Zatiaľ čo tí „dole“ dúfajú, že nové pravidlá by mohli vniesť do fungovania spoločnosti spravodlivý poriadok, tí „hore“ pripravujú tvrdý diktát.

Počet obyvateľov na Zemi sa výrazne zredukuje. Tí, ktorí sa stanú budovateľmi „krajších zajtrajškov“, budú pod neustálou kontrolou. Ich povinnou výbavou budú čipy, na ktorých budú sústredné všetky informácie o každom jedincovi vrátane zdravotných záznamov a „bankového“ konta. Čip pod kožou nahradí vodičský, občiansky či iné preukazy, bankovú kartu, SIM kartu a pod., no v prvom rade bude umožní sledovať každý pohyb jednotlivca. Eliminovanie či úplné odstránenie neposlušných či neproduktívnych bude jednoduché.

Čierne duše čiernej šľachty

Paradoxom je, že práve vysoká európska šľachta, ktorá sa prezentuje ako kultivovaná, civilizovaná, vzdelaná a vedomá si tradícií a zodpovednosti, vyrástla z blata neľútostného bezprávia. Čierna šľachta sa jej hovorí preto, lebo k svojmu majetku a postaveniu sa dopracovala väčšinou cez dobyvačné vojny, vraždy, mučenie a vydieranie. Niekedy sa čierna a biela šľachta rozlišuje aj podľa toho, od koho získala šľachtický titul: tí čierni svoj urodzený titul získlai od pápeža (niektorá pápeži dokonca pochádzali z týchto rodov). Bielu šľachtu menovali kniežatá a králi. Aj Windsorovci, ktorí sú neustále oslavovaní médiami, zveľadili svoj majetok vďaka obchodu s ópiom a otrokmi. Takí Grimaldiovci (Monako) boli piráti, ktorí stáročia drancovali lode, ktoré plávali okolo nich.

A práve mnohé rodiny tzv. čiernej šľachty patria dnes k najväčším užívateľom výhod EÚ. Napríklad princ Albert Thurn-Taxis získal v roku 2008 viac ako 575 000 eur z fondu poľnohospodárskych dotácií z EÚ. Napriek tomu, že patrí medzi miliardárov. Rod Thurn-Taxisovcov vlastní najväčšie lesné bohatstvo v Európe. Knieža Liechtenstein dostal v roku 2006 dokonca 1,77 milinov eur! Pre porovnanie: priemerný rakúsky poľnohospodár, ktorý musí zo svojej pôdy skutočne vyžiť, dostane za rok približne 10 000 euro.

Najdôležitějších zástupcov vysokej a finančnej šľachty, no tiež najvplyvnejších a najloajálnejších politických zástupcov západného sveta, združuje Výbor 300. Táto tajná spoločnosť z pozadia ovplyvňuje politiku a hospodárstvo celého západného sveta. Vo Výbore 300 je 290 najvplyvnejších organizácií ako napríklad Výbor pre zahraničné vzťahy (CFR) či skupina Bilderberg, ale aj 125 bánk sveta a medzi (bývalými i aktuálnymi) členmi nechýbajú známe mená ako rod Hohenzollerovcov, rod habsbursko-lotrinský, kráľovná Alžbeta II., Charles – princ z Walesu, rod Thurn-Taxisovcov, rod Finckovcov, monacký princ Albert, Rothschildovci, Rockefellerovci, George Bush, Henry Kissinger, Roman Arkadevič Abramovič, José Manuel Barroso, Silvio Berlusconi, Tony Blair, Fritz Bolkestein, Rupert Murdoch, Warren Buffet, Colin Powell, Anders Fogh Rasmussen, Kenneth Clarke, Nicolas Sarkózy, Karel Schwarzenberg či George Soros.

Sivá masa poslušných otrokov

Nad čím tento spolok samozvaných elít dumá na svojich stretnutiach popisuje aj John Coleman v knihe vydanej v roku 1992 Conspirators Hierarchy: The Story of the Commitee of 300. Vyberáme 9 bodov:

1. Ustanoviť jednu svetovú vládu / Nový svetový poriadok s jedným náboženstvom a finančným systémem.Predstavitelia svetovej vlády začali pripravovať zjednotenie všetkých náboženstiev v 20. a 30. rokoch 20. storočia, keď si uvedomili, že hlboké náboženské cítenie je ľuďom vrodené... Preto se rozhodli založiť „cirkev“, aby mohli byť tieto potreby ventilované a riadené žiadúcim smerom.

2. Zapríčiniť úplne zničenie akejkoľvek národnej identity a národnej hrdosti, čo je primárnym predpokladom pre to, aby mohol byť funkčný koncept jednej svetovej vlády.

3. Dosiahnuť, že príde ku zničenie všetkých náboženstiev, so zvláštnym zreteľom na kresťanstvo. Jedinou výnimkou z tohto konceptu je vlastný výtvor predstaviteľov svetovej vlády.

4. Vybudovať systém riadenia každej jednotlivej osoby prostredníctvom kontroly mysle, čiže systém, ktorý Zbignew Brzezinski nazval technotronika. Táto technika má stvoriť ľudí, ktorí by sa podobali robotom a vytvoriť taký systém, popri ktorom by teror Félixa Dzeržinského pôsobil ako detská hra.

5. Zapríčiniť ukončenie všetkej industrializácie a zničenie výroby elektrickej energie, ktorá sa zakladá na nukleárnej energii a zabezpečiť, ako predstavitelia svetovej vlády sami hovoria, „prechod k postindustriálnej spoločnosti s nulovým rastom“. Výnimku z tohto systému by malo dostať odvetvie, ktoré sa zaoberá počítačmi a odvetvie služieb. Výroba v Amerike, ktorá potom ešte v krajine zostane, by mala byť vyvezená do krajín ako je Mexiko, kde je možné v hojnej miere využívať otrocké pracovné sily. Toto sa stalo skutočnosťou vďaka zmluve o voľnom obchode v Severnej Amerike, ktorá je známa pod skratkou NAFTA. Nezamestnateľní ľudia v USA se potom vďaka zničeniu priemyslu stanú buď závislí na ópiu, heroíne alebo kokaíne, čiže sa z nich stanú „štatistické položky“ v rámci procesu eliminácie „nadbytočnej populácie“, procesu, ktorý je dnes známy pod názvom Global 2000.

right6. Podporovať a prípadne legalizovať užívanie drog a z pornografie spraviť „umeleckú formu“, ktorý by byla akceptovaná širokou verejnosťou a stala by sa nakoniec niečim úplne bežným.

7. Zapríčinť vyľudnenie veľkých miest podobným spôsobom akým to spravil Pol Potov skúšobný režim v Kambodži. Zaujímavým faktom je to, že Pol Potove plány na genocídu boli vypracované v USA jednou z výskumných nadácií Rímskeho klubu . Nad týmito plánmi mal dohľad Thomas Enders, vysoko postavený úradník amerického Ministerstva zahraničných vecí.

8. Spôsobiť prostredníctvom obmedzených vojen v rozvinutých krajinách a tiež hladomorov a chorôb v krajinách tretieho sveta smrť troch miliárd ľudí do roku 2050. Výbor 300 poveril Cyrusa Vanca, aby vypracoval správu, akým spôsobom by mohla byť takáto genocída uskutočnená. Správa s názvom Správa Global 2000 bola akceptovaná a odsúhlásená bývalým prezidentom USA Jamesom Earlom Carterom a Edvinom Muskiem, sekretárom Spojených štátov v zastúpení americkej vlády.

9. Aby sa mohlo zabrániť všetkým ľuďom na svete samostatne rozhodovať o vlastných osudoch, je potrebné vytvárať jednu krízu za druhou a následne tieto krízy „riadiť“.Týmto spôsobom dôjde k tomu, že sa pozornosť obyvateľstva zameria určitým smerom a zároveň bude v masovom meradle demoralizované a apatické. V prípade USA na túto činnosť už existuje agentúra pre riadenie kríz – Federal Management Agency (FEMA).

Pekná perspektíva, čo poviete? Žiaľ, mnohí ľudia nechcú uveriť teórii o príprave svetovlády, narúša im to ich komfort, po takýchto „poplašných“ správach sa cítia bezradní a bezmocní. No odmietať čo i len uvažovať o tejto možnosti, je strkaním hlavy do piesku. Realite musíme čeliť, iba tak máme nádej a právo ju zmeniť.

Zdroj: protiprud.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti