VIDEO: Zverejnili zábery muža, ktorý poškodil auto Roberta Fica a na ochrankára zaútočil slzným plynom. Agresora, ktorý vyzval na zabitie bývalého premiéra, musel pri policajnej stanici zadržať civil!

18.12.2021 | 11:00
  33
Maskovaný muž začal vraj slzným sprejom útočiť na šoférov smeráckej flotily, ako aj na ochrankára podpredsedu Národnej rady SR.

Na Roberta Fica pred políciou nečakali vo štvrtok (16.12.) len jeho priaznivci. Živé vysielanie na sociálnej sieti prilákalo zrejme aj odporcov jeho strany. Jeden muž (37) zaútočil slzným plynom na ochranku a rozbil mu auto, v ktorom sa vyváža.

K incidentu došlo krátko po prepustení Roberta Fica z policajného oddelenia. Maskovaný muž začal vraj slzným sprejom útočiť na šoférov smeráckej flotily ako aj na ochrankára podpredsedu národnej rady.

Policajti muža zadržali a po výsluchu ho aj obvinili. Ako uviedol policajný hovorca Michal Szeiff, v tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci a trestného činu výtržníctva. Po vykonaní potrebných úkonov bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia.

Roberta Fica nakoniec odviezli z policajného oddelenia iným autom. 


Poškodenému mužovi, ktorého zasiahol slzný plyn, neskôr privolali záchranku a previezli ho na ošetrenie do nemocnice.

Viac v reportáži TV Markíza:

Viac o incidente, keď na politický pokyn súčasného zločineckého režimu zatkli predsedu opozičnej strany a bývalého trojnásobného premiéra SR, sa dozviete TU.

Zdroj: tvnoviny.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti