VIDEO: Zločinci vyžadujúci dodržiavanie korona-opatrení v aerolinkách vyhodili z lietadla ženu s batoľaťom trpiace astmou, pretože mu jeho matka odmietla nasadiť rúško

19.09.2021 | 14:15
  10
Stevard  Carl pred všetkými cestujúcimi vyhlásil, že lietadlo bude meškať pre neprispôsobivého pasažiera.

Amanda Pendarvisová bola so svojím synom na ceste z Dallasu do Colorada. V pohodovej nálade nastúpili na palubu lietadla American Airlines. Keďže dvojročný Waylon máva problémy s dýchaním a astmatické záchvaty, nenasadila mu rúško. Lietadlo vzlietlo a Waylon sa hral na palube lietadla. 
 
Po chvíli však rodinku zastavil stevard Carl, ktorý trval na tom, aby matka dieťaťu masku okamžite nasadila. Pre astmu však chlapček nikdy v živote rúško nemal, preto bol v strese a hystericky plakal. Matka sa mu ho snažila pridržiavať, no potom začal Waylon ťažšie dýchať. Incident je sčasti zachytený na videu. 

„Ukázala som mu negatívny test, ktorý mal Waylon z predchádzajúceho dňa. Bolo mu absolútne jedno, že Waylon zrýchlene dýchal,“ opísala Amanda Pendarvisová traumatický zážitok so stevardom Carlom na svojom Instagrame.
 
„Bola to najviac traumatizujúca vec, akú som zažila,“ napísala. Carl pred všetkými cestujúcimi vyhlásil, že lietadlo bude meškať pre neprispôsobivého pasažiera. Potom situáciu konzultoval s pilotom a zariadil, aby sa lietadlo otočilo.
 
„Vyviedli nás z lietadla rovno za policajtmi. A prečo? Pretože moje dvojročné dieťa nemalo dobre nasadené rúško,“ tvrdila nahnevaná Amanda Pendarvisová. Celý príbeh zverejnila na svojich Instagram stories a tagla v nich leteckú spoločnosť American Airlines. 
 
Mnohí cestujúci sa mladej mamičky zastali, jeden pasažier však povedal stevardovi, že za ním stojí. „Aký džentlmen,“ ironicky dodala Amanda. Všetci pasažieri podľa portálu news.com.au museli v dôsledku tohto incidentu letieť do Colorada ďalším letom. 
 
Podľa nariadení v súvislosti s koronavírusom musia mať v Spojených štátoch amerických všetci pasažieri starší než dva roky nasadené rúško počas celého letu. Môžu si ho dať dole, len keď konzumujú jedlo či nápoje. 

Zdroj: refresher.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti