VIDEO: Zarážajúce svedectvo organizátora iniciatívy Za slušné Slovensko, ktorá oklamala celé Slovensko

27.09.2019 | 20:18
  7
Niekdajší člen iniciatívy Roman Mancel vyhlásil, že smerovanie Za slušné Slovensko riadili ľudia z jednej mimovládnej organizácie. Organizátori, ktorí sa pridali k Šeligovi boli iba zmanipulovaní štatisti a kto sa nepodvolil, toho vylúčili.

Položili ste si niekedy otázku, prečo iniciatíva Za Slušné Slovensko robila neustále také chyby? Prečo zrušili protest v Bratislave? Prečo za primátora Bratislavy podporili iba „nezávislého“ kandidáta Progresívneho Slovenska? A prečo dvaja jej členovia skončili v strane nášho bývalého prezidenta Andreja Kisku, s ktorým sa stretli tesne pred zrušením protestu?

Odpoveďou je, že žiadne chyby to neboli. Bolo to súčasťou plánu prevziať moc a toto je moje svedectvo o iniciatíve Za slušné Slovensko.

Viem, že je ťažké tomu uveriť, preto Vám ukážem emaily, zápisnice zo stretnutí, print screeny komunikácií a fotografie, ktoré to potvrdia. Miesto boja proti tejto skorumpovanej vláde sme dláždili cestu pre tých, ktorý chcú prevziať moc. A takto sme sa od únosu štátu sme sa posunuli k únosu revolúcie.  

Moje meno je Roman Mancel a na web stránke odboj.eu Vám podám svedectvo o udalostiach, ktorých som bol svedkom, počas môjho pôsobenia v iniciatíve Za slušné Slovensko. Môj príbeh začal, keď som po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej začal organizovať protivládne protesty v Piešťanoch. Po začlenení do tejto iniciatívy, som bol ako jeden z jej členov prítomný na celoštátnych stretnutiach organizátorov a bol som zvolený aj za vedúceho pracovnej skupiny na ochranu ohrozených jednotlivcov a bielych vrán. Už ale nie som členom tejto iniciatívy.

To čo Vám teraz poviem, prepíše politickú mapu tejto krajiny. A budú padať masky, pretože táto iniciatíva je čokoľvek iné len nie obývačkou, kde dva týždne neumývali riady. Iniciatíva bola riadená zvonka. Organizátori ktorí sa pridali k Šeligovi boli iba zmanipulovaní štatisti a kto sa nepodvolil, toho vylúčili. V skutočnosti, smerovanie iniciatívy riadili ľudia z jednej mimovládnej organizácie.

Táto iniciatíva Za slušné Slovensko oklamala všetkých ľudí na námestiach, ktorý požadovali výmenu vlády, Ešte počas svadby v Gregorovciach, klamali do očí rodičom zavraždených a predčasné voľby nikdy neboli v pláne tejto iniciatívy.

Ale nech sa už o tejto iniciatíve za slušný podvod dozviete čokoľvek nezabudnite, že stále žijeme v krajine, ktorú uniesli a celý štát je v rozklade.  Školstvo, zdravotníctvo, poľnohospodárstvo, polícia, prokuratúra, súdy a tajné služby. Nič tu nefunguje.

Pôvodne som si myslel, že to, proti čomu tu stojíme sú jednotlivci, ale mýlil som sa. Je to systém našich ľudí. Jeho štruktúra, sa prerastá ako rakovina našou spoločnosťou a zároveň presahuje hranice našej krajiny. Je to organizmus, ktorý má veľa hláv. Odseknete jedno chápadlo a hneď mu narastie druhé.

Syn maltskej investigatívnej novinárky Daphne Caruanovej Galiziovej, ktorá zahynula pri výbuchu bomby nastraženej v aute povedal:

„Nikdy nezabudnem na to, ako som v poli bežal okolo plameňov, lomcoval dverami, klaksón stále trúbil … Pozrel som sa dole a všade po zemi ležali kusy tela mojej matky,“

„Takto vyzerá vojna a ľudia by to mali vedieť… Sme národ, ktorý bojuje so štátom a organizovaným zločinom, ktoré od seba už nejde rozlíšiť,“

To ako jeho príbeh súvisí s Kočnerom sa dozviete neskôr. Spájajú ich zmenky voči Markíze, Mossack Fonseca, Panama Papers, Privatbanka, Bank of America, Commerzbank, Penta, Gorila. O tom všetkom písal Ján Kuciak. A my sme tiež národ, ktorý bojuje so štátom a organizovaným zločinom, ktoré od seba už nejde rozlíšiť.

Preto zabudnite na to, že odsúdenie Kočnera, alebo výmena Fica a Kaliňáka niečo vyrieši. Je to ďaleko horšie, ako si mnoho ľudí uvedomuje. Túto krajinu treba vybudovať nanovo.

Veľa slušných ľudí si myslí, že čokoľvek bude lepšie ako táto vláda. Lenže nová krajina sa nedá vybudovať na klamstve. Preto sa zamyslite sa nad tým, či chcete iba mocenskú výmenu, alebo aby tento systém dostal ranu istoty.

Dôvod, pre ktorý som sa rozhodol, povedať Vám pravdu o tejto iniciatíve, je zároveň aj varovaním, pretože na túto krajinu číha nový nepriateľ a starí neodišli.

V každých voľbách sme manipulovaní tak, aby sme videli iba dve možnosti. Určili nám, že toto je tá zlá strana a toto je tá dobrá. Ale toto je hra v ktorej volič je hovno. A túto hru hráme už od 89-teho. Preto sme v každých voľbách vyhrali tak, že sme prehrali. Komunistov vystriedal Mečiar. Mečiara vystriedala Gorila. A Gorilu vystriedala vražda Jána a Martiny.

Pred nami stojí najväčšia zmena za posledných tridsať rokov. Niektoré strany zaniknú a  noví lídri sa objavia. Dajte však pozor, komu odovzdáte svoju moc. Pretože nebudú sa báť armády levov, vedenej ovcami, ale budú sa báť armády oviec vedenej levmi.

Zatiaľ si zapamätajte tieto dve veci. Predčasné voľby, neboli nikdy v pláne iniciatívy Za slušné Slovensko a smerovanie tejto iniciatívy bolo riadené zvonka.

Blíži sa doba, a budete sa musieť rozhodnúť, chcete iba mocenskú výmenu, alebo chcete žiť v krajine, kde vládne pravda, sloboda a spravodlivosť?

Roman Mancel

Zdroj: odboj.eu / YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti