VIDEO: Výzva na generálny štrajk: Ak nás vláda nerešpektuje, prestaňme rešpektovať my ju! Po neumožnenom referende za predčasné voľby musíme ukázať, že ŠTÁT SME MY!

06.12.2021 | 16:32
  28
Bojujme za svoju slobodu, za svoje životy a budúcnosť tých, ktorí prídu po nás!

„MÁTE TOHO DOSŤ? TAK PODPORTE GENERÁLNY ŠTRAJK! Pošlite jednoduchým spôsobom výzvu odborárom a opozícii na zorganizovanie generálneho štrajku! Už nie je čas vyčkávať. Musíme konať!,“ píše vo svojej výzve predseda hnutia Republika Milan Uhrík a odkazuje ľudí, aby na stránke www.generalnystrajk.sk podpísali výzvu na generálny štrajk.

Viac vo videu:

Vážení predstavitelia odborových organizácií,

vážení poslanci Národnej rady Slovenskej republiky,

ako zúfalí občania, ktorí už nemajú kam ustúpiť, sa na Vás obraciame s touto výzvou.

Vláda od začiatku ignoruje vôľu a potreby nás občanov. Vzala nám práva a slobody. Odignorovala petíciu za referendum a naďalej sa vysmieva z občianskych protestov. Opakovane nás zatvára v našich domovoch a necháva nás platiť za chyby, ktoré urobila pri riadení zdravotníckeho systému. Mnohí sme prišli o svoje živobytie, nevládzeme splácať hromadiace sa dlžoby a naďalej nemôžeme slobodne vykonávať svoje povolania. Ako občania sme sa spolu so zdravotníkmi stali obeťami kolabujúceho systému.

Spoločnosť je rozdelená, ľudia rozhádaní. Strach a hnev sa šíri nebezpečnou rýchlosťou. Vládni predstavitelia spolu s masmédiami otvorene podnecujú nenávisť voči nezaočkovanej časti populácie a kategorizujú tak vlastné obyvateľstvo. Nezaočkovaní občania prichádzajú o lekársku starostlivosť a ich deti nechcú zobrať už ani do škôlok.

Sme zatlačení do kúta a už nemáme kam cúvnuť. Verili sme, že „spolu to zvládneme“. Dodržiavali sme nariadenia a trpezlivo znášali mnohé útrapy vzniknutej situácie. Všetko sa však neustále uberá k horšiemu. Kým sa vládni predstavitelia hádajú a doťahujú, Slovensko sa nám rozpadá pod rukami.

S láskou k našim deťom, a strachom o ich budúcnosť, sa na vás obraciame so žiadosťou o ukončenie tejto tragédie. Sme presvedčení, že spoločný generálny štrajk proti vláde je poslednou nenásilnou cestou, ako toto šialenstvo zastaviť. Iba demisia vlády a predčasné parlamentné voľby môžu spoločnosť upokojiť a zabrániť úplnej katastrofe a občianskym konfliktom. Historická zodpovednosť za zachovanie pokoja a rovnováhy v spoločnosti je dnes v našich rukách.

Preto Vás žiadame, vykonajte zo svojej pozície všetko, aby sa generálny štrajk mohol uskutočniť. Slovensko a jeho občania si zaslúžia dostať druhú šancu a možnosť slobodne sa nadýchnuť.

Zdroj: YouTube Milan Uhrík / generalnystrajk.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti