VIDEO: Vypnutie Slovenska je pološialený názor pološialenca, vyhlásil Fico. Matovičov návrh môže podľa Pellegriniho spôsobiť paniku medzi ľuďmi

02.04.2020 | 11:27
  17
Vyjadrenia premiéra Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý hovorí o možnosti tzv. blackoutu, teda "vypnutia Slovenska" je terčom ostrej kritiky zo všetkých strán.

„To je pološialený názor pološialenca. Myslím si, že samotná vládna koalícia nemá ani predtuchu, o čom teraz hovorí Igor Matovič. A to sú návrhy, ktoré by totálne zdecimovali tento štát. Preto my si myslíme, že opatrenia, ktoré prijala Pellegriniho vláda boli veľmi účinné, Slovensko patrí medzi krajiny, ktoré dobre zvládajú problém okolo koronavírusu.Tieto návrhy, ktoré prináša Matovič, sú iba prejavom jeho zúfalstva a neschopnosti, to je všetko. Ja si neviem predstaviť, že by sme teraz na tri týždne vypli celú krajinu, čo je to za nezmysel. Nemá čo ponúknuť, tak prichádza s mediálnymi bublinami,“ reagoval na návrhy premiéra Igora Matoviča expremiér Fico.

K predsedovi Smeru-SD a expremiérovi Ficovi sa pripojil aj bývalý premiér Peter Pellegrini, podľa ktorého by celoštátny “blackout" mohol priniesť nepredvítateľné dôsledky v podobe paniky medzi ľuďmi a úplnej straty dôvery v štát.

,,Celý nápad sa mi zdá byť sociálnym experimentom, ktorý by mohol priniesť nepredvítateľné dôsledky v podobe paniky medzi ľuďmi a úplnej straty dôvery v štát," vyhlásil Pellegrini s tým, že vyzýva aj koaličných partnerov , aby ,,zastavili tento experiment a sociálne inžinierstvo a na druhej strane dbali na poctivé dodržiavanie doteraz prijatých opatrení".

Pozrite si video:

Zdroj: pravda.sk / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti