VIDEO: Vynálezca mRNA vakcín Dr. Robert Malone varuje pred supervírusom „hemoragickej horúčky podobnej ebole“ v Číne spôsobeným mutáciami v dôsledku hromadného očkovania

12.01.2022 | 08:00
  2
Dr. Malone vysvetlil, že „očkovanie proti pandémii povedie k rozvoju únikových mutantov, ktorí sú odolní voči očkovaniu“ a dodal, že kampaň masového očkovania Čínskej komunistickej strany „odzrkadľuje kampaň v západnom svete a viedla k dokonalej búrka prostredia pre vývoj supervírusu.”

Dr. Robert Malone, vynálezca mRNA vakcín, sa objavil vo War Room Stevea Bannona, kde varoval pred supervírusom „hemoragickej horúčky podobnej ebole“, ktorý pochádza z komunistickej Číny a je presvedčený, že by mohol byť spôsobený mutáciami vznikajúcimi pri masovom očkovaní.

Malone vysvetlil, že „očkovanie proti pandémii povedie k rozvoju únikových mutantov, ktorí sú odolní voči očkovaniu“ a dodal, že kampaň masového očkovania Čínskej komunistickej strany (ČKS) „odzrkadľuje kampaň v západnom svete a viedla k dokonalej búrka prostredia pre vývoj supervírusu.”

„Používajú jazyk, že ide o vírus hemoragickej horúčky. Ak je to tak, potom by bolo veľmi zvláštne, že by to bolo niečo, čo by spôsobil koronavírus. Táto terminológia sa zvyčajne používa pre vírusy v rodine Marburg a Ebola,“ povedal.

„Takže toto je niečo, čoho sa mnohí ľudia obávali, vývoj rýchlo sa šíriaceho vírusu hemoragickej horúčky podobného Ebole. Ale nevieme, či sa to tu deje alebo nie,“ pokračoval Dr. Malone.

Malone zdôraznil, že posielať športovcov do Číny na olympijské hry v roku 2022 by bolo „šialenstvo“ a dodal, že „nepochybujem o tom, že nespustili oponu na medzinárodnom cestovaní, keď vedeli, že SARS-Cov-2 sa roztrháva vo Wuhane.”

„Nechali miesto otvorené do konca čínskeho nového roka, keď každý v Číne cestuje, a nechali ľudí cestovať do Spojených štátov a na západ,“ povedal Dr. Malone.

„Máme do činenia s nečestným režimom, ktorý sa živí svojou populáciou, nemá žiadnu etiku, a napriek tomu máme ľudí ako Blackrock, ktorí sa s nimi aktívne zapájajú a používajú na to vaše peniaze. Používajú vaše peniaze prostredníctvom investičných fondov na skorumpovanie sveta a aktívne sa zapájajú do ČKS. To musí prestať,“ pokračoval.

Rozhovor v angličtine si môžete pozrieť TU.

Zdroj: skspravy.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti