VIDEO: Vražda iránskeho generála Solejmáního a Čaputovej štátne vyznamenania

12.01.2020 | 09:37
  5
Politický analytik a publicista Roman Michelko komentuje udalosti na Slovensku a vo svete.

Čaputová sa zase prejavila - vyznamenala Radom Ľudovíta Štúra „kukuričného revolucionára“ Petra Zajaca, zúrivého čechoslovakistu, ktorý nikdy nechcel a neprijal samostatné Slovensko. Vyznamenala aj Hríbovho poskoka Andreja Bána, predovšetkým však Františka Mikloška, ktorý je aj nositeľom medaily Jánosa Esterházyho, popredného maďarského iredentistu a vojnového zločinca, ktorý skončil svoju životnú púť v zaslúženom väzení.

Čaputovej sa podaril poriadny paradox - vyznamenala „hrdého“ nositeľa“ Esterházyho medaily Radom Ľudovíta Štúra. Kde je osobná integrita ocenených? Neštítia sa nosiť Rad „antisemitu“ Ľudovíta Štúra?

Andrej Danko asi videl nezverejnené prieskumy preferencií, ktoré naznačujú, že v politike možno končí. No a miesto toho, aby s tým niečo urobil, začal vyplakávať, že koľko toho pre ľudí urobil a akí sú tí Slováci nevďačníci .

Vražda iránskeho generála Solejmáního na priamy príkaz prezidenta Trumpa je jasným dôkazom štátneho terorizmu USA. Ako zareagovala naša vláda? Aké to bude mať následky pre koho...? Správanie a konanie USA už naozaj nemá hranice. K čomu to povedie?

Zdroj: YouTube Roman Michelko


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti