VIDEO: Vesmírna stanica ISS nafilmovala flotilu UFO. Pentagon zase zverejnil fotografie a správy o UFO

08.12.2020 | 14:18
  23
Možnosť, že by išlo o svetlá veľkých pozemských miest či o satelity Elona Muska, je minimálna.

Kamera Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS) v polovici novembra zachytila na videu obrovskú flotilu UFO. Na obežnej dráhe Zeme sa pritom objavila znova, a to po približne 8 mesiacoch od prvých pozorovaní.

Podľa Earth-chronicles.ru sa niekoľko flotíl UFO objavili v priamom prenose z ISS počas živého vysielania už vo februári a začiatkom mája 2020.

Všetky zachytené UFO sa nezmestili do zorného poľa kamery ISS. Ich celkový počet bol ale viac ako 150. Nejde o svetlá veľkých pozemských miest, ktoré sú vo vysielaní z ISS ľahko farebne a tvarovo rozlíšiteľné. Tiež nešlo ani o satelity Elona Muska.

Ruský Roskozmos a tiež americká NASA nafilmované UFO nijako nekomentovali.

Z Pentagonu unikli správy a fotografie údajne zachytávajúce UFO

Z tajnej pracovné skupiny Pentagonu unikli dve správy a fotografie, ktoré mali obsahovať informácie o pozorovaní UFO. Správy hovoria o neznámych lietajúcich objektoch v roku 2018 a 2019. V oboch prípadoch mali piloti amerických stíhačiek vo vzduchu spozorovať niečo nerozeznateľné. Informoval o tom web The Debrief.

Obe správy mala vypracovať špeciálny pracovná skupina Pentagonu Unidentified Aerial Phenomena Task Force. Prvá správa uvádza prípad z roku 2018 a obsahuje aj fotografiu, na ktorej sa vo výške asi desiatich kilometrov nad oceánom vznáša zvláštny predmet. Na svoj telefón ho mal zachytiť spolupilot stíhačky F / A-18 Hornet. Fotografiu zhotovil niekde na východnom pobreží USA.

Z fotografie je zrejmé, že predmet má tvar obráteného zvonu. Detaily ale nie sú vidieť. Objekt na fotografii má pozdĺž bočných strán akési "hrebene".

Dropsonda, alebo výskumný balón?

Niektorí experti sa domnievajú, že by mohlo ísť o takzvanú dropsondu. Teda meteorologické zariadenie, ktoré sa zvyčajne v určitej nadmorskej výške vypustí z lietadla a vďaka gravitácii dopadne na zem. Zariadenie má v sebe zabudovaný GPS systém, ktorý počas zostupu zbiera dáta z okolitej atmosféry a rádiovým prenosom ich posiela späť do lietadla.

Objektu na fotografii ale pod padákom chýba GPS prijímač. Podobnosť s dropsondou vylúčil tiež odborník z Laboratória pre pozorovanie Zeme v Národnom centre pre výskum atmosféry Terry Hock. Webu The Debrief povedal, že predmet nemá ani správne vybavenie, ani tvar.

Mohlo by sa ale jednať o takzvaný meteorologický balón. Piloti, ktorí mali objekt spozorovať, ale popísali, že bol kompletne bez pohybu a neovplyvňovali ho ani vonkajšie vplyvy. Túto možnosť teda experti vylúčili tiež. Informoval o tom aj portaál CNN Prima News.

Pozrite si stretnutie príslušníkov amerického námorníctva s UFO, ktorému došlo v roku 2004 asi 160 kilometrov južne od pobrežia Kalifornie:

Pozrite si dávnejšie pozorovania tisícok UFO z už neexistujúcej vesmírnej stanice Mir, raketoplánov a zo satelitov na obežnej dráhe:

Dokumentárny film Vesmírne tajomstvo (české titulky):

Bádateľ a jeden z najpredávanejších autorov David Wilcock dokázal pospájať rozsiahly sumár súčasných vedomostí, ktoré ukazujú našu históriu v úplne odlišnom kontexte ako poznáme zo škôl, učebníc a oficiálnej histórie.

V dokumente Vesmírne tajomstvo (The Cosmic Secret) hovorí množstvo vedcov, archeológov a iným spôsobom zasvätených osôb. Tieto poznatky vás prinútia klásť si otázky z kníh našej histórie a na všetko, o čom ste si doteraz mysleli, že viete o našej realite.

Pripravte sa na film, ktorý môže vo významnej miere spochybniť každý váš systém viery a týmto procesom odhalíte tajomstvá pôvodu ľudstva a jeho dávneho kozmického pôvodu.

Účinkujú: David Wilcock, Corey Goode , Dr. Michael Salla, Jordan Sather, John DeSouza, Michael Cremo, Laura Magdelene Eisenhower, Dr. Semir Osmanagić a ďalší.

Dokumentárny film Above Majestic s českými titulkami (Nad skupinou Majestic-12):

Above Majestic (Nad Skupinou Majestic) je šokujúci a provokatívny pohľad na to, čo by bolo potrebné na zakrytie multi-biliónového Tajného vesmírneho programu (tajná skupina elitných vojenských a korporátnych predstaviteľov, ktorí majú čo do činenia s reverzným inžinieringom mimozemskej technológie, známa ako Majestic 12) pred očami verejnosti a aké dôsledky by to malo na ľudstvo. Diváci sa dozvedia o počiatkoch a histórii Tajného vesmírneho programu, sprisahaní, technológiách a ich ukrývaní. Budú si tiež môcť vypočuť svedectvá zainteresovaných ľudí a bádateľov, ktoré presahujú skupinu Majestic 12. Film mal premiéru 30. októbra 2018.

Účinkujú: David Wilcock, Corey Goode, John Desouza, William Tompkins, David Adair, Laura Eisenhower, Niara Isley, Jordan Sather ...

Zdroj: hlavnydennik.sk / cnn.iprima.cz / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti