VIDEO: Vakcína je najväčšia fake-news fraška, ktorá bola v 21. storočí ľuďom podaná

07.08.2021 | 13:48
  24
Známy rakúsky publicista, spisovateľ a expolitik Gerald Grosz v debate na OE24 vyhlásil, že vakcína je fraška po tom, čo sa sám nechal zaočkovať.

Klamstvá, klamstvá a zase klamstvá. Toto je metóda ako nanútiť ľuďom ísť sa zaočkovať. Diskusia sa v našich médiách nepripúšťa a tí, ktorí hovoria o vakcíne ináč, ako je žiadané, sú antivaxeri či ešte niečo horšie. Pravda je úplne inde, lenže tá by sa im počúvala veľmi ťažko.

Rakúska televízia OE24 ponúkla stret dvoch protinázorov na očkovanie proti COVID-19, teda to, čo je u nás zrejme nemožné.

Ako je vo videu zo zostrihu z politickej relácie Fellner Live vidieť, na argumenty známeho rakúskeho publicistu a bývalého politika Geralda Grosza by sa jeho spoludiskutujúcemu hľadali protiargumenty len veľmi ťažko. Navyše jeho slová budú pre mnohých Slovákom zrejme doslova šokujúce.

My prichádzame stále viac a viac k tomu, že očkovaní infikujú tých druhých

„Zaočkovaný, ten sa nemusí báť pred tými neočkovanými? Teraz vám poviem niečo o sebe. Urobil som ten krok a nechal som sa zaočkovať, OK? Tri týždne som si to mohol opakovane v tomto štúdiu vypočuť, a tak som spravil tento krok. Ale viete čo? Očividne to bola chyba,“ hovorí v úvode videa Grosz, ktorému bolo povedané, že toto očkovanie chráni pred tým, aby neinfikoval druhých.

„Ale my prichádzame stále viac a viac k tomu, že očkovaní infikujú druhých. Hovoril to Kurz, Merkelová a aj vy, ako najvyšší zástupca týchto očkovateľov a korona očkovateľov, že keď som očkovaný, tak nebudem mať ťažký priebeh, ale čím ďalej tým viac dochádzame k tomu, že očkovaní majú ťažké priebehy,“ konštatuje ďalej Grosz.

„Vy, aj všetci ostatní ste hovorili mne a ubezpečovali ste nás, že keď budeme zaočkovaní, nebudeme musieť ísť do nemocnice. A čo teraz vidíme je, že čím ďalej tým viac očkovaných je v nemocniciach. Keď sa pozerám na dnešné (5.8.) čísla z Izraela, tak je 61% všetkých dennodenne infikovaných dvojnásobne očkovaných. Bolo mi povedané, že keď dostanem dve dávky, budem plne imúnny. A teraz sa dozviem, že môžem ochorieť, že môžem ťažko ochorieť, že môžem vírus šíriť ďalej, že môžem byť sám intubovaný, a že môžem aj zomrieť,“ vyťahuje Grosz na stôl prvé argumenty, že on i my ostatní sme boli klamaní.

Ten, ktorý sa odváži povedať pravdu je nazývaný šialencom či bláznom

„Takže, keby som si vzal liečivé byliny, alebo homeopatické guličky bol by som lepšie chránený ako s vaším takzvaným „Gamechangerom“. A teraz dôjdem k tomu, čo som hovoril pre 18-timi mesiacmi, a čo sa doteraz nestalo. Vylepšujeme zdravotnícky systém, pripravujeme sa na takéto pandémie. Nebude posledná, a preto hľadajme účinné lieky. S tými istými peniazmi, ktoré aktuálne strkáme Pfizeru a spol. priamo do hrtanu. Tieto firmy aktuálne zvyšujú ceny za vakcínu, ktorá očividne nie je schopná splniť to, čo nám Kurz, Merkelová, vy a všetci ostatní hovorili,“ poukazuje Grosz na zvyšujúce sa ceny vakcín, a teda ďalší nárast zisku farma firiem.

„V Izraeli sa to teraz ukazuje. Takmer absolútne zaočkovaná populácia v celom priebehu štvrtej vlny a vy tu sedíte a hovoríte: „Ty nezaočkovaní sú vinní!“ Viete, tých nezaočkovaných dnes môžete v Izraeli hľadať lupou a aj tak sa táto krajina nachádza v plnom prúde takzvanej štvrtej vlny. To znamená, že vaša vakcína nie je žiadny „gamechanger“, ale tá najväčšia fake-news fraška, ktorá bola v 21. storočí ľuďom podaná,“ vyprskol asi najšokujúcejšie slová známy rakúsky publicista a bývalého politika Gerald Grosz.

Grécky filozof, pedagóg a matematik Platón (427 – 347 pred naším letopočtom) kedysi povedal: „Žijeme vo zvláštnych časoch, keď mladí aj starí sú vzdelávaní v klamstve a ten, ktorý sa odváži povedať pravdu je nazývaný šialencom či bláznom.“ Slová, ktoré platia aj pre dnešnú dobu. Je čas opustiť tento začarovaný kruh klamstiev.

Zdroj: hlavnydennik.sk / rumble.com


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti