VIDEO: Toto nedopadne dobre. Ak Hegerova vláda okamžite nezastaví delenie ľudí na očkovaných a neočkovaných, na Slovensku potečie krv, varuje Baránek

16.07.2021 | 18:40
  37
Politický analytik Ján Baránek hovorí a fatálnych ložiskách možného násilia v dôsledku vakcinačného apartheidu zo strany súčasného režimu na Slovensku.

Baránek zároveň poukázal na fatálne dopady pre slovenský cestovný ruch v dôsledku nezmyselného covid-režimu na hraniciach.

„Slovensko je dnes Petriho miska, kde testujú, čo si môžu dovoliť,“ domnieva sa analytik. V tejto súvislosti, ale aj v súvislosti s testovaním a očkovaním experimentálnymi vakcínami pripomenul Norimberský kódex, ktorý predstavuje súbor zásad medicínskej etiky pre experimenty na ľuďoch. Ten vznikol ako dôsledok súdu s vojnovými zločincami na norimberskom súde po skončení druhej svetovej vojny, vrátane neslávne známeho nemeckého nacistického lekára Josefa Mengeleho, príslušníka Waffen-SS a člena Hitlerovej NSDAP, ktorý počas druhej svetovej vojny vykonával na väzňoch v koncentračnom tábore Osvienčim sadistické a nehumánne experimenty.

„Dobrovoľný súhlas ľudskej osoby je absolútne nevyhnutný. To znamená, že dotknutá osoba musí byť právne spôsobilá dať súhlas. Musí byť v postavení, v ktorom má moc vykonávať slobodné rozhodnutia, a to bez ovplyvňovania akýmkoľvek násilím, podvodom, klamstvom/zavádzaním, hrozbami, preháňaním, či inou skrytou/záludnou podobou obmedzovania alebo donucovania, píše sa v dokumente, ktorý slúži ako memento pre tých, ktorí by sa pokúsili opakovať Mengeleho experimenty na ľuďoch. Jeho znenie si môžete prečítať aj v článku TU.

Celý rozhovor s Jánom Baránkom:

Zdroj: YouTube TV BRATISLAVA - metropolitná TV / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti