VIDEO: Takto informuje o šírení nenávisti Čaputovej prívrženca za slušné Slovensko verejnoprávna RTVS

24.03.2019 | 10:29
  6
Študent bratislavského protestanského Bilingválneho gymnázia C. S. Lewisa Emil Hodál zverejnil po prvom kole prezidetnských volieb na Facebooku nenávistný status voči vlastenecky orientovaným spoluobčanom.

„NAKA preveruje nenávistné slová gymnazistu voči extrémistom. Pustili sa do neho mnohé alternatívne médiá. Študent sa však bráni, že príspevky písal sarkasticky,“ uviedol v hlavnej spravodajskej relácii Správy RTVS redaktor Martin Prôčka.

Mladý neoliberál sa vyhrážal a chcel strieľať národne orientovaných ľudí

Študent bratislavského protestanského Bilingválneho gymnázia C. S. Lewisa Emil Hodál zverejnil po prvom kole prezidetnských volieb na Facebooku nenávistný status voči vlastenecky orientovaným spoluobčanom.

“Ja neverím tomu, akí hlúpi a nevzdelaní sú ľudia v tejto skupine. Nič neviete, ste neúspešní, a tak za svoje smutné životy viníte Ameriku, EÚ, mimovládky, aktérov, ktorí sa vaše životy snažia zlepšovať. Žijete v dierach, obliekate sa ako opice a jete veci, ktoré my bohatí dávame prasatám. Tak sa všetci radšej zabite, aby vaše hlúpe deti nemuseli robiť hanbu slušným a vzdelaným ľuďom. Za to, že žijete životy, ktoré sú horšie ako smrť, si môžete len vy sami. Vďaka Sorosovi a Denníku N má moja rodina super život, tak sa v mimovládkych zamestnajte aj vy!!!” napísal Hodál v jednom zo svojich príspevkov v skupine “Slovenský národ, spamätaj sa“.

V statuse v skupine “Volíme pronárodných kandidátov za prezidenta”, kde neskrýval radosť, že Zuzana Čaputová získala v prvom kole prezidentských volieb vyše 40 percent voličských hlasov ešte pritvrdil: “Tak Čaputová vyhrala a prvé, čo spraví je, že zatočí s opicami a antisemitmi, ako ste vy. Členov tejto skupiny máme označených a budete prví, ktorých budeme strieľať. Nech žije EÚ! Nech žije Zuzana! Nech skape slovenská štátnosť a samostatnosť!!”.

Zdroj: Facebook / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti